O sapık bakın kim çıktı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898

Tacizden sabıkası var!
Konya’da evden çıkıp, aynı sokaktaki okuluna giden 9 yaşındaki R.S.’yi iddiaya göre, "Ben senin amcanım" diyerek kaçırmak isteyen 40 yaşındaki A.P., polis tarafından Seydişehir’e gitmek isterken otobüs terminalinde yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin ’cinsel taciz ve küçük yaşta çocuğa cinsel istismar’ suçlarından sabıka kaydı olduğu öğrenildi.

Tacizden sabıkası var!
DAHA ÖNCE DE KAÇIRMAK İSTEMİŞ

Kendisini kaçırmak isteyen A.P.’nin elinden kaçıp, markete sığınarak kurtulan R.S., şüphelinin geçen yıl, ablasını taciz ettiğini ve bu nedenle de babasının A.P.’yi dövdüğünü ve hakkında şikayette bulunduklarını öne sürdü.

A.P.’nin daha öncede kendisini kaçırmaya teşebbüs ettiğini öne süren R.S., ”Birkaç ay önce de evimizin bahçesinde oynarken yine beni ’ben senin amcanım’ diye çağırarak kaçırmaya çalışmıştı.” dedi.

KÜÇÜK KIZ DEHŞETİ YAŞADI

Olay, bugün saat 08.40 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Işıklar Mahallesi Tanyıldızı Sokak'ta meydana geldi.

40 YAŞINDA BİR ERKEK

Orgeneral Bedrettin Demirel İlkokulu öğrencisi R.S., evinden çıkıp, aynı sokaktaki okuluna yürüdüğü sırada, iddiaya göre 40 yaşlarında bir erkek, küçük kızı yanına çağırdı. Ardından R.S.'ye 'Ben senin amcanım' deyip küçük kızın otomobile binmesini istedi. R.S. de, 'Ben sizi tanımıyorum. Siz benim amcam değilsiniz' diyerek, ayrılmak istedi.

ELİNDEN KURTULARAK MARKETE SIĞINDI

Bunun üzerine şüpheli tarafından zorla otomobiline bindirilmek istenen R.S., elinden kurtularak yakınlardaki bir markete sığındı. Market sahibi tarafından olay yerine polis çağırıldı.

Gözyaşları içinde yaşadığı olayı anlatan R.S., "Bana 'ben senin amcanım' dedi. Bende sizi tanımıyorum dedim. Sonrada kaçtım. Daha önce görmüştüm, ama kim olduğunu bilmiyorum." dedi.

R.S., ailesi ve polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirildi. Polis, verilen eşkal üzerine şüphelinin bulunması için çalışma başlattı.
milliyet

Bu pis sapıklar bitsin artık daha fazla insanın canı yanmasın yeter.

tacizden sabıkası var da acaba caydırıcı nitelikte miydi...?

kocaman kadınlara bile sırnasanlardan tiksinirken bu subyancıların ufacık cocuklarımıza goz dikmesine tahammul edemiyorum

insanlara ne oldu böyle . dün eşim geç geldi. sebep bir insan müsveddesi kardeşine 3. sınıftan beri ..... dilim söylemeye varmıyo. allahın belası. ne oldu bu insanlara, nedir bu kadar önü alınmaz olan cinsel doyumsuzluk. bu haberler yüzünden kızımla oğlumu başbaşa koyup çıkmaya korkar oldum. başına iş gelen çocukları düşünemiyorum bile. nasıl bir devirde yaşıyoruz. azıp azıp çocuklara , güçlerinin yettiklerine saldırıyo azgın köpekler.

Bu olaylar ne kadar yaygınlaştı nedir bu vahşet yaa. Çocuklarımızı bir an göz önünden ayırmıcaz da bu çocuklarda sıkılıyorlar sürekli anne babalarıyla yapışık olmaktan. Okula çocuk gibi bırakılmaktan, alınmaktan, sürekli gözetim altında olmasından suçlu gibi onu yapma buraya gitme denilmesinde. Bu pislikler yüzünden çocuklarımızı özgür yetiştiremeyeceğiz. Çok korkuyorum artık nereye gidiyor bu devir böyle. Caydırıcı suç yok adamın sabıkası var dışarılarda cirit atıyor. Hadi gel de adalete güven illa bir çocuğa zarar vermesi mi lazım ceza alması için. Ama tabii birilerine göre başka ülkelerden ilerideyiz.

ışte bu kıyametin alametidir arkadaşlar binalar çoğaldı zinalar çoğaldı büyük küçüğünu bilmiyor küçük büyüğünü saygı yok edep yok utanma duygusu yok namus yok artık biz evlat istiyoruz rabbim den ama bu dönemde çocuk büyütmek korumak çok zor rabbim kötü insanlarla karsilastirmasin evden çıkmadan ihlas felak nas ayetel kursiyi okumadan çıkmayalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…