Obama Erdoğan'ın görüşme talebini reddetti.

gulay_gulay

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
3.308
5.526
448
Ankara
Obama, NATO zirvesinde Erdoğan'la yapacağı görüşmeyi erteledi
obama_erdoganin_gorusme_talebini_reddetti_h8410.jpg

Elalemin daha onemli isleri var demek ki... Turk halki saibeli birini bastaci yapip cumhurbaskani secti diye herkesin de ayni ihtimami gostermesini beklemiyoruz herhalde.. Obama ile erdogan bir mi? Biri secilmeden once seceresine kadar incelenmis gecmisinde bir sabika, bir pislik var mi diye, digeri bile bile lades... Adam onla kendini bir tutmaya mecbur degil CB oldu diye.. O kadarcik saygi duyuyor demek ki.. Herkese hakettigi kadar..

Redetmiş mi ,ertelemiş mi? arada bi hayli fark var
Farketmez... Benim cevabim ikisini de kapsiyor... Sonucta adamin erdoganla gorusmekten daha onemli isleri varmis.. Obama bizimkine goruselim, geliyorum dese idi bizimki erteler miydi sence?

Obama'nın Erdoğan'la görüşmeyi reddeceğini düşünmüyorum.Öncelikle Türkiye bir NATO ülkesi ve Erdoğan da cumhurbaşkanı olduğuna göre görüşeceklerdir.Bu arada bir cümlelik haberi nasıl çarpıtmışlar,reddedilmekle ertelenmek aynı şey değil.Zaten haber de haber gibi değil,tek cümle haber mi olur..

Farketmez... Benim cevabim ikisini de kapsiyor... Sonucta adamin erdoganla gorusmekten daha onemli isleri varmis.. Obama bizimkine goruselim, geliyorum dese idi bizimki erteler miydi sence?
Bizimkinde öyle bir öz güven var ki, öyle bir şey olsa ve Obamayı ertelerse şaşırmam :KK48:

Bizimkinde öyle bir öz güven var ki, öyle bir şey olsa ve Obamayı ertelerse şaşırmam :KK48:
Valla bilemicem... Bizimki oraya en son baktigimda 18. kez gidiyordu, Obama ise Turkiye'ye bir kere geldi biliyorum, ikincisi de belki olmustur, o kadar.. Gelen yok ki zaten...

Farklı haber sitelerinde okudum görüşme için yarın,Türkiye saati ile 17.15 gerçekleşeceğini yazmışlar.

ben şeyi merak ettim. bu haberleri görüp araştırmadan direk nefretini kusanlar acaba onlara ne gibi bir ödül vermek gerekiyor.

Eklentiler

• 10665854_826549484045725_3995987966255850270_n.jpg
    10665854_826549484045725_3995987966255850270_n.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 47
bizimkiler için obamanın görüşmek istemesi çok büyük bir lutuftur:KK48:

saraylım geçmiş olsunbu arada..:KK19:

Back