O gün bu gün olsun..

CANIM KAŞAR PEYİRİ YEME O ZATEK KALORİLİ BEYAZ LIGHT PEYNIR YE BİRDE TAM BUĞDAY EKMEK YE BEYAZ EKMEK ASLA YEME ANCAK O ZAMAN BAŞARIRSIN YOKSA ZOR OLUR

CANIM KAŞAR PEYİRİ YEME O ZATEK KALORİLİ BEYAZ LIGHT PEYNIR YE BİRDE TAM BUĞDAY EKMEK YE BEYAZ EKMEK ASLA YEME ANCAK O ZAMAN BAŞARIRSIN YOKSA ZOR OLUR
Kahvaltı tabaklarını bu sabah eşim hazırladı banada az tadımlık olsun diye hem beyaz hemde kaşar peyniri koymuş bende yedim Walla
Tam buğday Yada kepekli alırız ama dün akşam beyaz ekmek aldım evde o vardı azıcıkda ondan yedim.. Dünden eşime kızgınım o Yüzden hala sakinleşemedim.. Böyle zamanlarda Saçma Saçma yiyorum malesef..

NE DİYE KIZDIN KIZ EŞİNE :9

NE DİYE KIZDIN KIZ EŞİNE :9
Bazen deli ediyor insanı .... Akşam işten geç geldi .. Öncede hafif laf sokmalarımız vardı zaten.. Eve girdi bende çocuğu duyuruyorum ,kendime de tabak hazırladım onu beklemedim ,eve girer girmez bize hazırlamak yokmu zaten hiç ilgilenmiyorsun benimle falan filan .... Tartışacak yer Arıyor resmen. Yemekler hazır mutfakta ocakta. Daha elini yıkayıp üstünü değiştirmeden tartışmak için çabalıyor . Oyun gibi geliyor ona tartışmak .. Hoşuna gidiyor laf Söylemek genç Aşıklar gibi gitgeller yaşamak istiyor.. Hayır sabahtan beri yorulmuştum zaten hiç çekemem abuk subuk sataşmaları .. Bende kızdım tabi.. Gerildim de..

1 saate yakın Yürüdüm geldim biraz dinlenip bisiklet çevirmek istiyorum.. Diyetim tam istediğim gibi olmadı bari hareketle toparlıyim istiyorum. Yarın tartı günü umarım eksi çıkarım..
Hayatımla ilgili yaptığım hatalarıma dönüp baktığımda hepsinin altında aşırı duygusal olmam yatıyor..sinirleniyorum yemek yiyorum, kızıyorum küsüyorum sonra bakmışım bunlar beni mutsuz etmiş mutsuz insan daha çok hata yapar bende yeni hatalar ekliyorum eskilerine .. Pozitif Görünmek başka pozitif olmak başka ., Yada bende pozitif olabilmenin tutarlılığı yok sanırım.
Neyse evde olmaktan sıkıldım sanırım ..

Herkeslere günaydın .. Güzel bir gün olsun.. Henüz kahvaltı yapmadım ufaklığı slıp cimnastiğe geldim. Sabah çıkmadan tartıldım. Bu gün mümkünse kiloları yazalım.
Kilom 96.9

Herkese mutlu pazarlar.. Sabah ıspanaklı yumurta Yaptım .. Hafif bir kahvaltı oldu diyebilirim.. Bu gün biraz alışveriş yapasım var.. Yarın iş Başlıyor ..kendime yeni bir iki Kıyafet almalıyım.. Geldi geçti tatil

Slm millet herkes burda diğer topic kapandı mi isim değişmiş hayırdır ben neler kacirmisim.
Canım diğer topikte arkadaş 5/6 gün grlmeyine ben yenisini açtım .. Çok hareketli değiliz ama.. Nerelerdesin nasılsın ? Diyet nasıl gidiyor ?

Ben bir süredir kötü motivasyondaydim bir anda 5 kilo aldım 1 haftada doktor bile anlayamadı. Sonraki hafta 4 kilosu verdim. Ama moralim biran da çöktü resmen şimdi 84.1 kiloyum sanırım şok diyetlerden sonra kaçamak yapınca vücut depo yapıyormuş bunu öğrenmiş oldum acı bir şekilde. Société sonra çok yavaş kalori artırımı yapılmaliymis. Artık doktor spor veriyor haftada 3 gün 30 dakika bunu da yavaş yavaş arttıracak. Kurban kadar 80 olurmusum. 1 Kasım 75 kilo ve 31 aralık gecesi 70 kilo olacağım hersey yolunda giderse hedefe kitlendim tekrar

Bende senin gibi şok diyetlerden çok Yaptım. Kararlıyım bu sefer azar azar vericem bende... Kendini düzene sokmuş olmana sevindim.. Diyetisyen eşliğinde mi devam edeceksin? Ben hiçbir diyetisyene güvenemez oldum.. Kendim çabalıyorum artık.... Bu Yün alışverişe gidicem .. Bende bu sayede bol bol yürümeyi planlıyorum

Diyetisyen devam edeceğim eğer beni kontrol eden biri olmazsa bir süre sonra kopuyorum. Uzun süre yedikleri dikkat edemiyorum sıkılıyorum planlı yaşamaktan. Diyetisyen beni buna mecbur ediyor. Bi de 33 kilo daha vereceğim yol uzun olunca rehbere ihtiyaç duyuyorum. Geçen 2 hafta çok sıkılmıştim daha yeni toparlandım.

Çakılcım sen hangi şehirdesin.. Ben birsürü diyetisyene gittim ama programa uyamadım.. Ezbere verilmiş kağıtlar diye düşününce uyamadım.ama kendi kendime yaptığımda daha iyi zayıfladım..
Bence sen yolunu çizmişsin hiç pes etme...

Tünaydınlar.. Bu sabah Dr a gittim MR sonuçlarım çıkmış. Orta düzeyde fıtık tekrar oluşmuş. Ister fizik tedavi al istersen ameliyat-ı düşün dedi..Canım sıkıldı tabi..
Kahvaltı bile etmedim canım hiçbirşey istemedi . Bugün iş Başlıyor bir taraftan ... Kuaföre geldim belki moralim biraz düzelir.

Slm kızlar bugün moral zirvede ... hava serinledi çok güzel bir uyku çektim şimdi de son müzik bisiklet ceviriyorum. Yemeklerimden çok suan yaptığım beni mutlu ediyor

Slm kızlar bugün moral zirvede ... hava serinledi çok güzel bir uyku çektim şimdi de son müzik bisiklet ceviriyorum. Yemeklerimden çok suan yaptığım beni mutlu ediyor
Süpersin.. Senden feyz almamak mümkün değil.. Bugün eve geldikten sonra 1 saat Yürüyüşe çıktım bende.. Akşama kadar bişey yemeyip akşam yarım mısır ve mantar Çorbası içtim bende.. Ama geç saat de içtim
Umarım yarın daha güzel bir gün olur..

Bugün keyfi yerine geldi herkes kilo verdiğim farkeder oldu bu da beni acaip neselendiriyor. Gerçi bu hafta yerimde sayıyorum ama mutsuz değilim. Bugün çok aç geldim eve Menemen hazırlarken yanına salata da yaptım ve Menemen den sonra salatayı yiyemedim. Ben yani bulduğu herseyi ogutebilen ben yiyemedim midem şişti saka gibiydi. Salata hala masada duruyor ve ben yemiyorum. Birazdan bisikletin başına gececegim ama bugün çok yorgun hissediyorum.

Televizyon seyretmek ne kadar kötü yaa tüm Reklamlarda yiyecek birseyler var insanı yoldan çıkarıyorlar olmaz ki

Çorba en güzel kaçamak alsan alsan 100 kalori alırsın ki o da olur. Mantarlı çorba da güzel olur şimdi

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım. (Aynı zamanda günlüğünüzde paylaşımlarınıza da devam edebilirsiniz.)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum

Çorba en güzel kaçamak alsan alsan 100 kalori alırsın ki o da olur. Mantarlı çorba da güzel olur şimdi
Bu hafta ptesiden itibaren seminerler başladı bizde koştur koştur yetişiyorum herşeye.. Giremedim kusura bakma canım.. Haftaya dersler Başlıyor birde onların hazırlığı .. Diyet devam ama arada kaçamak oluyor.. Yarın sabah tartı günü gidip biraz dolaşsam iyi olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…