• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan O tepsi mi bu yastık mı? İç çamaşırı takımı, cilt bakım ürünleri.. Kızlar hangisi?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ladismack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
155
-1
66
Ankara
Kızlar merhaba.
O tepsi mi bu yastık mı? Yok hangi iç çamaşırı, ya da hangi makyaj seti.. Cilt bakım ürünleri de var..:52:
Çoğunuz bu soruları sordunuz..
Şimdi ben de soruyorum kendime ve cevap alamıyorum (pek anlamam markadan):17:
Sizlerin nişan bohçasında neleri vardı? Neler aldırmıştınız? Markalarıyla söylerseniz çok sevinirim..
Neler alınması gerektiğini az çok biliyorum fakat hangi marka aldırsam neleri seçsem bilemiyorum..

Aldıracaklarımı da söyleyeyim.
Makyaj seti çok önemli. kaliteli bir şey istiyorum.
İç çamaşırı takımı
belki terlik ya da pantif olsa daha iyi aslında :)
cilt bakım ürünleri ki bu benim için çok önemli. cilt tipim karma
pijama takımı

Bütçe sıkıntımız yok çok şükür.. Önerileriniz neler hadi bakalım bekliyorum kim neler aldırmış :8:

Son düzenleme:
biliyorum cok ılgısız bu konuyla ama yenı uye oldum ben buraya acaba konu nasıl açılıyo birşey sormam lazım Allah rızası ıcın :(

biliyorum cok ılgısız bu konuyla ama yenı uye oldum ben buraya acaba konu nasıl açılıyo birşey sormam lazım Allah rızası ıcın :(

Konu açmayı düşündüğün bölüme girip sol üstte yeni konu aç butonuna tıklarsan konu açabilirsin. $snapshot1.jpg

Son düzenleme:
butce sıkıntınız yoksa gönlunden gecen her ne varsqa aldır
ama bı tavsıyem olacak ozellıkle çalışıyorsan. ben nışan alışverışımde makyaj setı aldırdım. 3-4 katlı farları,rujları,a dan zye ne arasan var. ama pişman oldum keşke tektek aldırsaymışım. . sabah işe gıderken kullanıyorum ee işyerınde makyaj tazelemem gerekırken kutuyu yanımda taşıyamadığıma göre tek tek tekrar malzeme alıyorum. eee ne anladım ben bu işten:ssz:
gereksız şeyler aldırma yok ayna setı felan tamamen saçmalık.. ha dıceksen sen saçmalamadın mı saçmaladım tuylu kokoş terlıklerden aldırdım 4 aylık evlıyım daha kullanmadım ama çok sevıyorum onları baş köşede duruyolar:1:

Alınanlar Saten gecelik takımı,İç çamaşırları,Pijama takımı ,Şort takımı,Makyaj Malzemeleri,
Cilt bakım Ürünleri,Parfüm,Şal,(Eşarp-seccade takımı bohça ile birlikte )
Ortopedik terlik, Havlular Vs.
Aklıma gelenler bunlar
Sadece işine yarayanları aldır
gerisi teferruat

Sibelim84 Çalışıyorum evet canım. Hepsini tek tek de aldırabilirim aslında haklısın daha kullanışlı olur ve daha kaliteli de belki..
Önerebileceğin markalar var mı acaba?

Terlik ben de severim ama ayıcıklı bir pantifi daha çok :21:
İç çamaşırı falan kaliteli ürünler istiyorum. Boşa da para verilmesin güzel şeyler alırsak giyerim yoksa boşa masraf olucak.

Son düzenleme:
Alınanlar Saten gecelik takımı,İç çamaşırları,Pijama takımı ,Şort takımı,Makyaj Malzemeleri,
Cilt bakım Ürünleri,Parfüm,Şal,(Eşarp-seccade takımı bohça ile birlikte )
Ortopedik terlik, Havlular Vs.
Aklıma gelenler bunlar
Sadece işine yarayanları aldır
gerisi teferruat

Canım neler alınır az çok biliyorum benim sorduğum marka olarak neler aldırsam.
Yani bildiğiniz güzel bir makyaj ürünü, veya cilt bakım setleri.. Gecelik hangi markalar güzeldir gibi gbi:37:

loreal parıısn urunlerını beğenıyorum cnm
gecelılklere gelınce benım gıbı yapma.... ben annelerle gıttım onlar yorulmasın dıye ilk girdiğim yerden aldım. guzel şeyler aldıklarım ama keşke daha fazla gezseymışım çok daha guzellerını daha sonra gördum
gecelıklerde vs markaya çok takılma gereksız ısraf olur bence ama cılt urunlerı başka tabı

canım açıkcası bütçen nasıl bilmiyorum ama ben marks spencerdan alırım iç çamaşırlarımı :) makyaj malzemesine gelince eger maddi probleminiz yoksa mac e girebilirsin takım halinde alabilirsin orda makyoz arkadaş olur mutlka yardımcı olucaktır yada tekin acar olabilir :)

pijama ve gecelik takımında kesinlikle pierre cardin diyorum sanki başka markalar alma birde almadan bedenine iyi bak gecelikler bol oluyor genelde iç çamaşırda com ve nbb tercihim makyajda mybellini ve avondan kullanıyorum

loreal parıısn urunlerını beğenıyorum cnm
gecelılklere gelınce benım gıbı yapma.... ben annelerle gıttım onlar yorulmasın dıye ilk girdiğim yerden aldım. guzel şeyler aldıklarım ama keşke daha fazla gezseymışım çok daha guzellerını daha sonra gördum
gecelıklerde vs markaya çok takılma gereksız ısraf olur bence ama cılt urunlerı başka tabı

Canım zaten marka düşkünü biri değilim aslında.. Amacım kaliteli, sağlıklı ve kullanışlı ürünler almak. Eh bunlar da genelde markalı ürünlerde oluyor o ayrı .. :1:
Ben müstakbel nişanlımla gezmeyi düşünüyorum :16: Kimseyi ne yormak ne de işime karıştırmak isterim. Yoksa ben de ilk girdiğim mağazadan almak zorunda kalırım.
Loreal Paris ürünlerini de listeye ekledim tatlım. Çok teşekkür ederim yardımların için..

canım açıkcası bütçen nasıl bilmiyorum ama ben marks spencerdan alırım iç çamaşırlarımı :) makyaj malzemesine gelince eger maddi probleminiz yoksa mac e girebilirsin takım halinde alabilirsin orda makyoz arkadaş olur mutlka yardımcı olucaktır yada tekin acar olabilir :)

Hmm Mac i duymuştum canım. Bütçemiz de uygun. Çok mantıklı bu söylediğin aklıma gelmemişti :31: Gidip makyözden de yardım alabilirim.
İç çamaşırı mark & spencer'ı hiç düşünmemiştim o da çok iyi oldu tatlım. Bugün yarın gider bir bakarım.
Tekin acar kozmetiği biliyorum aslında.. Bir de oraya uğrarım ohh süper.. Sonunda hepsinden istiyoruuum olucam :56:
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için..

Son düzenleme:
pijama ve gecelik takımında kesinlikle pierre cardin diyorum sanki başka markalar alma birde almadan bedenine iyi bak gecelikler bol oluyor genelde iç çamaşırda com ve nbb tercihim makyajda mybellini ve avondan kullanıyorum

Vavv diyorum sana beni şımartıyorsuun:1: Hoşuma gitti Pierre Cardin demek.. Oraya da bir bakayım ehum ehum..
Avon ürünlerini ara sıra alıyorum tatlım zaten ama şu an onları düşünmüyorum. Maybelline olabilir aslında.. Bir kaç dudak parlatıcı falan fena olmaz :32:
Teşekkür ederim tavsiyerlerin için..

selam cnm, benim de oğlum nişan/söz bir arada olacak...Biz şunları aldık; Lancome makyaj ürünleri ve parfümü, Pierre Cardin gecelik sabahlık, Pierre cardin pijama, tüylü beyaz terlik, siyah abiye terlik, Muya ev pandifi, 2 dantell,i havlu, Özdilek banyo takımı ( 2 büyük, 2 baş havlusu) penti çorap 2 adet, 3 adet yün çorap, 2 adet şal birisi etol şeklinde ( siyah ve gümüş renklerinde) tarak, manikür seti, kolonya, şampuan, duş jeli, babyliss kurutma makinası ve düzleştirici...:16:

bütçe sıkıntısı yoksa pierre cardin gecelik ve iççmaşırında bir numara, ama loyadan da alınabilir bn çok bgniyorum ve çokta kaliteli üstelik fiyatlar uygun

selam cnm, benim de oğlum nişan/söz bir arada olacak...Biz şunları aldık; Lancome makyaj ürünleri ve parfümü, Pierre Cardin gecelik sabahlık, Pierre cardin pijama, tüylü beyaz terlik, siyah abiye terlik, Muya ev pandifi, 2 dantell,i havlu, Özdilek banyo takımı ( 2 büyük, 2 baş havlusu) penti çorap 2 adet, 3 adet yün çorap, 2 adet şal birisi etol şeklinde ( siyah ve gümüş renklerinde) tarak, manikür seti, kolonya, şampuan, duş jeli, babyliss kurutma makinası ve düzleştirici...:16:

Şimdiden hayırlı olsun canım:16:
Ne güzel şeyler almışsınız. Çok güzel fikirler verdin.. Teşekkür ediyorum..

Loyada çok güzel şeyler var fiyatlarıda uygun birde hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama Hobi parfümeri varsa şehrinde ordan makyaj malzemelerini bakım ürünlerini filan alabilirsin diğer yerlere göre daha hesaplı satıyor indirimleri oluyo bide Watsons da takip edebilirsin onda da bazı ürünler indirimli

bütçe sıkıntısı yoksa pierre cardin gecelik ve iççmaşırında bir numara, ama loyadan da alınabilir bn çok bgniyorum ve çokta kaliteli üstelik fiyatlar uygun

Loya'yı ilk defa duyuyorum canım.. Web sitesine baktım güzel gözüküyorlar.
Ayrıntılı inceleyeceğim. Çok teşekkür ederim:16:

Loyada çok güzel şeyler var fiyatlarıda uygun birde hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama Hobi parfümeri varsa şehrinde ordan makyaj malzemelerini bakım ürünlerini filan alabilirsin diğer yerlere göre daha hesaplı satıyor indirimleri oluyo bide Watsons da takip edebilirsin onda da bazı ürünler indirimli

Ankara'dayım canım.. Watsons'ı biliyorum ve çok severim:12:
Hobi parfümeri hiç dikkat etmedim. Avmlerde olabilir belki daha dikkatli bakarım.
Loya'yı da inceleyeceğim mutlaka. Bu iki oldu tavsiye olarak :32:

Back