Yaşlarımızda kilolarımızda yakın arkadaşım .. Kilo problemin ne zamandır var?MERHABA hayırlı olsun bende katılayım dedim boy 1,53 kilo 94 yaş 40 umarım amacımıza ulaşırız en son çare mide küçültme.benim sorunum en ufak bir can sıkıntısında yemek oluyor ....
bulgur pilavı bende2-3 Kaşık yedim ama Ağırlığı salataya yüklemeye çalıştım.. Bulgur en masum tahıllardan biri.. Sıkıntı etme bence .Ben bugün fazla yedim gibi..
Sabah: çeyrek domates,zeytin
öğlen: Patlican salatası,közlenmiş patates,mercimek çorbası
akşam:bulgur pilavı,yoğurt
İki öğün tahıl yemek beni pişman etti aslında.İnşallah etkilemez.
canım hoşgeldin.. Kilonunbildirirsen yarın Akşama doğru evdeyim liste Yaparım.. listemiz olsun dimiEveet bende varım diğer sayfaya yazmıştım ama bildirim yapılmadı o ara talihsiz bir kaza yaşadık annemin ayağı kırıldı bende kalıyor tabi gelen giden derken bensanırım biraz kilo aldım gene kabul ederseniz yarın sabah tartılıp tekrardan başlamak istiyorum birbirimize destek olalım ve bitirelim bu işi
Günaydın hoşbuldum canım teşekkür ederim inşallah geçecek biraz daha iyi çok şükür alternatif tıbba bende inananlardanım uyguluyoruz inşallah çabuk kaynar haftaya pazartesi kontrolü var bakalım bir ay alçıda kalacakHerkese merhaba
Geç oldu farkındayım ama evde değilim bu gün.. Ufaklığın jimnastiğinden sonra annemlere geldim. Ablamlar yiğenler Abim erkek kardeşim ailece orada toplandık. Çok yoğundu bakamadım telefona.Daha yeni ufaklığı banyo yaptırıp yatırdım o uyudu bende telefona bakabildim . Kusura bakmayın o Yüzden tablo yapamadım.
Bu gün resmen nefsimle savaştım. Abim biz geliyoruz diye çiçek sepetleri vardır ya kekli Çikolatalı onlardan almış gelmiş. Ablam tarçını kek yapmış getirmiş. Annem Çekirdek çıkardı yiyin yiyin.. Haşhaşlı çörekler ortada. Akşam yemekte bulgur pilavıda vardı.., ona yok buna yok biyerde kaçacak diye korktum.. Şükür tuttum kendimi..
bulgur pilavı bende2-3 Kaşık yedim ama Ağırlığı salataya yüklemeye çalıştım.. Bulgur en masum tahıllardan biri.. Sıkıntı etme bence .
canım hoşgeldin.. Kilonunbildirirsen yarın Akşama doğru evdeyim liste Yaparım.. listemiz olsun dimi
Çok geçmiş olsun. Nasıl oldu annen... Yaşlıların kemikleri daha geç kaynar.. İlik kaynatıp içirmek iyi gelir derler .. Biraz kocakarı ilacı gibi ama ben alternatif tıbba inanırım.. Eskilerin muhakkak bir bildikleri vardır..
Kilo veremesen bile almamaya çalış en azından.. Sende yakında bir düzene sokarsın kendini
İlkaycım iki öğün yapacaksan metabolizma yavaşlayabilir. O nedenle aralarda metabolizmayı hızlandırmak için şekersiz kahve iç.. Yeşil Çay iç .. Spor yap Yada yürüyüş yap.. Hiç olmadı su içmeye devamBugün bir arkadaşımla karşılaştım daha bir hırslandım mutlaka vericem bu kiloları sabah kahvaltımı güzel yaptım
İki dilim köy ekmeği bir parça peynir 6 zeytin bir haşlanmış yumurta bir kupa yeşilçay
Bugü iki öğün yemek yiyeceğim öğlenden bu yana su içiyorum kızlar verelim artık...
Canım nor alde üç öğün yiyorum pazarları iki öğün yapıyoruz grnelde kahvaltı geç saatte oluyorİlkaycım iki öğün yapacaksan metabolizma yavaşlayabilir. O nedenle aralarda metabolizmayı hızlandırmak için şekersiz kahve iç.. Yeşil Çay iç .. Spor yap Yada yürüyüş yap.. Hiç olmadı su içmeye devam
Bende Öğlen iki köfte yedim birazda aysberk..
Şimdi karar verdik Köye gidiyoruz valideler çok sıkılmış bizi çağırıyorlar..ufaklığı özlemişler birde... Aysberklerin kalanını yanına aldım :) bence en büyük sorun açlık.. Çok aç kalınca saldırıyorum .. Ama bu ara hafif hafif sık yemeye özen gösteriyorum :)
Olucak bu sefer eminim..