O koskoca siğil ayak parmağımdan uçtu gitti. şükür:)

ehlimana

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
3.416
208
363
istanbul
Kızlar sizinle hemen paylaşmam gerek diye düşündüm.

Benim sağ ayak serçe parmağımda 10 kuruş büyüklüğünde kocaman bir siğil vardı

Aman ayakkabı alırdım biri 2 numara büyük biri tam gelirdi. Küçük olsam siğilsiz ayak normal olurdu siğilli ayağım sıkardı canım yanardı.

Bende ceviz yağı aldım aktardan. Pamuk yardımıyla sürmeye başladım.

Hala var ama sani yok gibi.

Eski görüntü nerede şimdi ki nerede?

Devam edicem tamamen gitmesi için.

Ah keşke resim çekip koyabilseydim de ne demek istediğimi görseydiniz.

Kızlar gerçekten mutluluk ya

Misafirliğe giderdim millet parmağıma bakardı. O kadar belliydi ki kocamandı.

Kurtuldum sonunda şükürler olsun.

canım sigil icin eczaneden ilac alabilirdin madem bu kadar dert etmisin kendine..her gün sürüyosun ve zamanla kayboluyor..adını unuttum yakıcı bırseydı..

birde dua ilede geciyor..babannem okumustu ellerimdekilere..her sigile bir bugday tanesini degdirip cig yumurtanın tepesinde ufak bir delik acıp icine atmıstı..o yumurtayıda topraga gömmüstü..yumurta cürüdükce sigillerim gitti. bir hafta sürüdü sürmedi...daha 8-9 yaslarındaydım..

benim de parmak aramda kocaman siğil vardı hem de el parmaklarımdaydı,

bir sürü yöntem denedim, yakıcı ilaçlar bitkisel kürler vs..siğil düşüp tekrar oluştu defalarca kökten çözüm bulamamıştım

en sonunda biz gençlerin "kocakarı lafı" dediğimiz bi yöntemde çareyi buldum

herhangi bir dut ağacının yaprağını kırıp ip bağlıyorsunuz ve fatiha duasını okuyorsunuz.. yaprağı koparmayacaksınız sadece kıracaksınız ki kuruyup düşsün.. yapraklar düştüğünde siğillerim de birden yok oldu, o mutluluğumun tarifi imkansız

benim ayğımda koskocam bi tane var ve yanlarında da 9 tane daha.acaba babaanneniz ne duası okumuştu ?bende yapıveriyim gittikçe çoğalıyor

ne kadar süre kullandınız acaba ?

aslında ben gece sürüyordum. kurudukça yeniliyordum.

1-2 aylık zaman zarfında küçüldü.

elimde de vardı. hep tekrarlıyordu. o maşallah

2aydır yok. inşallah tekrar çıkmaz.

ayrıca o eczaneden aldığımız yakıcı şeyi sürdüm yerimde duramadım. uzun süre de kullanmama rağmen ayak parmağımda ki geçmedi, el parmağımda geçirdi ama tekrar çıktı sonradan. bende ceviz yağına başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…