• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O görüntülere tepki yağdı!

-Thanatos-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
13.209
46.516
548
26
O görüntülere tepki yağdı
MasterChef yarışmasından diskalifiye olan Murat Özdemir Instagram hesabından paylaştığı video ile büyük tepki çekti. Sosyal medyada infial yaratan görüntüler üzerine çok sayıda kullanıcı şikayette bulundu.

5c17f2860f25442d649f948a.jpg
Murat Özdemir'in eline aldığı bir papağana yaptığı işkence görüntüleri büyük tepki topladı. Eline aldığı papağanın boğazını sıkarak işkence yapan Özdemir için sosyal medya kullanıcıları Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Twitter adresine çok sayıda şikayette bulundu.

Kaynak; https://www.google.com/amp/www.hurr...ek/magazin/o-goruntulere-tepki-yagdi-41055205

Yakalandı arkadaşlar.

Screenshot_20181218-024519.png
5c17f2860f25442d649f948a.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar olay 1 saat önce olmuş.
Bu ruh hastası insan eline alıp bir papağanın boğazını sıkıp işkence ediyor,bunu sosyal medya hesabında paylaşıyor.
Bu adamın zaten normal olmadığı belliydi.
Lütfen 1 dakikanızı ayırıp EGM'ye online ihbarda bulunur musunuz?
O kuşun sesi kulaklarımdan gitmiyor.
https://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ruh hastası insan eline alıp bir papağanın boğazını sıkıp işkence ediyor,bunu sosyal medya hesabında paylaşıyor.
Kuşun videosu falan yok değil mi konuda:( valla yarım yamalak okudum etikete geldim :( ben dayanamıyorum çünkü, içimdeki kötülük kabarıyor aynı eziyeti o caniye yapma dürtülerim açığa çıkıyor, bu cani kimse ölemesin, nefes almakta zorlansın, öleyim diye dua eder hale gelsin:KK62:

Kuşun videosu falan yok değil mi konuda:KK43: valla yarım yamalak okudum etikete geldim :KK43: ben dayanamıyorum çünkü, içimdeki kötülük kabarıyor aynı eziyeti o caniye yapma dürtülerim açığa çıkıyor, bu cani kimse ölemesin, nefes almakta zorlansın, öleyim diye dua eder hale gelsin:KK62:
Vardı,şimdi kaldırdım abla etkileniyorsun diye.
Zavallı boğazını sıka sıka kanatmış can çekişiyor çığlık çığlığa. Rezil herif,savunmasız canlıya gücü yetiyor ancak. Umarım buradan da fazla şikayet çıkar içeri alırlar bu pisliği,para cezasıyla kurtulamaz.

https://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx
Sosyal medya hesabında, ona haddini bildiren bir insan evladı çıkmamış mı?
İnsanlık ölmüş ağlayanı yok desenize...
Olay yeri ve diğer ayrıntılara ne yazalım şikayet formunda?
Olaya tam vakıf değiliz çünkü.

Vardı,şimdi kaldırdım abla etkileniyorsun diye.
Zavallı boğazını sıka sıka kanatmış can çekişiyor çığlık çığlığa. Rezil herif,savunmasız canlıya gücü yetiyor ancak. Umarım buradan da fazla şikayet çıkar içeri alırlar bu pisliği,para cezasıyla kurtulamaz.
Ya ben hakikaten hiç gelemiyorum o görüntülere içim kaldırmıyor, hayvanlara eziyet edilmesini aklım almıyor çünkü, bize insan deniyor birde, hangi insan başka bir canlıya eziyet eder, ben kabul edemiyorum, onlar insansa ben değilim, kabul etmiyorum böyle insanlığı, bir canlının gözüne bakıp da ona işkence yapan biri toplum içinde yaşamayı hak etmiyor, bu tip haberlerin hepsinde yazdığımı yazacağım, belki kendim yazıp kendim işiteceğim ama bu caniler tecrit edilmeli çünkü vicdan ve merhamet duyguları yok, bu duygulardan yoksun birinden her canlıya zarar gelir.

Ya ben hakikaten hiç gelemiyorum o görüntülere içim kaldırmıyor, hayvanlara eziyet edilmesini aklım almıyor çünkü, bize insan deniyor birde, hangi insan başka bir canlıya eziyet eder, ben kabul edemiyorum, onlar insansa ben değilim, kabul etmiyorum böyle insanlığı, bir canlının gözüne bakıp da ona işkence yapan biri toplum içinde yaşamayı hak etmiyor, bu tip haberlerin hepsinde yazdığımı yazacağım, belki kendim yazıp kendim işiteceğim ama bu caniler tecrit edilmeli çünkü vicdan ve merhamet duyguları yok, bu duygulardan yoksun birinden her canlıya zarar gelir.
Bugün kuşa işkence yapan adam belki bundan zevk alacak karısına çocuğuna yapacak,yetmeyecek belki de hızını alamayıp bir masumun daha hayatını alacak,o yüzden dediğin gibi içeri alınmalı ve salınmamalı Abla. Umarım bu adi pislik insan olmayan yaratık hakeden cezasını alır,başka bir canlının canına kast etmez. Allah bildiği gibi yapsın böylelerini.

Malesef.
Görüntüleri sildi mi silmedi mi onu bile bilmiyoruz.
Herkes şikayet ediyor,bizde KK olarak şikayet edelim diye düşünüyorum. Biliyorsunuz ki hukuk sistemimiz sosyal medyayı çok ciddiye alıyor.

Bunun gibi canilere sosyal medya hesabından haddi bildirmek de yetmez, neyse ağzımdan olmadık birşey çıkmadan susayım, sinirim bozuldu, eee ama etme bulma dünyası, o günleri görmek nasip olursa duyarız nasılsa.

Back