- Konu Sahibi gulay_gulay
-
Farketmez... Benim cevabim ikisini de kapsiyor... Sonucta adamin erdoganla gorusmekten daha onemli isleri varmis.. Obama bizimkine goruselim, geliyorum dese idi bizimki erteler miydi sence?Redetmiş mi ,ertelemiş mi? arada bi hayli fark var
Bizimkinde öyle bir öz güven var ki, öyle bir şey olsa ve Obamayı ertelerse şaşırmamFarketmez... Benim cevabim ikisini de kapsiyor... Sonucta adamin erdoganla gorusmekten daha onemli isleri varmis.. Obama bizimkine goruselim, geliyorum dese idi bizimki erteler miydi sence?
Valla bilemicem... Bizimki oraya en son baktigimda 18. kez gidiyordu, Obama ise Turkiye'ye bir kere geldi biliyorum, ikincisi de belki olmustur, o kadar.. Gelen yok ki zaten...Bizimkinde öyle bir öz güven var ki, öyle bir şey olsa ve Obamayı ertelerse şaşırmam
Farklı haber sitelerinde okudum görüşme için yarın,Türkiye saati ile 17.15 gerçekleşeceğini yazmışlar.
bizimkiler için obamanın görüşmek istemesi çok büyük bir lutufturFarketmez... Benim cevabim ikisini de kapsiyor... Sonucta adamin erdoganla gorusmekten daha onemli isleri varmis.. Obama bizimkine goruselim, geliyorum dese idi bizimki erteler miydi sence?
o resminizde çok enteresanmış,sizde kendi cehenneminizi yarattınız sanırımben şeyi merak ettim. bu haberleri görüp araştırmadan direk nefretini kusanlar acaba onlara ne gibi bir ödül vermek gerekiyor.
saraylım geçmiş olsunbu arada..Farketmez... Benim cevabim ikisini de kapsiyor... Sonucta adamin erdoganla gorusmekten daha onemli isleri varmis.. Obama bizimkine goruselim, geliyorum dese idi bizimki erteler miydi sence?
kendi tercihi....arkadaşın yukarıdaki haber sitesinden başka pek bi kaynağa baktığını zannetmiyorum,zira nerdeyse tüm konuları ordan
o resminizde çok enteresanmış,sizde kendi cehenneminizi yarattınız sanırım
sagol.. Dakka basi banlaniyorum di mi?saraylım geçmiş olsunbu arada..
tövbe yarabbi nerelere çektiniz bu gün ikinci defa gözüme çarptıda...yaratmak Allaha mahsustur. bu nasıl bir yorumdur . alt tarafı bir resim. çok mu gerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?