- Konu Sahibi elagozlum20
ben aslında çok asosyal biriyinm hiç arkadaşım yok hiç daha önceki konulardada bahsetmiştim sürekli evdeyim annem sabah gider akşam gelir zaten herneyse bu sene ünv. gittk olmadı geldik sevgilimin üzerine ailesi çok yüklendi o da abisnin yanına gitti martta gelecek hani o burdaken nereye gittin naptın ne ettin konuları oluyordu sıkılma gibi bir durum hiç ama hiç olmuyordu çalışıyordu zaten onun mesaj atması aradada olsa fırsat buldukça akşam eve giderken araması arkadaşlarıyla dolaşırken ufak atışmalarımız çok özledim çok şimdi gitti ordayken oda dışarı cıkmıyor hiç sürekli evde o kadar monoton ki sıkılmıyormusun diye soruyorum hayır diyor neden sıkılıyım ama ben çok sıkılıyorum ya ondan mı bu nedenlerden mi nedir bilemiyorum kızlar beynimde birşey var onu bulamıyorum olmuyor kızlar
hep aynı şeyler hep aynı muhabbetler bu sıkılkanlık duyguyla allah göstermesin artık ayrılıcağım diye korkuyorum bu durumu aşamıyorum anneme açıldım niye böyle hissediyorum ona karşı dedim anne niye oda bu düşündüklerimi söyledi burdaken naptın ne ettin konusu vardı su vardı bu vardı vs vs bu durumu nasıl yenebilirim ondan ayrılmak istemiyorum ama bu durumu nasıl yenecegm ben of off psikoljm bozuldu artık ya
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)