o kan bana ait olabilir mi? :(

O kadar kolay değil bu is azcık girdiyse zaten bir sey olmaz esinin cinsel organında olurdu olsa bence ki kan zaten uzakta ve bir damlacıksa bu kadar paranoyak olmaman lazım.

o gün olmamıştı. şimdi de kan gelmedi needen gelmemiş olabilir doktora gidelim falan derse soğurum ona karşı....

Cnm hiç canını sıkma bir arkadaşımın evlenmeden önce bişiler yaşamış biriyle 2 3 damla kan gelmis sonra ayrildilar

Kız evlendi bir sorun olmadi normal kanamam oldu demişti
hatta Dr a gitmis zedelenmistir kızlık zarı duruyor demis

İyi de bu adamın zihniyeti flört döneminde de bellidir.
Niye böyle bir adamla nişan,nikah yaptınız?
Ayol cidden merak ediyorum,hoşunuza mı gidiyor mutsuz hayatı seçmek?

Ama adamın suçu yokki baksana ne kadar sıkıstırmıs.Yine ici rahat olsun diye esnekte olabilir gelmeyedebilir demis.O kadar sıkıstırmıs ki nasıl anlayacağız demiş onun da ağzından doktora gideriz takma ya demis kendi takmıyor yani bu durumu kadın sıkıstırmıs baya

Allahım. nasıl bir konu bu y<a. biz kadınlar neden kendimizi bu kadar küçülttüyoruzki. ne demek yanlış düşünse. yok artık. üstelik o senin kocan. ne nişanlısı

ne diyeceğim jinekoloğa çok utanıyorum ben özele mi gitmem gerek.?
devlet ya da özel
farketmez rahat olmak istiyorsan bir doktora git bunlar yaşanılan şeyler bence utanılacak birşeyde yok gidersin durumu izah edersin onların mesleği bu seni ayıplamazlar ama eşin bunu sorun edecek birine benziyor bu hata. sen sadece içini rahatlatmak için git derim doktora burda böyle sadece düşünür durursun. hem gitmişse de gitmiş bunun için sana tepki gösterirse gerekeni söyle tek başına istemedin ya

Zaten çoğu insanın ilk ilişkisi de olsakan gelmez.. Bu insanların eşleri sırf kan gelmedi diye ayrılacak mı yani

Goldfplay, niye bukadar takıyorsun kendini kanıtlaman gereken biri yok ki ortada. Doktora gidip napıcaksın?

Buarada ne pis yermiş o kiraladığınız ev, çarşafların değişmemiş olma ihtimali, nikahlı eşle beraber olma ihtimalinden daha korkunç bence.

tek derdin kan olsa keşke, kendini ateşe atmışsın bile bile hala iki damla kanın peşindesin. Üstelik yorumlardan birinde okuduğum kadarıyla kendin doktora gitmeyi teklif etmişsin, kendimi ne kadar küçük düşürebilirim bu adam karşısında diye bunun testini mi yapıyorsun? Umarım yanılırım....

Arkadaşınız için söylemiyorum ama o kız şimdi bakire, el değmemiş mi oluyor yani

İşi sadece zara ve kana indirgeyen zihniyet şekilde, işin özünü değil de şeklini tutturuyor

Konu sonunda ya ilk gece kan gelmezse nişanlım yanlis düşünürse diye bi cümle okuduğuma inanamıyorum.

o kan kimden çıkmış bilmem de senin gibi düşünen gençler yüzünden kan benim beynime çıkıyor.şaka gibi,ya nişanlısı yanlış dusunurseymis.sen o adamla nikah yapmışsın artık ilişki bile yaşamıssin hala nedir bu saçma düşünceler

işin zor

adamda suç yok. ortalığı bulandıran sizsiniz.

İyi de demek ki adamın olay çıkaracağını biliyor ki bunu teklif ediyor bence.
Normal düşünce yapısına sahip olan insan bunun muhabbetini yapar mı,santimleri hesaplar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…