- 1 Şubat 2015
- 853
- 428
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o gün olmamıştı. şimdi de kan gelmedi needen gelmemiş olabilir doktora gidelim falan derse soğurum ona karşı....
Ama adamın suçu yokki baksana ne kadar sıkıstırmıs.Yine ici rahat olsun diye esnekte olabilir gelmeyedebilir demis.O kadar sıkıstırmıs ki nasıl anlayacağız demiş onun da ağzından doktora gideriz takma ya demis kendi takmıyor yani bu durumu kadın sıkıstırmıs bayaAyıptır sorması; bu zihniyetteki adamla nasıl mutlu olmayı planlıyorsun?
Leke oluşmadı,doktor esnek dedi,adamın içi rahat olacak yani.
Adam sana bu kadar güvensizken sen ona nasıl güvenebiliyorsun,seni mutlu edebileceğine inanıyorsun acaba?
Allahım. nasıl bir konu bu y<a. biz kadınlar neden kendimizi bu kadar küçülttüyoruzki. ne demek yanlış düşünse. yok artık. üstelik o senin kocan. ne nişanlısımerhaba arkadaşlar. 1 ay sonra düğünm olcak kısmet olursa. 1 hafta önce resmi ve dini nikahımız oldu. 3 gün önce nişanlımın (artık resmi olarak eşim ama ben nişanlım diyiorum) doğum günüydü. Başbaşa kalabileceğimiz bi yere gittik. günübirlik ev kiraladık. sadece niyetimiz başbaşa güzel bir vakit geçirmekti ama planlamadığımız şeylerr oldu kızlar aramızda yakınlaşma oldu.. yazmaya utanıyorum ama nişanlımıın cinsel organı benimkine çok az girdi ve ben bunun ilk gece olmasını istediğim için kendimi geri çektim ve çok ağrı acı hissettim o kısımda.. ağlamaya başladım korktum çünkü aslında resmi olarak evliyiz ama ilk gece olmasını istemiştim... sonra kan geldimi diye baktık kan yoktu hiç. nişanlım " o kadar girme ile yırtılmaz, çok az daha girmesi gerekiyordu yırtılması için 1 cm daha girse ancak o zaman olurdu dedi.. sonra kafamı çevirip bi baktım nevresim takımının ucunda kan lekesi var... bizden biraz ilerdeydi leke gördüğün anda ama ben içeri girdi diye korktuğumda yatağın her ucunda gezinmiştim stresten.. nişanlım çarşafları değiştirmemişlerdir senden değildir dedi... ama ya bendense diyorum değil diyor... ama canım çok yanmıştı ve kan lekesi kurumuşta olsa orada bi leke vardı zaten 10 dk sonra gördük kurumuş olabilir 10 dk içinde ama nişanlım olmadı o leke bizden değildir diyor.. şimdi korkuyorum ya gerçekten o kan bana aitse ve ilk gece kan gelmezse ve nişanlım hakkımda yanlış düşünürse....
devlet ya da özelne diyeceğim jinekoloğa çok utanıyorum ben özele mi gitmem gerek.?
çok doğru demişsiniz belli ki yönü biliyor yoksa nasıl kesin konuşur kiNişanlın bu işin aritmetik hesaplamasını yapmış 1 cm 2 cm diye. Sen ona yolları iyi ezberlemişsin demiyorsunda bana ne der mi diyorsun?
tek derdin kan olsa keşke, kendini ateşe atmışsın bile bile hala iki damla kanın peşindesin. Üstelik yorumlardan birinde okuduğum kadarıyla kendin doktora gitmeyi teklif etmişsin, kendimi ne kadar küçük düşürebilirim bu adam karşısında diye bunun testini mi yapıyorsun? Umarım yanılırım....nişanlım daha önceki ilişkilerin hep ihanete uğramış bu yüzden çok kıskanç bi yapısı var.. mesela bana bi mesaj gelse elinde ki iş fırlatıp telefonun ekranına bakıyor. sen bana güvenmiyorsun diyorum benim takınılarım var isteyerek yapmıyorum diyor. kaç kez kavga ettik hep bu yüzden bana güvenmiyorsun neden? diyorum yapım böyle niyetim seni üzmek değil diyor.
Yok artık ya sen de nişanlın da bir tuhafsınız.ne diyeceğim jinekoloğa çok utanıyorum ben özele mi gitmem gerek.?
Cnm hiç canını sıkma bir arkadaşımın evlenmeden önce bişiler yaşamış biriyle 2 3 damla kan gelmis sonra ayrildilar
Kız evlendi bir sorun olmadi normal kanamam oldu demişti
hatta Dr a gitmis zedelenmistir kızlık zarı duruyor demis
işin zornişanlım daha önceki ilişkilerin hep ihanete uğramış bu yüzden çok kıskanç bi yapısı var.. mesela bana bi mesaj gelse elinde ki iş fırlatıp telefonun ekranına bakıyor. sen bana güvenmiyorsun diyorum benim takınılarım var isteyerek yapmıyorum diyor. kaç kez kavga ettik hep bu yüzden bana güvenmiyorsun neden? diyorum yapım böyle niyetim seni üzmek değil diyor.
adamda suç yok. ortalığı bulandıran sizsiniz.bana kendisi esnek olma durumundan bahsetti. ya kan gelmezse ilk gece ne yaparsın dedim. gelir niye gelmesin dedi. ben de ya o kan benimse dedim değildir fazla girmedi. yüzde doksandokuz değil diyor. kan gelmeyedebilir tabi esnek olabilir falan dedi. nerden anlayacağız esnek olduğunu dedim doktora mı gideriz dedim gideriz ya takma gelir diyor. gideceksek şimdi gidelim o zaman dedim öyle saçmalık mı olur utanırım ben diyor
İyi de demek ki adamın olay çıkaracağını biliyor ki bunu teklif ediyor bence.Ama adamın suçu yokki baksana ne kadar sıkıstırmıs.Yine ici rahat olsun diye esnekte olabilir gelmeyedebilir demis.O kadar sıkıstırmıs ki nasıl anlayacağız demiş onun da ağzından doktora gideriz takma ya demis kendi takmıyor yani bu durumu kadın sıkıstırmıs baya