o kan bana ait olabilir mi? :(

HEM NİŞANLINLA BÖYLE BİŞEY YAŞAMIŞSIN HEMDE HALA KAN GELMEZSE YANLIŞ DÜŞÜNÜRSE DİYORSUN İLGİNÇ

ailene gösterir misin kan lekesini siz de öyle adet var mıdır dedim. var ya da yok ben asla göstermem öyle bir şeyi diyor
canım adam göstermese nolacak... senle bişeyler yaşamış düşünsene orda ilişkiye girsen zarın esnek olsa adam kimbilir napacak bu adamın zihniyeti belli.. kanı görme derdinde .. ama bir taraftanda ilişki yaşamak istiyor.. ne bileyim hatalı sensin ya.. adamı tanıyorsun.. birbirini seven iki insanın duramayacağınıda biliyorsun ne işin var elin evinde

böyle şeyler olacğını düşünememiştimmm
ateşle barut yan yana durmaz ,imkanı yok,hele araya resmiyet girdiyse varyaaa...çok kafana takma psikolojini bozma valla bak düğün gecende ilkinide yaşayamazsın kasarsın kendini aman.

nişanlım daha önceki ilişkilerin hep ihanete uğramış bu yüzden çok kıskanç bi yapısı var.. mesela bana bi mesaj gelse elinde ki iş fırlatıp telefonun ekranına bakıyor. sen bana güvenmiyorsun diyorum benim takınılarım var isteyerek yapmıyorum diyor. kaç kez kavga ettik hep bu yüzden bana güvenmiyorsun neden? diyorum yapım böyle niyetim seni üzmek değil diyor.

nikah yapmışsınız bacım,
ne nişanlısı?
seni hala tanıyamamışsa ve sana güvenmiyorsa boşa o kocayı.
neyin telaşesine düştünüz böyle?

ailene gösterir misin kan lekesini siz de öyle adet var mıdır dedim. var ya da yok ben asla göstermem öyle bir şeyi diyor
siz baya bayaa kanlı çarşaflı muhabbetlere girmişsiniz eşinizle
neden bu ''kan lekesi'' bukadar gündeminizde
adam ''ben durdum 1 cm önceden'' diyecek kadar kendinden emin ama siz ''leke ya benimse ya inanmazsa'' gibi düşüncelerle en güzel günlerinizi sıkıntıya çevirmektesiniz..
erkeklere bişey olmaz arkadaşım, onlar ben yaptım desede kadının canı yanar bu ''kan lekesinden'' , ben yapmadım desede kadının canı yanar Caaaaaanım Ülkemde

"Esnek" diyorum esnek!!!
Ne yapacak esnek ise?
Anlatamıyorum galiba?
Cetvelli arkadaşı bilgilendirsin konu komşu şimdiden.

valla ozaman canım çoook yanar canım bu adam allah muhafaza kan falan gelmezse senin burnundan döker koca bir ömrü ne senaryolar yazar.. hatta demek onun içinde doğum günümde istemedin der..

Bunlar ayrı konular ama

Adam seninle yatağa girmiş, ikiniz de güzelce soyunup ilişkiye girmişsiniz. İlişkiyi tamamlamamışsınız.

Bu durumda halen o kan senindi değildi tartışmak makul değil; madem kana önem veriyor; neden seninle soyunup bu işe başlıyor. Senin dediğin zamanı beklesin

Bir de sen adamın huy8unu biliyorsun yatakta ne işin var;

Sakince geleceğini düşün; bir ömür böyle geçer mi

Kıskançlık konusunda gerekirse şimdiden uzman desteği alsın eşin.

Yani senin kanınsa ne olacak bu kadar takmaya gerek var mı?

"Esnek" diyorum esnek!!!
Ne yapacak esnek ise?
Anlatamıyorum galiba?
Cetvelli arkadaşı bilgilendirsin konu komşu şimdiden.
bana kendisi esnek olma durumundan bahsetti. ya kan gelmezse ilk gece ne yaparsın dedim. gelir niye gelmesin dedi. ben de ya o kan benimse dedim değildir fazla girmedi. yüzde doksandokuz değil diyor. kan gelmeyedebilir tabi esnek olabilir falan dedi. nerden anlayacağız esnek olduğunu dedim doktora mı gideriz dedim gideriz ya takma gelir diyor. gideceksek şimdi gidelim o zaman dedim öyle saçmalık mı olur utanırım ben diyor

senden olmamış olsa bile kan gelmezse ilişkide seni mi terk edecek bu saatten sonra? bence sen tek başına bir jinekoloğa git baktır için ancak öyle rahatlar gitmişse de gitmiş dersin.

D
doktora gitmek ne kadar aşağılayıcı bişe ! Acaba o nişanlısı önceden birileriyle Yaşadı mı ? Şu erkek kadın ayrımından nefret ediyorum.
Konu sahibi eğer sizin o lekeye bakacaksa bu çok itici bir durum. Sizde ona bakir misin diye sorun bari ? Bu ne aşağılıkça bi düşünce ..

senden olmamış olsa bile kan gelmezse ilişkide seni mi terk edecek bu saatten sonra? bence sen tek başına bir jinekoloğa git baktır için ancak öyle rahatlar gitmişse de gitmiş dersin.
ne diyeceğim jinekoloğa çok utanıyorum ben özele mi gitmem gerek.?

Size bariz güvenmeyen,güvenmediğini itiraf edemeyen yapım böyle diye geçiştiren,gereksiz şeylere önem veren biriyle evlenmişsiniz açıkçası durumunuza üzüldüm.

Biraz kendinize güvenin lütfen ya,ya o şöyle düşünürse ya o böyle düşünürse diye yaşamayın.Kendinize eziyet ediyosunuz.

Ayıptır sorması; bu zihniyetteki adamla nasıl mutlu olmayı planlıyorsun?
Leke oluşmadı,doktor esnek dedi,adamın içi rahat olacak yani.
Adam sana bu kadar güvensizken sen ona nasıl güvenebiliyorsun,seni mutlu edebileceğine inanıyorsun acaba?

ne diyeceğim jinekoloğa çok utanıyorum ben özele mi gitmem gerek.?

Şimdiden neden kendini sıkasın

Ben bunun için doktora falan gitmem; iyiki jinekolog da değilim yani böyle gelenlere ne denir bilemedim valla

Düğün olsun; birlikte olun doktora mı avukata mı gideceğinizi o zaman değerlendirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…