- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Kuşun videosu falan yok değil mi konudaKızlar olay 1 saat önce olmuş.
Bu ruh hastası insan eline alıp bir papağanın boğazını sıkıp işkence ediyor,bunu sosyal medya hesabında paylaşıyor.
Bu adamın zaten normal olmadığı belliydi.
Lütfen 1 dakikanızı ayırıp EGM'ye online ihbarda bulunur musunuz?
O kuşun sesi kulaklarımdan gitmiyor.
Vardı,şimdi kaldırdım abla etkileniyorsun diye.Kuşun videosu falan yok değil mi konudavalla yarım yamalak okudum etikete geldim ben dayanamıyorum çünkü, içimdeki kötülük kabarıyor aynı eziyeti o caniye yapma dürtülerim açığa çıkıyor, bu cani kimse ölemesin, nefes almakta zorlansın, öleyim diye dua eder hale gelsin
Videoyu çeken ve zavallı kuşa acı çektiren tabikidehangisi hayvan simdi
Sosyal medya hesabında, ona haddini bildiren bir insan evladı çıkmamış mı?Kızlar olay 1 saat önce olmuş.
Bu ruh hastası insan eline alıp bir papağanın boğazını sıkıp işkence ediyor,bunu sosyal medya hesabında paylaşıyor.
Bu adamın zaten normal olmadığı belliydi.
Lütfen 1 dakikanızı ayırıp EGM'ye online ihbarda bulunur musunuz?
O kuşun sesi kulaklarımdan gitmiyor.
https://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx
Ya ben hakikaten hiç gelemiyorum o görüntülere içim kaldırmıyor, hayvanlara eziyet edilmesini aklım almıyor çünkü, bize insan deniyor birde, hangi insan başka bir canlıya eziyet eder, ben kabul edemiyorum, onlar insansa ben değilim, kabul etmiyorum böyle insanlığı, bir canlının gözüne bakıp da ona işkence yapan biri toplum içinde yaşamayı hak etmiyor, bu tip haberlerin hepsinde yazdığımı yazacağım, belki kendim yazıp kendim işiteceğim ama bu caniler tecrit edilmeli çünkü vicdan ve merhamet duyguları yok, bu duygulardan yoksun birinden her canlıya zarar gelir.Vardı,şimdi kaldırdım abla etkileniyorsun diye.
Zavallı boğazını sıka sıka kanatmış can çekişiyor çığlık çığlığa. Rezil herif,savunmasız canlıya gücü yetiyor ancak. Umarım buradan da fazla şikayet çıkar içeri alırlar bu pisliği,para cezasıyla kurtulamaz.
Bugün kuşa işkence yapan adam belki bundan zevk alacak karısına çocuğuna yapacak,yetmeyecek belki de hızını alamayıp bir masumun daha hayatını alacak,o yüzden dediğin gibi içeri alınmalı ve salınmamalı Abla. Umarım bu adi pislik insan olmayan yaratık hakeden cezasını alır,başka bir canlının canına kast etmez. Allah bildiği gibi yapsın böylelerini.Ya ben hakikaten hiç gelemiyorum o görüntülere içim kaldırmıyor, hayvanlara eziyet edilmesini aklım almıyor çünkü, bize insan deniyor birde, hangi insan başka bir canlıya eziyet eder, ben kabul edemiyorum, onlar insansa ben değilim, kabul etmiyorum böyle insanlığı, bir canlının gözüne bakıp da ona işkence yapan biri toplum içinde yaşamayı hak etmiyor, bu tip haberlerin hepsinde yazdığımı yazacağım, belki kendim yazıp kendim işiteceğim ama bu caniler tecrit edilmeli çünkü vicdan ve merhamet duyguları yok, bu duygulardan yoksun birinden her canlıya zarar gelir.
Malesef.Sosyal medya hesabında, ona haddini bildiren bir insan evladı çıkmamış mı?
İnsanlık ölmüş ağlayanı yok desenize...
Olay yeri ve diğer ayrıntılara ne yazalım şikayet formunda?
Olaya tam vakıf değiliz çünkü.
Bunun gibi canilere sosyal medya hesabından haddi bildirmek de yetmez, neyse ağzımdan olmadık birşey çıkmadan susayım, sinirim bozuldu, eee ama etme bulma dünyası, o günleri görmek nasip olursa duyarız nasılsa.Sosyal medya hesabında, ona haddini bildiren bir insan evladı çıkmamış mı?
İnsanlık ölmüş ağlayanı yok desenize...
Olay yeri ve diğer ayrıntılara ne yazalım şikayet formunda?
Olaya tam vakıf değiliz çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?