Arkadaşlar görümcemin 1 yaşında ki kızı deli gibi yemek yiyor.Tamam yiyen çocuk iyidir ama bu biraz fazla gibi.Kim ne yerse onunla beraber yiyor.Az da değil bir tabak nerdeyse her yiyenle.Sofradan kalkıyor buzdolabını gösteriyor yine bişiler yiyor.Üstüne meyve yiyor,sonra büyümix yoğurt 2 tane yiyor eğer kandıramazsak 3.yü de istiyor,onun üstüne çubuk kraker yiyor,sonra yine yemek istiyor bir kase çorba yiyor bol ekmekli,sonra mama istiyor bir biberon dolusu mama yiyor.Şuan daha aklıma gelmeyen neler yiyor.Ve bu saydıklarımın hepsini akşam 7 den 10 a kadar falan yiyor.Yani ben işten geldikten sonra ancak bu kadarına şahit oluyorum öncesinde daha neler yiyor kimbilir ve hala birşeyler yemek istiyor.
Mesela ona yemek yedirirken bir kaşık veriyorsun 2.kaşık ağzına geç kalırsa yandın.Ortalığı birbirine katıyor.Deli gibi ağlıyor takiii nefesi kesilinceye kadar.Zar zor susturup yedirmeye devam ediyorlar.Elindeki tabakta yemek bittimi yine yandın çünkü yine feryat figan yemek bitti diye.
Bebekliğinde hiç anne sütü almadı.Hemen mama verdiler.Hep mamayla büyüdü.Ama bu kadar yemesi beni korkutuyor.Sizce fazlamı bu kadar yemesi...
Mesela ona yemek yedirirken bir kaşık veriyorsun 2.kaşık ağzına geç kalırsa yandın.Ortalığı birbirine katıyor.Deli gibi ağlıyor takiii nefesi kesilinceye kadar.Zar zor susturup yedirmeye devam ediyorlar.Elindeki tabakta yemek bittimi yine yandın çünkü yine feryat figan yemek bitti diye.
Bebekliğinde hiç anne sütü almadı.Hemen mama verdiler.Hep mamayla büyüdü.Ama bu kadar yemesi beni korkutuyor.Sizce fazlamı bu kadar yemesi...