• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O öğretmene 46 yıl 10 ay

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Adana’da 2 yıl önce, görev yaptığı ilköğretim okulundaki 2 kız öğrencisini evine götürüp, cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan tarih öğretmeni 37 yaşındaki Ufuk K., 46 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Sitene Ekle
o-ogretmene-46-yil-10-ay-4937048.Jpeg

Merkez Yüreğir İlçesi’ndeki bir ilköğretim okulunda görevli öğretmen Ufuk K.’nın, öğrencileriyle cinsel ilişkiye girdiği ihbarını alan Ahlak Bürosu polisleri, mahkeme kararıyla teknik ve fiziki takip başlattı. Ufuk K.’yı takibe alan polis, şüphelinin öğrencileriyle farklı günlerde kendi evinde buluştuğunu belirledi. 14 Haziran 2012’de öğrencilerden o dönem 15 yaşındaki D.N.’nin öğretmeninin evine girdiğinin tespiti üzerine polisler, harekete geçti. Eve baskın yapan polis, Ufuk K.’yi öğrencisine istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına aldı. Öğrencilerden o dönem 15 yaşındaki M.B.’nin de evine girip çıktığı belirlenen öğretmen, 2 kız öğrencisine cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı. Suçlamaları kabul etmeyen öğretmen hakkında ’çocukların nitelikli cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’ne 50 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

ÖĞRENCİLERİN RUH SAĞLIKLARI BOZULDU

Bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen ve duruşmalarda suçlamaları reddeden Ufuk K., "Öğrenciler Kitap almak için benim evime geldi. Öğrencilerin baskı altında ifade verdiklerini düşünüyorum. Hakkımdaki cinsel istismar suçlamasını kabul etmiyorum" dedi. Pedagog nezaretinde ifade veren ve alınan raporda ruh sağlığının bozulduğu saptanan öğrencilerden D.N. ise "2 ya da 3 kez cinsel ilişkiye girdim. Cinsel ilişkinin tam olarak gerçekleşip gerçekleşmediğini bilmiyorum. Şikayetçi değilim, bundan sonra da duruşmalara katılmak istemiyorum" diye konuştu. Diğer kız öğrenci M.B. ise sanıktan şikayetçi oldu.

KARAR DURUŞMASINA KATILMADI

Sona gelinen yargılamada tutuksuz sanık Ufuk K., 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki karar duruşmasına katılmadı. Mahkeme heyeti, Ufuk K.’yı ’nitelikli cinsel istismar’ ve ’hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından toplam 46 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırırken hakkında da yakalama kararı çıkardı. milliyet

doğru bir karar kötü niyetli insanlara örnek olur böylelikle..

iki kızı öldürse bu kadar hapis cezası almazdı.aldığı iyi olmuş tabi

cok ilginc bir sistemimiz var.
kizlarla istek dahilinde iliskiye girdigi asikar.
aldigi cezaya da lafim yok.
ama nedense tecavuz / taciz olunca bu cezalar dusuyor.

cok ilginc bir sistemimiz var.
kizlarla istek dahilinde iliskiye girdigi asikar.
aldigi cezaya da lafim yok.
ama nedense tecavuz / taciz olunca bu cezalar dusuyor.
ama kızlar küçükki öğrenci,tam ergenlik çağları..öğretmen onlar aşıkta olsa ,karşılık vermemeliydi..

ama kızlar küçükki öğrenci,tam ergenlik çağları..öğretmen onlar aşıkta olsa ,karşılık vermemeliydi..
yanlis anlamissiniz, ben ogretmen hakli demedim. ayni durum tecavuz olsa ogretmen daha az alirdi dedim.

Askerlerin rütbeleri sokuluyor bunlarında öğretmenlik unvanini iptal etseler keske

bazilarinin tecavuze sempatisi , sekse antipatisi var galiba.
Cok guzel tespit. :KK52: Turk filmlerinde dahi seks sahnesinin %90'ı tecavuz seklindedir. Bizde cinsellik yalnizca erkeklere mesru oldugundan tecavuz daha sempatik geliyor. Hani tecavuzde seksi isteyen taraf yalnizca erkek ya... Ama seksi kadin da isteyince gozumuzde birden ahlaksiz bir eyleme donusuyor. Milletcek toplanip bir terapiste gidip cocuklugumuza donsek yeridir.:KK53:

Hatırladım bu haberi, adama çoooookkk iyi olmuşşş.. Öğrencileri kadın gibi algılamasaymış.
Kızlara da söylenecek hiç bir şey bulamıyorum, "ahhh canımmm çocuk daha onlar" diyemeyeceğim.... Azcık akıllı olsalarmış, herkes biliyor o yaşlarda bir şeyler yapmayı ama yapmıyor, kız 2-3 kez ilişkiye girmiş sonuçta.. Yavrucak diyemeyeceğim..

46 yıl da çokmuş cidden. dile kolay 46 yıl. 20 de girsen 66 da çıkacaksın. ben rahat evimde tv, net... vs olmadan bir odada 1 saat zor dururum. tecavüze vermezlerdi bu kadar. bu da çocuk istismarına giriyor tabi...

bir ara bi yerde okumuştum, eger bir hakime ''senin bilmem neyini ..... yaparım'' desen hakime hakaretten 30 yıl yatarsın ama laf yerine işi icraate döksen 5 yıl yersin, olmadı rızası var denir. hatta büyük ihtimalle hakim agzını dahi açamaz :KK70: ceza sisteminde böyle komiklikler var malesef.

Back