O gün bu gün olsun..

Merhaba canım evet bende takipteyim ama bşraz fazla sessizoldu topik devamlı ya, ışmak insanı gaza getiriyor bende size grldim:)
Haklısın canım ya ne kadar kalabalık o kadar motivasyon aslında.. Ben Köye geldiğim için burda telefon zor çekiyor .. Internet yok gibi hiç çekmiyor .. Ama yinede dikkat ediyorum . Sabah kahvaltıda köy tereyağı vardı hakiki tereyağı kaymak gibi . aklıma Canan Karatay geldi.. Ama az aldım
İlkay dün Arkadaşı gördüm Hırs Yaptım dedin hayırdır ne oldu. ?

Evet canım kalabalıkoluncadaha doğrusu sık yazınca motivasyon yüksek oluyor diğer arkadaşlar da yok be de başka bit topiktede yazıyorum iyi oldu
Afiyet olsun canım köy yemekleri doğal katkısız havası suyu bambaşkadır kan olsun yağ olmasın:)
Canım dün arkafaşımı gördüm tam 30 kilo vermiş sankş başka birisiyle konuşuyor gibi oldum çok hırs yaptım vericem bende başka yolu yok :)

herkese merhaba.
butun dis etmenlere ragman diyet devam : ) kacamak yok.
koydeyim kusura bakmayin yazamiyorum. ilkaycim sanirim yarin aksam ankarada olurum.burda internetle cekmiyor malesef,bende son derece kararliyim,gorusuruz.

canım mrb bende diğer gruptan gelenim yılbasına kadar zayıflayalım die ama benim bayrama kadar verebildiğim kadar verip fit gözükmek istiorum yoksa bayramda da alınıo inşallah güzel olur herşey

bu arada herkese günaydin diyorum diğer topik çok sessiz olunca bende saldım kendımı ne kadar kalabalık o kadar motive oluyo şimdi 2 gündür toparladım yine kendimi ve çok şükür 65.400 oldum
sabah 1 dilim tam bugday ekmeği salata ve yumurta kızarttım yağsız 1 tanede zeytin yedim
öğlen kabak yemeği ve bol yoğurt yicem
akşamda domates corbası ıspanaklı ve salata bol bugünde böyle :)

Herkese merhaba..
Günlerdir köydeydim ,telefon çekmiyordu orda cevap yazamadım kusura bakmayın. Diyete devam ediyorum ama dün akşam biraz gergindim iki avuç Çekirdek çitledim çok pişmanım ..
Sabah da ayrılmadan sobada Yağlı Gözleme yaptık kvalide ile ondan da yedim üff
Şimdi yoldayız şükür dönüyoruz
Kızlar bundan sonra ensenizdeyim

Selam kızlar bugün evime geldim gelmesine de belimin ağrısı Geçmiyor hiç. Bende Dr a gittim öğleden sonra .. Dr MR istedi .. Hastanenin anlaştığı bir görüntüleme merkezi varmış .. Az önce mr çektirdim. Çeken Dr cd yi verdi hemen ama rapor sonra dedi.. Sordum durum nedir diye? Rica ettim eski cd ye bakıp yorumladı sanırım yinelemiş fıtık Allah'ım nolur ikinci bir ameliyat olmadan atlatayım

Herkeslere günaydın hatta tünaydın
Sabah kahvaltı suda pişmiş Sucuklu yumurta domates Salatalık peynir 2 dilim ekmek ..
Sabah tartıldım 96.2 Harika çünkü spor yapamıyorum ve az yiyerek kilo vermiş olmak harika
Bol hareketli az kalorili günler olsun herkese :)

Hoşgeldin canım geçmiş olsun inşallah ameliyatsız geçer ağrıların ihmal etme
Bende bu hafta azallttım bakalım yarın tartılıcam inşallah güzel sonıç bekliyorum iki gündür tekrar yürüyüşe baaşladım bende güzel haber veririm inşallah yarın

hoşgeldin canım inşallah geçer fıtığın bende arada kaçamaklar olsada çok şükür bugun sabah 64.700 ü gördüm 67.500 den indim inşallah bayrama kadar baya bi gider ya ben ayrıca 3 gündr acılı yoğurt kürü yapıyorum ve tavsiye ederim netten arastırıp yapabilirsiniz yağları yakıooo

Hatırlarmısın ilkaycım geçen yıl 15 kilodan fazla verdiğimden bahsetmiştim.. İşte o kiloları bol bol yürüyüp leslie yapmam sayesinde vermiştim .. Aslında bende yürüsem iyi olucak .. Pazara gidip bol bol yeşillik almayı düşünüyorum .. Pazar yeri uzak birde taşınamam Yük diye arabayla gitmeliyim.. Ama mutlaka yürüycem bugün

Canım ben Semiz otunu yoğurtla karıştırıp yediğimde mümkünse pul biber koyuyorum.. Acı metabolizmayı hızlandırıyor ama fazlası mide ağrısı yapıyor bende..
Kilo vermene çok sevindim. . Cumartesi sabah kilolarımızı paylaşalım olurmu.. Evet insanın kilosunu söylemesi çok iyi hissettirmiyor nede olsa kilolarımızla ilgili gurur duymuyoruz ama bizi motive edecektir yazmak..

Canım sen en kısa zamanda bir pazar arabası al tek başınayken aynı yerleri sıkıyor çarşıya yürümek daha zevkli geliyor bana ben komşumla yürüyorum o yüzden sorun olmuyor her aynı yolu yürüyoruz sohbet ede ede bitiyor

evet canım süper olur kilo kaç olursa olsun insan gittiğini görmesi çok mutlu edio bende evlendikten sonra 15 kilo aldım nerdeyse ya kilo almaya basladığın an hemen tedbir alcan ben almadım almadım şimdi uğrasıyorum ayrıca pulbiberi cok katmıom dayanabılcek kadar katıom :)

Sağol Haklısın sanırım benim pazar arabam var ama kimbilir hangi deliğe soktum
Bugün normalde pazara gittiğimiz gün değil uzak bir pazar yeri vardı oraya gittim.. Mis gibi yeşillikler aldım çok mutlu oldum
Alacağım çok malzeme vardı Köyden gelince dolap boş tabi ama pazarcının biri yardım etti Sağolsun arabaya kadar taşıdı malzemeleri .. Yoksa o kadar alışveriş yapamazdım . Yaşlı teyzeler gibi hissettim kendimi kavun al dedi bende taşıyamam dedim oda ben bırakırım yakınsa dedi bende birsürü bişey aldım Bıraktı arabaya

Evet canım ya verene kadar çatlıyoruz ama bir almaya başkayınca nasıl hızlı ve farketmeden geliyor kilolar..
Semiz otunu konuştuk ya gittim deniz otu aldım yıkayıp yoğurtladık . Oğlumla birlikte yumyum
Akşama yine sebze yapıcam inşallah

oh bende yarın pazardan doldurcam arabayı sebzelerle semiz otuda missss yoğurtla çok güzel oluyo

Tünaydın .
Ben evde birşeylere gerilince diyet miyet kalmıyor bende
Dün akşam Köstebek pasta Yaptım ve 1 dilim yedim malesef... Pastaya kadar herşey iyiydi aslında
Bugün benzer hatalar yapmamak ümidiyle . ..
Sabah kahvaltı kıymalı yumurta domates Salatalık peynir kaşar ve 1 dilim beyaz ekmek.
Yarın tartı günü umarım eksi çıkar çünkü ufak kaçamaklar çok oldu bu hafta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…