• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Obama'dan HDP sloganı: Seni başkan yaptırmayacağız

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Obama'dan HDP sloganı: Seni başkan yaptırmayacağız
ABD Başkanı Barack Obama, Donald Trump'a "Başkan olamayacağını düşünüyorum. Çünkü Amerikan halkına inancım tam" dedi. Obama'nın bu çıkışı, 7 Haziran seçimleri öncesi HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "Seni başkan yaptırmayacağız" sözlerini akıllara getirdi.

482884_cover.jpeg

Ne alaka ya :)) Secim bitti ama Cumhuriyet hala Selahattin Demirtaş pr.si yapmaya devam ediyor. Bu sefer ki çok zorlama olmuş yalnız :))

hdp nin seçim kampanyasını abd kaynaklı bir şirket yapmamışmıy dı burdaki başarısı aşikar neden olmasın ya hemen saçma diyip geçmeyin bazen biraz düşünün
ezber değil anlama sayın hoca

hdp nin seçim kampanyasını abd kaynaklı bir şirket yapmamışmıy dı burdaki başarısı aşikar neden olmasın ya hemen saçma diyip geçmeyin bazen biraz düşünün
ezber değil anlama sayın hoca
Iyi de orda sistem başkanlık sistemi zaten. Adam başkan olamaz derken seçimi kazanamaz diyor. Bizde söylediğinde sistem değişemeze geliyor iş. Burda seni CB yaptırnayız demekle aynı şey. Bambaşka iki mesele.

Iyi de orda sistem başkanlık sistemi zaten. Adam başkan olamaz derken seçimi kazanamaz diyor. Bizde söylediğinde sistem değişemeze geliyor iş. Burda seni CB yaptırnayız demekle aynı şey. Bambaşka iki mesele.
söylediklerinize inanıyorsanız sorun yok bence kampanyaların başarısını takip edip buları kendilerine uyarlıyorlar

söylediklerinize inanıyorsanız sorun yok bence kampanyaların başarısını takip edip buları kendilerine uyarlıyorlar

Obama'ya soylesen bunu kahkahalarla gulerr.. Neyse zaten secimde üzüldünüz bari bu sevindirsin sizi.. Evet yaa Selahattin Demirtaş'in sloganı bu. Hele hele aynısı... nerde görsem tanırım bu sloganı

Obama'ya soylesen bunu kahkahalarla gulerr.. Neyse zaten secimde üzüldünüz bari bu sevindirsin sizi.. Evet yaa Selahattin Demirtaş'in sloganı bu. Hele hele aynısı... nerde görsem tanırım bu sloganı
ne diyorsunuz siz lütfen öfkeyi bir kenara bırakın da biraz düşünün

ne diyorsunuz siz lütfen öfkeyi bir kenara bırakın da biraz düşünün

Yok öfkeli değilim inanin. Ama iki slogan arasında dağlar kadar fark var. Diğer arkadaş açıklamış onun üzerine bir şey yazmama gerek yok

Baskan falan olamayacak zaten Obamama katiliyorum.. clinton gelir bu sefer..

Yok öfkeli değilim inanin. Ama iki slogan arasında dağlar kadar fark var. Diğer arkadaş açıklamış onun üzerine bir şey yazmama gerek yok
Başlığı gördüğüm an anladım ben demirtaşın sloganı olduğunu :)
Obama zaten ona sormadan adım atmaz...özenti barack :63:

Back