• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kan grubunda olup covid geçiren var mı?

Ben varım. Ve gerçekten bir tat koku kaybıyla atlattım. Ama tabi kan grubundan değilde olduğum aşıya bağlıyorum hafif atlatmamı.

Bende o Rh + kan grubundan in.hem ilk çıkan hemde delta virüsü olanı geçirdim.delta daha ağır geçti ama evde yalnız geçirdim çok şükür ama iki doz asim vardı .kan grubuyla ben çok bağlantılı olduğunu dusunmuyorum

Benimde o pozitif asiliyim hiç geçirmedim kan gurubuyla alakalimi bilmem ailemden kimse hasta olmadı kendimizi koruyoruz tabi

Ben varım. Ve gerçekten bir tat koku kaybıyla atlattım. Ama tabi kan grubundan değilde olduğum aşıya bağlıyorum hafif atlatmamı.
Koku kaybiniz nezaman duzeldi acaba? Bende suan sadece koku ve tat kaybi yasiyorum 7.gun hala duzelmedi

Eşim 0 negatif
2 kez covid geçirdi
Aşısız
Ilk hasta oldugun da çok ağir geçirdi
Ikinci daha hafifti

Kan grubuyla alakali mi bilmiyorum ama bence bünyeyle alakalı

Ben asi degilim? Esim de degil annem de degil Vsvsvs kolay atlattik allaha sükür. Asi masi sebebi degil Yani
Ha, sabahlari esim taze kahve yapinca kokusunu da taaa ikinci kata kadar koklaya biliyorum 🥰

0 rh + im kovidi çok ağır geçirdim, hastanelik oldum
Eşim a rh + normal grip kadar bile etkilemedi onu
İkimizde geçirdiğimizde henüz aşılı değildik
Oğlum da 0 rh + O iki kez kovid oldu, ikisi de çok ağır oldu, ikincisinin üzerinden nerdeyse bir yıl geçti hala bıraktığı hasarlarla mücadele ediyor yavrum

0 rh + im kovidi çok ağır geçirdim, hastanelik oldum
Eşim a rh + normal grip kadar bile etkilemedi onu
İkimizde geçirdiğimizde henüz aşılı değildik
Oğlum da 0 rh + O iki kez kovid oldu, ikisi de çok ağır oldu, ikincisinin üzerinden nerdeyse bir yıl geçti hala bıraktığı hasarlarla mücadele ediyor yavrum
Çok geçmiş olsun süreç nasıl ilerledi acaba

Back