Tünaydın .
Ben evde birşeylere gerilince diyet miyet kalmıyor bende
Dün akşam Köstebek pasta Yaptım ve 1 dilim yedim malesef... Pastaya kadar herşey iyiydi aslında
Bugün benzer hatalar yapmamak ümidiyle . ..
Sabah kahvaltı kıymalı yumurta domates Salatalık peynir kaşar ve 1 dilim beyaz ekmek.
Yarın tartı günü umarım eksi çıkar çünkü ufak kaçamaklar çok oldu bu hafta..
Kahvaltı tabaklarını bu sabah eşim hazırladı banada az tadımlık olsun diye hem beyaz hemde kaşar peyniri koymuş bende yedim WallaCANIM KAŞAR PEYİRİ YEME O ZATEK KALORİLİ BEYAZ LIGHT PEYNIR YE BİRDE TAM BUĞDAY EKMEK YE BEYAZ EKMEK ASLA YEME ANCAK O ZAMAN BAŞARIRSIN YOKSA ZOR OLUR
Kahvaltı tabaklarını bu sabah eşim hazırladı banada az tadımlık olsun diye hem beyaz hemde kaşar peyniri koymuş bende yedim Walla
Tam buğday Yada kepekli alırız ama dün akşam beyaz ekmek aldım evde o vardı azıcıkda ondan yedim.. Dünden eşime kızgınım o Yüzden hala sakinleşemedim.. Böyle zamanlarda Saçma Saçma yiyorum malesef..
Bazen deli ediyor insanı .... Akşam işten geç geldi .. Öncede hafif laf sokmalarımız vardı zaten.. Eve girdi bende çocuğu duyuruyorum ,kendime de tabak hazırladım onu beklemedim ,eve girer girmez bize hazırlamak yokmu zaten hiç ilgilenmiyorsun benimle falan filan .... Tartışacak yer Arıyor resmen. Yemekler hazır mutfakta ocakta. Daha elini yıkayıp üstünü değiştirmeden tartışmak için çabalıyor . Oyun gibi geliyor ona tartışmak .. Hoşuna gidiyor laf Söylemek genç Aşıklar gibi gitgeller yaşamak istiyor.. Hayır sabahtan beri yorulmuştum zaten hiç çekemem abuk subuk sataşmaları .. Bende kızdım tabi.. Gerildim de..NE DİYE KIZDIN KIZ EŞİNE :9
Canım diğer topikte arkadaş 5/6 gün grlmeyine ben yenisini açtım .. Çok hareketli değiliz ama.. Nerelerdesin nasılsın ? Diyet nasıl gidiyor ?Slm millet herkes burda diğer topic kapandı mi isim değişmiş hayırdır ben neler kacirmisim.
Bende senin gibi şok diyetlerden çok Yaptım. Kararlıyım bu sefer azar azar vericem bende... Kendini düzene sokmuş olmana sevindim.. Diyetisyen eşliğinde mi devam edeceksin? Ben hiçbir diyetisyene güvenemez oldum.. Kendim çabalıyorum artık.... Bu Yün alışverişe gidicem .. Bende bu sayede bol bol yürümeyi planlıyorumBen bir süredir kötü motivasyondaydim bir anda 5 kilo aldım 1 haftada doktor bile anlayamadı. Sonraki hafta 4 kilosu verdim. Ama moralim biran da çöktü resmen şimdi 84.1 kiloyum sanırım şok diyetlerden sonra kaçamak yapınca vücut depo yapıyormuş bunu öğrenmiş oldum acı bir şekilde. Société sonra çok yavaş kalori artırımı yapılmaliymis. Artık doktor spor veriyor haftada 3 gün 30 dakika bunu da yavaş yavaş arttıracak. Kurban kadar 80 olurmusum. 1 Kasım 75 kilo ve 31 aralık gecesi 70 kilo olacağım hersey yolunda gidersehedefe kitlendim tekrar
Çakılcım sen hangi şehirdesin.. Ben birsürü diyetisyene gittim ama programa uyamadım.. Ezbere verilmiş kağıtlar diye düşününce uyamadım.ama kendi kendime yaptığımda daha iyi zayıfladım..Diyetisyen devam edeceğim eğer beni kontrol eden biri olmazsa bir süre sonra kopuyorum. Uzun süre yedikleri dikkat edemiyorum sıkılıyorum planlı yaşamaktan. Diyetisyen beni buna mecbur ediyor. Bi de 33 kilo daha vereceğim yol uzun olunca rehbere ihtiyaç duyuyorum. Geçen 2 hafta çok sıkılmıştim daha yeni toparlandım.
Süpersin..Slm kızlar bugün moral zirvede ... hava serinledi çok güzel bir uyku çektim şimdi de son müzik bisiklet ceviriyorum. Yemeklerimden çok suan yaptığım beni mutlu ediyor
Çorba en güzel kaçamak alsan alsan 100 kalori alırsın ki o da olur. Mantarlı çorba da güzel olur şimdiSüpersin..Senden feyz almamak mümkün değil.. Bugün eve geldikten sonra 1 saat Yürüyüşe çıktım bende.. Akşama kadar bişey yemeyip akşam yarım mısır ve mantar Çorbası içtim bende.. Ama geç saat de içtim
Umarım yarın daha güzel bir gün olur..
Bu hafta ptesiden itibaren seminerler başladı bizde koştur koştur yetişiyorum herşeye.. Giremedim kusura bakma canım.. Haftaya dersler Başlıyor birde onların hazırlığı .. Diyet devam ama arada kaçamak oluyor.. Yarın sabah tartı günü gidip biraz dolaşsam iyi olacak..Çorba en güzel kaçamak alsan alsan 100 kalori alırsın ki o da olur. Mantarlı çorba da güzel olur şimdi