- 18 Aralık 2012
- 83
- 7
- 16
Kizlar ben cok bunaldim. Sorunum su: 3 ay sonra dugunum var ama daha ev alamadık. Babamin 25 yillik arkadasi evini satiyodu bizde gorduk zaten eskiden 10 yil orada oturmustuk ve ben gorur gorme bayildim eve. Nisanlimla gittik i da begendi. Ev biraz dokuluyo ama cok kelepir. 120 milyar ankarada ve tribleks. Neyse ev sahibinin kredisi vardi biz begenince sikistirdi bizi bende erkek tarafini tabi. Neticede begendim. Kayinbabam basta 50 milyar pesinat var diyodu cunku. 27 milyar kapora verilecek diye. K.babam oyaladi durdu bi bakakim diye babamda sinirlendi ve pesinati kendi yatirdi sonra konustu k.babamla. dedi evin acelesi var kelepir haftaya halledelim ev de çocukların uzerine olsun dedi. Çünkü dugunde takilan altınları vericem. K.babam da tamam vericem 45 milyar dedi. Dun babami aramis ve 20 milyar verebiliyorum demiş. Babam cok sinirlendi. Ben ev kredisi cekerim siz odeyecekseniz sizinbokur borc bitince devrederim. Yoksa da satarim dedi. Simdi ba k.babamin uzerine olmasin diye simdi boyle olursa nasil olucak bilmiyorum. O evi de cok istiyorum. Babam sen uzulmeyecek olsan ayril derdim aşamasına geldi. Cok bunaldim ben kizlar. Akil verin lutfen bana