O KADAR KÖTÜYÜM Kİ... NE OLUR DESTEK OLUN HANIMLAR.

Kaldirim Sercesi

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
181
116
Ben hiç iyi değilim.Tüm hayatım Sebze Çorbası misali... Karmankarışığım...Ve sanki bi kuyudayım her yerim karanlık.. En Son 2013'te giren ben tekrar aklıma burası geldi ve girdim foruma... Buda ilk açtığım başlık olacak sanırım.

Sizden istediğim... Gerçekten üçüncü gözü açık, hisleri kuvvetli biriniz bana Tarot, kahve, su, bakla ne olursa bakıp bana bi ışık tutmanız. Biliyorum günah ama ihtimalleri görmek istiyorum... İllaki Aranızda hisleri kuvvetli biri yada hislerine güvendiğiniz bi arkadaşınız dostunuz vardır... Ne olur Hiç biri yok ise çok pahalı olmayan telefonda bakan bi falcı önerin Çalışmıyorum bu yüzden pahalı olmasın dedim
Umarım aranızdan biri çıkar...

Bu süreçte sizden faydalanirlar. Paranizi ziyan etmeyin

Size özelden yazdım.

Sevgili güzel arkadaşım , elbette sezgileri kuvvetli dostlar ve eğlence amaçlı fal baktırabileceğin kişiler var hayatta , ama hayatında bir ışık arıyorsan önce o ışığı kendinde bulmalısın . Bunlardan medet umma , sana sadece sen yardım edebilirsin . Önce bir silkele kendini , nefes alıyorsan umut vardır , her şeyin düzeleceğine kendini inandır , bunun için program yap çalış , bedenini güçlendir .
Böyle tavsiye vermesi kolay diyeceksin , deme ben de yaşadım böyle dönemler , inan bana mucizenin kendisi senin içinde , zor olacak ama illa olacak .
Nefes egzersizlerine bak youtube dan yapabiliyorsan meditasyon yap , Allah ile konuş seni rahatlatacaktır ve her gün adım at , yürü , hareketsizlik insanı depresif yapıyor , her şey düzelecek buna inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…