o mu? bu mu ?şu mu? kıslarrrrrr kafayı yicemm:((

Law__

Yüz,gez,oku,izle,dans et👌
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
3.122
1.709
373
36
öncelikle merhaba kıslar..günlerdir kafayı yedigim bir derdimi paylasmak istedim.bu sene tekrar üniversteye hazırlanmaya karar verdim.fakat bi sorunum var.kesinlikle okumak istedigim bölüm sahne sanatları modern dans bölümü.bu bölüme giren ögrenciler 6-7--8 yaslarından itibaren bale dersleri egitimi görmüşler.yani esneklik için belli bir süre vucüdünün egitim alması sart.ben bale egitimi almadım fakat dansın farklı bölümlerinde 1-2 sene dersler aldıgım oldu.

sahne sanatlarını okumak en büyük hayalım..cünkü topluluk karsısında dans etmeyi ,birseyler sunmayı,sergilemeyi ,gösteriyi seviyorum.şimdi yetenek sınavından cok korkuyorum cünkü alınamazsam birdaha üniversteye giriş sansım yok.acaba güzel sanatlar kursları var 1 sene içinde hazırlansam yeterli olur mu?

sonra düşündügümde alınamama riskim oldugu için kuaförlük ve güzellik bilgisi ögretmenligini okuyayım onu secersemde kendime bakım göstermeyi seviyorumda baskasına yapmakta sevecekmiyim onu bilmiyorum..

aklıma birde radyo televizyon bölümünü okumak geliyor..hem yine sanhne sanatlarına yakın bir bölüm hemde puanını tuturdunmu giriyorsun risksiz..gelin bakınki karar veremiyorum..her karar verişimde aklıma, yaparken en mutlu olacagım iş sahne sanatları modersn dans bölümü geliyor..

sizin bir fikriniz var mı?

Ne olursa olsun istedgin bölümüön planda tut derim ben ...Sahne sanatları ve modern dans çok güzel bir bölüm eger yetenegin varsa,geçmişte dans tecrbende varmış kesinlikle dene şansını bence vereliniortak 1 yıl uzn birzamn hemen baslasın bir kursa ve sınavlara kadar geliştirirsin kendini zaten bu tarz hazırlık kurslarında özel yeteek sınavlarında yaptırılacak şeylere cok yakın egitim verilir... ben radyo-tv başlıcam bu sene eger o olmazsa radyo-tv ye gir derim iletişimi cok yüksek bir bölüm kendini gösterebilirsin bu bölümde de kaydirigubbakcemile5 aman ne çok konustum hakkında hayırlısı olsun cnm inş istedigin bölümü kazanırsın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…