Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim oğlum alanı e.a matematiği bitirdik şu anda iyi ama bu sefrede türkçesi geriledi hayırlısyla bir girselerdi şu sınava tüm geleceklerini belirleyen bir sınav allah yardımcıları olsun
merabalar topigi açalı çok olmuş ama belki gene canlanır.ben geçen sene kızımı ünv.yolladım.bu yıl oglum hazırlanıyo.inşallah iyi bir yıl olması dilegiyle herkese başarılar.
ben anne değilim ama kardeşim hazırlanıyo:) bende yeni geçtim bu yollardan, çocuklarınıza dikkat etmenizi öneriyorum bu dönemde. ben hep stresten kaybettim. öss de beklediğimden 40puan az aldım panik yüzünden sınavda ağlıycaktım nerdeyse, ki çıkınca yeteri kadar ağladım zaten ben hep aileme stres olmuyorum sakinim dedim, onlarda paniklemesin diye ama sınavdan 1gece önce kafamda formüller dolanıyodu, kendimi engelliyemiyodum. siz iyisini bilirsiniz ebeveynler olarak ama ben yinede söyliycem, sakın ders çalışmaları için zorlamayın çocuklarınızı, ozmn ters teperler, yada okuyacağı bölüm hakkında eleştirmeyin onları. benim ailem bu bilinçteydi ve ben çok rahattım aişem tarafından, beni sıkmadılar hiç, daha verimli çalıştım.. herkese başarılar dilerim..
ben anne değilim ama kardeşim hazırlanıyo:) bende yeni geçtim bu yollardan, çocuklarınıza dikkat etmenizi öneriyorum bu dönemde. ben hep stresten kaybettim. öss de beklediğimden 40puan az aldım panik yüzünden sınavda ağlıycaktım nerdeyse, ki çıkınca yeteri kadar ağladım zaten ben hep aileme stres olmuyorum sakinim dedim, onlarda paniklemesin diye ama sınavdan 1gece önce kafamda formüller dolanıyodu, kendimi engelliyemiyodum. siz iyisini bilirsiniz ebeveynler olarak ama ben yinede söyliycem, sakın ders çalışmaları için zorlamayın çocuklarınızı, ozmn ters teperler, yada okuyacağı bölüm hakkında eleştirmeyin onları. benim ailem bu bilinçteydi ve ben çok rahattım ailem tarafından, beni sıkmadılar hiç, daha verimli çalıştım.. herkese başarılar dilerim..