Sivilceli Ciltler o kadar çok konu var ki, sivilce için yardım lütfen

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sedefbora

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
20
7
42
merhaba herkese o kadar çok konu var ki hangisini okuyum şaşırdım. ben bir konu açmak istedim. sorunum sivilceler. cildim çok yağlı ve ne yaptıysam fayda görmedim. yardım lütfen. yağlı cilt için ne yapılabilr ?

bendede aynı sorun vardı cildim cok yaglı olmasada karma bi cilde sahibim ergenlikte cıkarmadıgım sivilceleri 2 senede cıkardım resmen yanaklarımdaki sivilceleri ne yaptıysam birtürlü geciremedim kullanmadıgım krem denemediğim maske kalmadı. arkadasım bana bi losyon önerdi onu denedim ve suan bitane bile sivilcem kalmadı ve lekeleride yavas yavas gecmeye basladı. cleotin t losyonun adı eczanelerde satılıyo. burdanda arastırabilirsin kullanlar var herkese bendeki etkiyi yaparmı bilmiyorum ama bana cok faydası oldu söyleyeyim dedim

canım teşekür ederim. nasıl kullanacağım ? eczaneden söylerler mi ?

Gece yatmadan once sivilceli bolgelere suruceksin su gibi bisey zaten.ilkzamanlar daha cok sivilce cikartiyo onu soylim sonra kizma bana :)ama daha snra hepsi geciyo ins faydasini gorursun.tam adinida yazayim cleocin t %1 lik benim kullandigim

Gece yatmadan once sivilceli bolgelere suruceksin su gibi bisey zaten.ilkzamanlar daha cok sivilce cikartiyo onu soylim sonra kizma bana :)ama daha snra hepsi geciyo ins faydasini gorursun.tam adinida yazayim cleocin t %1 lik benim kullandigim
çok teşekür ederim canım. bugün hemen başlayacağım. sabırlı biriyimdir, yeter ki beni bu çileden kurtarsın canım ya. başka birşey istemiyorum.

etkisini görmeye başladım diyebilirim :) .. psikolojiktir belki ama olumlu etkisini görüyorum gerçekten. daha geçmedi tabi ama iyileşme olduğu kanaatindeyim. bu kadar kısa zamanda etki etmesi normal mi ? eder mi

etkisini görmeye başladım diyebilirim :) .. psikolojiktir belki ama olumlu etkisini görüyorum gerçekten. daha geçmedi tabi ama iyileşme olduğu kanaatindeyim. bu kadar kısa zamanda etki etmesi normal mi ? eder mi
Canımm şuan nasıl memnun musunn bende kullanmayı düşünüyorum

Ben ergenlikte tek bi sivilce gormemis ama 25 yasinda bu cileyle 2 sene ugrasmis ve kullanmadigi urun kalmamis biri olarak soyluyorumkiii. Refinity urunleri bende cok azaltmisti 15 gun icinde, sonra alisip kullanmaya devam ettim ama her eczanede bulamadigimdan bi kerelik nivea pure effect peeling etkili yuz temizleme jeli aldim ve kullandim baktimki hala cikmamislardi sonra alistim halada kullaniyorum bence cok basarili. Heee birde yuzunuzde tuylenmeler varsa bide onlarla oynamayin kizlar, o da sivilce yapiyor. Makyaj malzemelerinde de kaliteli olanlari yagsiz olanlari tercih edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…