Cilt Bakımı Ürünleri Obagi Cleanziderm MD daily care foaming cleanser kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

sadeayse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
7
0
30
Merhaba, ben bi süre roaccutane tedavisi gördüm, bu yıl nisan ayı gibi tedavim bitti. Fakat içi boşalan gözenek çukurlarım oluştu. Neyse ki sonra dan daha iyi bir hal aldılar. Ağustos ayında bir dermatologa gittim. Gözeneklerimin daha da küçülmesi için soyulması gerek dedi ve "obagi cleanziderm md daily care foaming cleanser" önerdi. Bende hemen aldım fakat sabah akşam kullanmak yerine 2 güne bir kullandım. Düne kadar gayet memnundum. Dün sabah uyandığımda sol elmacık kemiğimin üstü kızarmıştı (bir önceki akşam yüzümü foaming jelle yıkamıştım) hafif bir dokunuşta soyuldu. Ve şuan hala kırmızı. Kullanan kimseyi de bulamadım. Bu durumla ilgili deneyiminiz veya bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim..

Ilgilenen var mı bilmiyorum ama bilgilendirme yapmak istedim. Daha sonra devam ettim obagi clenziderm cleanser kullanmaya kızarıklık geçti bazen arada bi küçük kızarıklıklar oluyor. Ama cildi soyduğundan dolayi oluyormuş zaten. Icerigi çok fazla kimyasal ama yinede bi süre daha kullanıp sonucu görmek istiyorum

Clenziderm hem yüz temizleme jelini hemde tonik kullandım ilk zamanlar inanılmaz geriliyor cilt kuruyor pul pul oluyor ama zamanla istediğim sonucu aldığımı düşünüyorum mutlaka uygun nemlendirici ile desteklemek lazım zaten kafamıza göre kullanılacak birşeyde değiller epey yakıcıydılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…