Olabilir mi bilmiyorum ortada ne gazi olur ki. Kulunc daha once girmedi hic orata ,sanci gibi giriyor cikiyirGaz sancısı olabilir mi yada kulunc
Insallah usutmedir. Sende de ayni boyle 2-3 saniyelik sanci gibi mi oluyirdu. Agri gibi mi.??Bende de olmuştu bi dönem hatta ilerlemişti öksürünce sanki orada kemik kırılıyor gibi oluyordu.
Soğuktan, üşütmüşsün dikkat et.. geçti benim çok şükür
Insallah usutmedir. Sende de ayni boyle 2-3 saniyelik sanci gibi mi oluyirdu. Agri gibi mi.??
Tmm insallah canin.saol cok.Aynen tam iki gögüs arasındaki kemikte oluyordu.
Yavaş yavaş başladı sonra derin nefes alırken olmaya başladı o dönem sigara kullanıyordum önemsemedim. İlerledi öksürmeye korkuyordum orada bise kırılır gibi ağrı oluyordu.
İyi kolla ihlamur içine bal koyup iç, sıcak tut kendini bi süre devam eder kendiliğinden geçer.
Tabi ben doktor değilim sen yine tedbirini al mutlaka.
Ah kusum saol dusunceli davranisin icin de. Zaten internet bir ton korkunc seyle dolu okudugum iki yazidan biri kalp krizi.Canim oncelikle merhaba umarim yazacagim sey seni bir nebzede olsa rahatlatir.
Geçende bir arkadaşimda gogsume agri giriyor, kalp krizi geciriyorum diye doktora gitmis.
Doktor neresinin agridigini sordugunda "buram" diye gostermis. Kalp krizi olabilir diye geldim.demis.
Doktor kalp krizi gecirenlerin genelde agriyan yerlerini gosteremezler "buramdan,şurdan agri" girdi diyip gosteremez Üşutme demis.
Kalp krizi agrisi cok baska ( Nasil oldugunu soylemeek istemiyorum, çunku Panik atakmişsiniz ) , sanirim üşutmüşsünuz, havalarda serin tabi, gecmis olsun.
Aa ilk kez duydum , evet benim iki saniye de geciyir gubde 6-7 kez oluyir. Toplasan bi dakika etmezSafra kesesi taşı da aynı bölgede gaz sancısı gibi bir sancıya neden olabiliyor. Ama pek öyle 2-3 sn de geçmez onun sancısı. Ağrılarınız devam ederse bir ultrason çektirirsiniz, geçmiş olsun
Cok saol. Üsüttüm heralde ince giydim bir kac gun ruzgar yedim galibabu kadar sık olmasa da bende de oluyor bu. doktora da gitmiştim yıllar önce üşütmüşsün demişti. geçmiş olsun,b işey olduğunu sanmıyorum.
Ah kusum saol dusunceli davranisin icin de. Zaten internet bir ton korkunc seyle dolu okudugum iki yazidan biri kalp krizi.
Hani kollara yayilma ceneye vurma yok .saxece imi gogsun tam orta kemiginde sancilar oluyor. Insallah sadece usutmedir.cok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?