merhaba arkadaşlar. 1 ay sonra düğünm olcak kısmet olursa. 1 hafta önce resmi ve dini nikahımız oldu. 3 gün önce nişanlımın (artık resmi olarak eşim ama ben nişanlım diyiorum) doğum günüydü. Başbaşa kalabileceğimiz bi yere gittik. günübirlik ev kiraladık. sadece niyetimiz başbaşa güzel bir vakit geçirmekti ama planlamadığımız şeylerr oldu kızlar
aramızda yakınlaşma oldu.. yazmaya utanıyorum ama nişanlımıın cinsel organı benimkine çok az girdi ve ben bunun ilk gece olmasını istediğim için kendimi geri çektim ve çok ağrı acı hissettim o kısımda.. ağlamaya başladım korktum çünkü aslında resmi olarak evliyiz ama ilk gece olmasını istemiştim... sonra kan geldimi diye baktık kan yoktu hiç. nişanlım " o kadar girme ile yırtılmaz, çok az daha girmesi gerekiyordu yırtılması için 1 cm daha girse ancak o zaman olurdu dedi.. sonra kafamı çevirip bi baktım nevresim takımının ucunda kan lekesi var... bizden biraz ilerdeydi leke gördüğün anda ama ben içeri girdi diye korktuğumda yatağın her ucunda gezinmiştim stresten.. nişanlım çarşafları değiştirmemişlerdir senden değildir dedi... ama ya bendense diyorum değil diyor...
ama canım çok yanmıştı ve kan lekesi kurumuşta olsa orada bi leke vardı zaten 10 dk sonra gördük kurumuş olabilir 10 dk içinde ama nişanlım olmadı o leke bizden değildir diyor.. şimdi korkuyorum ya gerçekten o kan bana aitse ve ilk gece kan gelmezse ve nişanlım hakkımda yanlış düşünürse....