böyle şeyler olacğını düşünememiştimmmilk gece diye tutturuyosan başbaşa niye bir ev tutuyonuz kardeşim..olan olmuş seninsede yapacak bir şey yok.
canım adam göstermese nolacak... senle bişeyler yaşamış düşünsene orda ilişkiye girsen zarın esnek olsa adam kimbilir napacak bu adamın zihniyeti belli.. kanı görme derdinde .. ama bir taraftanda ilişki yaşamak istiyor.. ne bileyim hatalı sensin ya.. adamı tanıyorsun.. birbirini seven iki insanın duramayacağınıda biliyorsun ne işin var elin evindeailene gösterir misin kan lekesini siz de öyle adet var mıdır dedim. var ya da yok ben asla göstermem öyle bir şeyi diyor
ateşle barut yan yana durmaz ,imkanı yok,hele araya resmiyet girdiyse varyaaa...çok kafana takma psikolojini bozma valla bak düğün gecende ilkinide yaşayamazsın kasarsın kendini aman.böyle şeyler olacğını düşünememiştimmm
nişanlım daha önceki ilişkilerin hep ihanete uğramış bu yüzden çok kıskanç bi yapısı var.. mesela bana bi mesaj gelse elinde ki iş fırlatıp telefonun ekranına bakıyor. sen bana güvenmiyorsun diyorum benim takınılarım var isteyerek yapmıyorum diyor. kaç kez kavga ettik hep bu yüzden bana güvenmiyorsun neden? diyorum yapım böyle niyetim seni üzmek değil diyor.Eee derdi ne o zaman
Kimseye göstermeyecekse; seninle bu yaşananı da inkar etmeyecekse; sorun ne ki
Sakin olun unutun, güzel günleri hayal edin; bu ülkedeki zar takıntısının gelecek günlerde son bulmasını umut edin.
siz baya bayaa kanlı çarşaflı muhabbetlere girmişsiniz eşinizleailene gösterir misin kan lekesini siz de öyle adet var mıdır dedim. var ya da yok ben asla göstermem öyle bir şeyi diyor
valla ozaman canım çoook yanar canım bu adam allah muhafaza kan falan gelmezse senin burnundan döker koca bir ömrü ne senaryolar yazar.. hatta demek onun içinde doğum günümde istemedin der..nişanlım daha önceki ilişkilerin hep ihanete uğramış bu yüzden çok kıskanç bi yapısı var.. mesela bana bi mesaj gelse elinde ki iş fırlatıp telefonun ekranına bakıyor. sen bana güvenmiyorsun diyorum benim takınılarım var isteyerek yapmıyorum diyor. kaç kez kavga ettik hep bu yüzden bana güvenmiyorsun neden? diyorum yapım böyle niyetim seni üzmek değil diyor.
nişanlım daha önceki ilişkilerin hep ihanete uğramış bu yüzden çok kıskanç bi yapısı var.. mesela bana bi mesaj gelse elinde ki iş fırlatıp telefonun ekranına bakıyor. sen bana güvenmiyorsun diyorum benim takınılarım var isteyerek yapmıyorum diyor. kaç kez kavga ettik hep bu yüzden bana güvenmiyorsun neden? diyorum yapım böyle niyetim seni üzmek değil diyor.
bana kendisi esnek olma durumundan bahsetti. ya kan gelmezse ilk gece ne yaparsın dedim. gelir niye gelmesin dedi. ben de ya o kan benimse dedim değildir fazla girmedi. yüzde doksandokuz değil diyor. kan gelmeyedebilir tabi esnek olabilir falan dedi. nerden anlayacağız esnek olduğunu dedim doktora mı gideriz dedim gideriz ya takma gelir diyor. gideceksek şimdi gidelim o zaman dedim öyle saçmalık mı olur utanırım ben diyor"Esnek" diyorum esnek!!!
Ne yapacak esnek ise?
Anlatamıyorum galiba?
Cetvelli arkadaşı bilgilendirsin konu komşu şimdiden.
senden olmamış olsa bile kan gelmezse ilişkide seni mi terk edecek bu saatten sonra? bence sen tek başına bir jinekoloğa git baktır için ancak öyle rahatlar gitmişse de gitmiş dersin.merhaba arkadaşlar. 1 ay sonra düğünm olcak kısmet olursa. 1 hafta önce resmi ve dini nikahımız oldu. 3 gün önce nişanlımın (artık resmi olarak eşim ama ben nişanlım diyiorum) doğum günüydü. Başbaşa kalabileceğimiz bi yere gittik. günübirlik ev kiraladık. sadece niyetimiz başbaşa güzel bir vakit geçirmekti ama planlamadığımız şeylerr oldu kızlararamızda yakınlaşma oldu.. yazmaya utanıyorum ama nişanlımıın cinsel organı benimkine çok az girdi ve ben bunun ilk gece olmasını istediğim için kendimi geri çektim ve çok ağrı acı hissettim o kısımda.. ağlamaya başladım korktum çünkü aslında resmi olarak evliyiz ama ilk gece olmasını istemiştim... sonra kan geldimi diye baktık kan yoktu hiç. nişanlım " o kadar girme ile yırtılmaz, çok az daha girmesi gerekiyordu yırtılması için 1 cm daha girse ancak o zaman olurdu dedi.. sonra kafamı çevirip bi baktım nevresim takımının ucunda kan lekesi var... bizden biraz ilerdeydi leke gördüğün anda ama ben içeri girdi diye korktuğumda yatağın her ucunda gezinmiştim stresten.. nişanlım çarşafları değiştirmemişlerdir senden değildir dedi... ama ya bendense diyorum değil diyor... ama canım çok yanmıştı ve kan lekesi kurumuşta olsa orada bi leke vardı zaten 10 dk sonra gördük kurumuş olabilir 10 dk içinde ama nişanlım olmadı o leke bizden değildir diyor.. şimdi korkuyorum ya gerçekten o kan bana aitse ve ilk gece kan gelmezse ve nişanlım hakkımda yanlış düşünürse....
doktora gitmek ne kadar aşağılayıcı bişe ! Acaba o nişanlısı önceden birileriyle Yaşadı mı ? Şu erkek kadın ayrımından nefret ediyorum.çok katılıyorum
sonra ''ben yapmadım, 1 santim önce durdum ben'' derse,
kiralanan bir evde, kirli çarşaflar üzerinde, adınızın karalanmasıyla kalırsınız..
eşinizle gidin doktora, kendiside bilsin kaç santimde nelerin olduğunu..
ne diyeceğim jinekoloğa çok utanıyorum bensenden olmamış olsa bile kan gelmezse ilişkide seni mi terk edecek bu saatten sonra? bence sen tek başına bir jinekoloğa git baktır için ancak öyle rahatlar gitmişse de gitmiş dersin.
Ayıptır sorması; bu zihniyetteki adamla nasıl mutlu olmayı planlıyorsun?bana kendisi esnek olma durumundan bahsetti. ya kan gelmezse ilk gece ne yaparsın dedim. gelir niye gelmesin dedi. ben de ya o kan benimse dedim değildir fazla girmedi. yüzde doksandokuz değil diyor. kan gelmeyedebilir tabi esnek olabilir falan dedi. nerden anlayacağız esnek olduğunu dedim doktora mı gideriz dedim gideriz ya takma gelir diyor. gideceksek şimdi gidelim o zaman dedim öyle saçmalık mı olur utanırım ben diyor
ne diyeceğim jinekoloğa çok utanıyorum benözele mi gitmem gerek.?