Obemliiii

Jessicaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2018
223
287
53
35
Lutfen konum saglik bolumue tasinmasin.
Kizlar iki gogsumun tam ortasinda kaburga kemiginde 2-3,saniyelik batan sancilar oluyor.
Dunden onceki gun oldu.bugun de iki kez oldu.
Her sene eko ekg cekiliyorum. Panik atak hastasi oldugum icin.birsey yok cok sukur. Yasim 30. Kalp ile ilgili olsa kollara yayilir genelde diyorlar.
Yemek borumda ara sira yanma oluyordu. Yagli yedigimde. Ama bu agriyi cozemiyorum.

Iki mememin tam ortasinda iki parmaklik bi yerde oluyir agri. 2 saniye suruuor geciyor. Yasayan basina gelen var mi.
Her seyde acile gitmekten biktim

Bende de olmuştu bi dönem hatta ilerlemişti öksürünce sanki orada kemik kırılıyor gibi oluyordu.
Soğuktan, üşütmüşsün dikkat et.. geçti benim çok şükür

Bende de olmuştu bi dönem hatta ilerlemişti öksürünce sanki orada kemik kırılıyor gibi oluyordu.
Soğuktan, üşütmüşsün dikkat et.. geçti benim çok şükür
Insallah usutmedir. Sende de ayni boyle 2-3 saniyelik sanci gibi mi oluyirdu. Agri gibi mi.??

Insallah usutmedir. Sende de ayni boyle 2-3 saniyelik sanci gibi mi oluyirdu. Agri gibi mi.??

Aynen tam iki gögüs arasındaki kemikte oluyordu.
Yavaş yavaş başladı sonra derin nefes alırken olmaya başladı o dönem sigara kullanıyordum önemsemedim. İlerledi öksürmeye korkuyordum orada bise kırılır gibi ağrı oluyordu.
İyi kolla ihlamur içine bal koyup iç, sıcak tut kendini bi süre devam eder kendiliğinden geçer.
Tabi ben doktor değilim sen yine tedbirini al mutlaka.

Canim oncelikle merhaba umarim yazacagim sey seni bir nebzede olsa rahatlatir.

Geçende bir arkadaşimda gogsume agri giriyor, kalp krizi geciriyorum diye doktora gitmis.

Doktor neresinin agridigini sordugunda "buram" diye gostermis. Kalp krizi olabilir diye geldim.demis.

Doktor kalp krizi gecirenlerin genelde agriyan yerlerini gosteremezler "buramdan,şurdan agri" girdi diyip gosteremez Üşutme demis.

Kalp krizi agrisi cok baska ( Nasil oldugunu soylemeek istemiyorum, çunku Panik atakmişsiniz ) , sanirim üşutmüşsünuz, havalarda serin tabi, gecmis olsun.

Tmm insallah canin.saol cok.

Safra kesesi taşı da aynı bölgede gaz sancısı gibi bir sancıya neden olabiliyor. Ama pek öyle 2-3 sn de geçmez onun sancısı. Ağrılarınız devam ederse bir ultrason çektirirsiniz, geçmiş olsun

Ah kusum saol dusunceli davranisin icin de. Zaten internet bir ton korkunc seyle dolu okudugum iki yazidan biri kalp krizi.
Hani kollara yayilma ceneye vurma yok .saxece imi gogsun tam orta kemiginde sancilar oluyor. Insallah sadece usutmedir.cok saol

Safra kesesi taşı da aynı bölgede gaz sancısı gibi bir sancıya neden olabiliyor. Ama pek öyle 2-3 sn de geçmez onun sancısı. Ağrılarınız devam ederse bir ultrason çektirirsiniz, geçmiş olsun
Aa ilk kez duydum , evet benim iki saniye de geciyir gubde 6-7 kez oluyir. Toplasan bi dakika etmez

bu kadar sık olmasa da bende de oluyor bu. doktora da gitmiştim yıllar önce üşütmüşsün demişti. geçmiş olsun,b işey olduğunu sanmıyorum.

Rahatsizligin warsa yada olursa, doktora yada hastaneye gitmek en sağliklisi,
Internete bakarsan sağlikli insani öldürür orasi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…