mrb.benim 2.5 yaşında bir kızım var.dün çok üzüldüm anlatamam.butun pazar benim dediklerimi yapmamk ta diretti.banane yapmıyacam gelmeyecem güzellikle diyorum beni üzüyosun diyorum yok.çok kızdım onada sana çok kızgınım beni üzüyosun dedim.dışarı çıktık geldik yine huysuzluk yapıyo babasıda bak dövecem şimdi ne oluyoo kızım dedi.kapıdan içeri girdik ağlar üstünü çıkarmaz .babam gelmesin üzdüm ben sizi.diye söyleniyo yanına gidiyorum yerlere atıyoo kendini.bu arada hiç bizden dayak yememiştir helede babası fiske bide vurmadı.sanırım babasının o lafı çok zoruna gitti.uykum var diyoo ama hala ağlıyoo üsünü değiştirmem izin vermiyo nerdeyse uyuycak ama sonra babası geldi dahada ağlamay başladı ve sonunda kendini kusturdu.sonra sakinleşti barıştı kendince şeyler yaparak uyuduk.
ama ben ne yapacağımı şaşırdım yaramazlık yapınca ne yapacam nasıl yaklaşacam bilemez oldum. yardım edin tecrübeliler.o hali beni o kadar üzdü ki anlatamam.
ama ben ne yapacağımı şaşırdım yaramazlık yapınca ne yapacam nasıl yaklaşacam bilemez oldum. yardım edin tecrübeliler.o hali beni o kadar üzdü ki anlatamam.