O harita sosyal medyayı salladı!

_MedceziR_

«DirenTürkiye»
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
16.931
12.191
Mesut Barzani'nin partisi KDP'nin resmi Facebook sayfasında paylaştığı harita sosyal medyayı salladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın günlerdir beklenen Diyarbakır buluşmasında 'Kürdistan lideri' diyerek selamladığı Mesut Barzani'nin partisi KDP'nin Facebook sayfasında dün yayınlanan harita, sosyal medyanın da gündemine oturdu.

İşte Twitter kullanıcılarının büyük tepki çeken haritaya yorumları...

TWITTER'DA TEPKİLER

@KibirBirCanavar: Bu mu barış..?

@FleventF: Barzani'nin dün gece yayınladığı harita. Artık Mersin'le Antakya arasına da bir köprü yaparsınız AK'lar..

@cumhuriyet_tr: Barzani'nin sitesinde yayınlanan yeni harita... Sanırım RTE de onaylamıştır.. Tayyip "Kürdistan" dedi... Diyarbakır diye yazdığımı "Amed" diye düzelteyim de harita da Diyarbakır'ı ararken helâk olmayın.

FACEBOOK'TA TEPKİLER

Erol Barutçugil: Wilson prensiplerinin sadık uygulayıcısı RTE ve AKP sayesinde gelinen nokta bu!

Kemal Boran: RTE nin eseri lanet olsun Türkiyeyi bu hale getirene

Yaman Yasinel: Almisken Kibrisi da alin bari, gemiciklerinizi koyacak birkac limaniniz da olur

Aydın Usta: Hükümetin başıda buna yardımcı oluyor. zaten seçildiğinden beri Türkiyenin başbakanı olmadiki Pop eş başkanı olarak 11 senedir görev yapıyor..

Harita:

Eki Görüntüle 863605

Cumhuriyet...

---------------------------------------

Neydi kuzey ıraktaki bölgeydi değil mi?
Hı hı..:KK14:
Barzani yanlışlıkla Türkiye'nin yarısını da götürüvermiş paintle:KK14:

Yaman Yasinel: Almisken Kibrisi da alin bari, gemiciklerinizi koyacak birkac limaniniz da olur..

Bu iyiymiş :KK60:
Allahım gülüyorum ağlanacak halimize
:KK53:

bak şimdi medcezirim, kınıyorum seni, fesatsın işte.
o haritada bilmem ne sarısı olarak boyanan yerler varya, dağlar dağlar.
yani harita beşeri değil ki, fiziki. :KK53:

yoksa barzanım suçsuz, yarın bu haritanın yanlış anlaşıldığını sülicek, bizim temsilcilerimiz de anamızı pardon ordaki analarımızla ağlaya(ta)caklar.

gerçekten böyle bişey olursa ne olur merak ediyorum, Türkiyede ne değişir, iyi mi olur kötü mü, ne olur

bak şimdi medcezirim, kınıyorum seni, fesatsın işte.
o haritada bilmem ne sarısı olarak boyanan yerler varya, dağlar dağlar.
yani harita beşeri değil ki, fiziki. :KK53:

yoksa barzanım suçsuz, yarın bu haritanın yanlış anlaşıldığını sülicek, bizim temsilcilerimiz de anamızı pardon ordaki analarımızla ağlaya(ta)caklar.

Heeaaa dağlarsa alsınlar o zaman..İçindekilerle beraber...
A pardon ama dağdakiler inmişti şehre :KK14:

yorum yapıcam da hatta bu gece sonunda içimden bi ses banlanacağımı bile söylüyor ama haritayı göremiyorum ki ben.

biri anlatsa sevabına :KK14:

yorum yapıcam da hatta bu gece sonunda içimden bi ses banlanacağımı bile söylüyor ama haritayı göremiyorum ki ben.

biri anlatsa sevabına :KK14:

Görünmüyor mu :26:

1.20120928123708.jpg

direnharita.............direnşehitaileleri...diren %50....... dünkü diyarbakırda yaşananlardan sonra dilimde lisanımda kullanmadığım küfür kalmadı...
belkide hakettiğimiz bunlar bizim........atalarımız Atatürkü haketmiş .. ya biz.....bana dokunmayan yılan misali elimizi taşın altına koymaktan korktuğumuz sürece İstanbula kadar o haritayı yayarlar..

Mesajımı sildim şimdi birileri yazacak ben tutamıycam kendimi, hiç havamda değilim:KK68:

Son düzenleme:
Görünmüyor mu :26:

1.20120928123708.jpg

şimdi gördüm daha önce görememiştim.

ben şaşırmıyorum.bundan yıllar önce şehitler el üstünde tutulurken biri geldi onlara 3-5 kelle dedi,apodan elebaşı diye bahsedilirken biri geli sayın dedi,cezaevi şartlarını iyileştirdi,terör örgütüne destek vediği bilinen insanlar meclise girdi o da yetmedi başbakanın sağında solunda gövde gösterisinde bulunmaya başladı hemde peşmerge kıyafetleriyle çekinmeden biz buyuz diyerek.bir çok kişide oo yaşasın barış süreci helal olsun diye alkış tutarken bu harita da şaşırtmadı beni,durmak yok yola devam.

Neresi kalmış ki daha... Lütfedip birkaç il mi bırakmışlar, sağ olsunlar canııım :KK47:

Sanırsın memleket onların biz sığınmacı olarak yaşamışız burada :KK14:

Kürdistan'ı selamlıyorum söylemlerine gözyaşı akıtır oldular.
Katilleri el üstünde tutar oldular...
Çok eminim iki gün sonra istediklerini aldıklarında ''vardır ya hu başbakanın bir bildiği'' diyecekler.
Hipnoz edilmiş bu millet resmen.

X