• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O ilan özür diletti!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
O ilan özür diletti!
fft107_mf6865789.Jpeg

07/01/2016 12:19
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL - Üçler isimli süpermarkette satılan 'Atatürk Orman Çiftliği Pastörize Keçi Sütü'nün,'Atatürk Orman Çiftliği' bölümü küfür olarak anlaşılacak şekilde kısaltılmış, ürünün tanıtım afişleri sosyal medyada paylaşılınca büyük tepki çekti. Market yönetimi, söz konusu durum için internet sitesi üzerinden bir açıklama yayınladı.

Tanıtım afişinde yer alan ifadenin 'baskı hatası' nedeniyle hatalı olarak basıldığı savunuldu."Sahven yapılan baskı hatası sonucunda, Ulu Önderimiz Atatürk'ün adının bu şekil bir yanlış anlaşılmaya konu olmasından dolayı, Atatürk ilkelerini kendisine düstur edinmiş ve bunu her fırsatta dile getiren bir firma olarak sizlerden özür dileriz" denildi. (Cumhuriyet)
http://www.radikal.com.tr/turkiye/o-ilan-ozur-diletti-1497267

Hic sanmıyorum basım hatası falan olduğunu .. Ne geçiyor acaba ellerine Atatürk e küfredince .. Sevmiyor olabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız ..

O ilan özür diletti!
fft107_mf6865789.Jpeg

07/01/2016 12:19
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL - Üçler isimli süpermarkette satılan 'Atatürk Orman Çiftliği Pastörize Keçi Sütü'nün,'Atatürk Orman Çiftliği' bölümü küfür olarak anlaşılacak şekilde kısaltılmış, ürünün tanıtım afişleri sosyal medyada paylaşılınca büyük tepki çekti. Market yönetimi, söz konusu durum için internet sitesi üzerinden bir açıklama yayınladı.

Tanıtım afişinde yer alan ifadenin 'baskı hatası' nedeniyle hatalı olarak basıldığı savunuldu."Sahven yapılan baskı hatası sonucunda, Ulu Önderimiz Atatürk'ün adının bu şekil bir yanlış anlaşılmaya konu olmasından dolayı, Atatürk ilkelerini kendisine düstur edinmiş ve bunu her fırsatta dile getiren bir firma olarak sizlerden özür dileriz" denildi. (Cumhuriyet)
http://www.radikal.com.tr/turkiye/o-ilan-ozur-diletti-1497267

bizim toplum olarak en buyuk sorunumuz ne yazik ki hazimsizligimizin midemizi degil, algilarimizi bozmasi. bu da ne yazik ki bu gercegin somut bir ornegi. yazik.

Herkes anlamak istediği gibi anlıyor

türkçeyi nereye çeksen gidiyor maşallah

basit bir kısaltma nerelere çekilmiş nerelere

Keşke Atamızın ismini böyle imalara hiç bir zaman karıştırmasalar

art niyetli kişiler

Back