Alınanlar Saten gecelik takımı,İç çamaşırları,Pijama takımı ,Şort takımı,Makyaj Malzemeleri,
Cilt bakım Ürünleri,Parfüm,Şal,(Eşarp-seccade takımı bohça ile birlikte )
Ortopedik terlik, Havlular Vs.
Aklıma gelenler bunlar
Sadece işine yarayanları aldır
gerisi teferruat
loreal parıısn urunlerını beğenıyorum cnm
gecelılklere gelınce benım gıbı yapma.... ben annelerle gıttım onlar yorulmasın dıye ilk girdiğim yerden aldım. guzel şeyler aldıklarım ama keşke daha fazla gezseymışım çok daha guzellerını daha sonra gördum
gecelıklerde vs markaya çok takılma gereksız ısraf olur bence ama cılt urunlerı başka tabı
canım açıkcası bütçen nasıl bilmiyorum ama ben marks spencerdan alırım iç çamaşırlarımı :) makyaj malzemesine gelince eger maddi probleminiz yoksa mac e girebilirsin takım halinde alabilirsin orda makyoz arkadaş olur mutlka yardımcı olucaktır yada tekin acar olabilir :)
pijama ve gecelik takımında kesinlikle pierre cardin diyorum sanki başka markalar alma birde almadan bedenine iyi bak gecelikler bol oluyor genelde iç çamaşırda com ve nbb tercihim makyajda mybellini ve avondan kullanıyorum
selam cnm, benim de oğlum nişan/söz bir arada olacak...Biz şunları aldık; Lancome makyaj ürünleri ve parfümü, Pierre Cardin gecelik sabahlık, Pierre cardin pijama, tüylü beyaz terlik, siyah abiye terlik, Muya ev pandifi, 2 dantell,i havlu, Özdilek banyo takımı ( 2 büyük, 2 baş havlusu) penti çorap 2 adet, 3 adet yün çorap, 2 adet şal birisi etol şeklinde ( siyah ve gümüş renklerinde) tarak, manikür seti, kolonya, şampuan, duş jeli, babyliss kurutma makinası ve düzleştirici...
bütçe sıkıntısı yoksa pierre cardin gecelik ve iççmaşırında bir numara, ama loyadan da alınabilir bn çok bgniyorum ve çokta kaliteli üstelik fiyatlar uygun
Loyada çok güzel şeyler var fiyatlarıda uygun birde hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama Hobi parfümeri varsa şehrinde ordan makyaj malzemelerini bakım ürünlerini filan alabilirsin diğer yerlere göre daha hesaplı satıyor indirimleri oluyo bide Watsons da takip edebilirsin onda da bazı ürünler indirimli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?