Rüya Yorumları o kadar kötü bir rüya gördüm ki, kimseye anlatamiyorum....

xxxCanKizxxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
998
87
mrb kizlar...demin cok kötü bi rüyayla uyandim. kizkardesim güya yeni ayrilmis ciddi bbi beraberlikten. megerse aldatilmis. ve sonra ögreniyorum ki, benim sevdigim insanmis onun eski sevgilisi. yani benimle aldatmis kardesimi ve hala da benimle berabermis. ben hic birsey caktirmyiormusum sevgilime yanu bunu örendigimi gizliyormusum...ve arabadaymisiz. araba sürerken yandan gelen bi motorsikletliye carpmis. ama sadece araba zarar görmüs, motorsikletlinin de ufak hasari olmus fakat yoluna devam etmis. daha sonra tekrar evdeyim. sevgilimle vakit gecrdikten sonra kardesimi teselli ediyorum onu aldattigi kisi yüzünden cok üzülüyormus...ben bu ise bilmeden alet olmussum...
ya bu ne bicim bi rüya :gitme: allah kimsenin basina vermesineyvahedigeldismile uyandigimda tüyerim diken diken ollmustu zaten

kardeş takma hiç kafana. bundan 7-8 yıl önce çok kötü bir rüya görmüştüm. aklıma gelince hala üzülüyorum. rüyamda güya eşim şehit olmuş(allahım korusun onu). ama tam bir trajedi.. ayağa kalktı ve bana adım adım nasıl şehit olduğunu falan anlattı... sonrada gökyüzünde bir yer gösterdi bana. ölünce oraya gideceğini , beni ordan izleyeceğini falan anlattı. sonrada tekrar tabuta girdi.. dedim ya çok kötü bir rüyaydı...
çok etkilenmiştim. bir arkadaşım rüya tabiriyle ilgileniydu. bana anlamının çok güzel olduğunu söyledi..
hakikatende inanılmaz güzel gelişmeler yaşadık sonrasında...
bazen bize malum olur olaylar.. bazende etrafımızdaki olaylardan etkilenir bilinç altımız..
pozitif bak. iyi düşün ki iyi şeyler olsun...

saol baklava,

ege_sny, gecmis olsun, evet cok üzülüncek bir rüya, ilk okundugunda ama sonra düsündükce aslinda iyi bi anlami vardir, sehitlikle ilgili rüyalar genelde hayra yorulur:) cok güzelmis rüyan hakkaten...evet iyi seyler düsünmek lazim ki iyi seyler olsun...sana sonuna kadar hak veriyorum bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…