Merhaba canım evet bende takipteyim ama bşraz fazla sessizoldu topik devamlı ya, ışmak insanı gaza getiriyor bende size grldim:)ilkaycim ayni zaman da ben de takip ediyorum burayi :)
Haklısın canım ya ne kadar kalabalık o kadar motivasyon aslında.. Ben Köye geldiğim için burda telefon zor çekiyor .. Internet yok gibi hiç çekmiyor .. Ama yinede dikkat ediyorum . Sabah kahvaltıda köy tereyağı vardı hakiki tereyağı kaymak gibi . aklıma Canan Karatay geldi.. Ama az aldımMerhaba canım evet bende takipteyim ama bşraz fazla sessizoldu topik devamlı ya, ışmak insanı gaza getiriyor bende size grldim:)
Evet canım kalabalıkoluncadaha doğrusu sık yazınca motivasyon yüksek oluyor diğer arkadaşlar da yok be de başka bit topiktede yazıyorum iyi olduHaklısın canım ya ne kadar kalabalık o kadar motivasyon aslında.. Ben Köye geldiğim için burda telefon zor çekiyor .. Internet yok gibi hiç çekmiyor .. Ama yinede dikkat ediyorum . Sabah kahvaltıda köy tereyağı vardı hakiki tereyağı kaymak gibi . aklıma Canan Karatay geldi.. Ama az aldım
İlkay dün Arkadaşı gördüm Hırs Yaptım dedin hayırdır ne oldu. ?
ilkaycim sanirim yarin aksam ankarada olurum.burda internetle cekmiyor malesef,bende son derece kararliyim,gorusuruz.Evet canım kalabalıkoluncadaha doğrusu sık yazınca motivasyon yüksek oluyor diğer arkadaşlar da yok be de başka bit topiktede yazıyorum iyi oldu
Afiyet olsun canım köy yemekleri doğal katkısız havası suyu bambaşkadır kan olsun yağ olmasın:)
Canım dün arkafaşımı gördüm tam 30 kilo vermiş sankş başka birisiyle konuşuyor gibi oldum çok hırs yaptım vericem bende başka yolu yok :)
Kilo vermeyi erteleyip erteleyip sonunda benim gibi obez olanlar .. O gün bu gündür
Bundan sonra herşey farklı olucak. Sağlıklı beslenme ve hareket olmazsa olmaz .. Verilecek çook kilom var benim.
Cumartesi sabah kilo bildirimi yapıcam .bununla birlikte bir hafta boyunca kaç Kalorilik hareket yaptığımıda yazıcam. Isteyen arkadaşlar bana katılabilir .. Herşey çok güzel olucak
Herkeslere günaydın hatta tünaydın
Sabah kahvaltı suda pişmiş Sucuklu yumurta domates Salatalık peynir 2 dilim ekmek ..
Sabah tartıldım 96.2 Harika çünkü spor yapamıyorum ve az yiyerek kilo vermiş olmak harika
Bol hareketli az kalorili günler olsun herkese :)
Hatırlarmısın ilkaycım geçen yıl 15 kilodan fazla verdiğimden bahsetmiştim.. İşte o kiloları bol bol yürüyüp leslie yapmam sayesinde vermiştim .. Aslında bende yürüsem iyi olucak .. Pazara gidip bol bol yeşillik almayı düşünüyorum .. Pazar yeri uzak birde taşınamam Yük diye arabayla gitmeliyim.. Ama mutlaka yürüycem bugünHoşgeldin canım geçmiş olsun inşallah ameliyatsız geçer ağrıların ihmal etme
Bende bu hafta azallttım bakalım yarın tartılıcam inşallah güzel sonıç bekliyorum iki gündür tekrar yürüyüşe baaşladım bende güzel haber veririm inşallah yarın
Canım ben Semiz otunu yoğurtla karıştırıp yediğimde mümkünse pul biber koyuyorum.. Acı metabolizmayı hızlandırıyor ama fazlası mide ağrısı yapıyor bende..hoşgeldin canım inşallah geçer fıtığın bende arada kaçamaklar olsada çok şükür bugun sabah 64.700 ü gördüm 67.500 den indim inşallah bayrama kadar baya bi gider ya ben ayrıca 3 gündr acılı yoğurt kürü yapıyorum ve tavsiye ederim netten arastırıp yapabilirsiniz yağları yakıooo
Canım sen en kısa zamanda bir pazar arabası al tek başınayken aynı yerleri sıkıyor çarşıya yürümek daha zevkli geliyor bana ben komşumla yürüyorum o yüzden sorun olmuyor her aynı yolu yürüyoruz sohbet ede ede bitiyorHatırlarmısın ilkaycım geçen yıl 15 kilodan fazla verdiğimden bahsetmiştim.. İşte o kiloları bol bol yürüyüp leslie yapmam sayesinde vermiştim .. Aslında bende yürüsem iyi olucak .. Pazara gidip bol bol yeşillik almayı düşünüyorum .. Pazar yeri uzak birde taşınamam Yük diye arabayla gitmeliyim.. Ama mutlaka yürüycem bugün
Canım ben Semiz otunu yoğurtla karıştırıp yediğimde mümkünse pul biber koyuyorum.. Acı metabolizmayı hızlandırıyor ama fazlası mide ağrısı yapıyor bende..
Kilo vermene çok sevindim.. Cumartesi sabah kilolarımızı paylaşalım olurmu.. Evet insanın kilosunu söylemesi çok iyi hissettirmiyor nede olsa kilolarımızla ilgili gurur duymuyoruz ama bizi motive edecektir yazmak..
Sağol Haklısın sanırım benim pazar arabam var ama kimbilir hangi deliğe soktumCanım sen en kısa zamanda bir pazar arabası al tek başınayken aynı yerleri sıkıyor çarşıya yürümek daha zevkli geliyor bana ben komşumla yürüyorum o yüzden sorun olmuyor her aynı yolu yürüyoruz sohbet ede ede bitiyor
Evet canım ya verene kadar çatlıyoruz ama bir almaya başkayınca nasıl hızlı ve farketmeden geliyor kilolar..evet canım süper olur kilo kaç olursa olsun insan gittiğini görmesi çok mutlu edio bende evlendikten sonra 15 kilo aldım nerdeyse ya kilo almaya basladığın an hemen tedbir alcan ben almadım almadım şimdi uğrasıyorum ayrıca pulbiberi cok katmıom dayanabılcek kadar katıom :)
Evet canım ya verene kadar çatlıyoruz ama bir almaya başkayınca nasıl hızlı ve farketmeden geliyor kilolar..
Semiz otunu konuştuk ya gittim deniz otu aldım yıkayıp yoğurtladık . Oğlumla birlikte yumyum
Akşama yine sebze yapıcam inşallah