Ah chess ah, bildiğin klasik dini duyguları sömürme operasyonu. Bu resimde muhtemelen evet oylarındaki kötü gidişatdan dolayı yakın bir zamanda cekilmiştir.zaten kendiside dün mitingte o gece Kuran dersi veriyordum dedi, bu fotoğraf neden şimdi servis ediliyor, neredeyse bir yıl olacak, neden şimdi
Aslında ben cb nını çok taktir ettim. Torununa kuranı kendi öğretiyor. Allah korusun ya kuran kursuna falan gönderseydiler. Hergün bisürü pislik haberler okuyoruz. O akıllı adam torunu biraz büyüsün imamhatipe falanda göndermez, ya abdye yada avrupaya gönderir.
Eee gerisinide bu yerlere çoçuklarını gönderenler düşündünler, herşeyide reismi düşünücek yaaw
Daha taze düştü bu haberde ajanssslara
https://www.google.fi/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/kurban-kestik-kapandi-40421628
Yahu bu o gün marmariste değil miydi ne zaman torununa kuran öğretmiş o gün aklımda deli sorularCumhurbaşkanı Erdoğan'ın torunu Akif Albayrak'a Kur'an-ı Kerim öğrettirken çekilen hikâyesi ortaya çıktı
inPaylaşın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın torununa Kur'an-ı Kerim öğrettirken çekilen fotoğrafın hikâyesi belli oldu.
24 TV ve 360 TV ortak canlı yayınında konuşan Erdoğan, Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın torunu Akif Albayrak'a Kur'an-ı Kerim öğrettirken çekilen fotoğrafın 15 Temmuz darbe girişiminden hemen önce çekildiğini söyledi.
http://t24.com.tr/haber/o-fotograf-15-temmuz-gecesi-cekilmis,398150
Yok marmaristeyken hepberaber tatildelermiş onu açıkladı :) Ama darbe GECESİ dedi.Yahu bu o gün marmariste değil miydi ne zaman torununa kuran öğretmiş o gün aklımda deli sorular
Hiç de otel odası gibi değil ortam . İlginç.Yok marmaristeyken hepberaber tatildelermiş onu açıkladı :) Ama darbe GECESİ dedi.
Hiç de otel odası gibi değil ortam . İlginç.
hahahaha dogru diyorsun:) arkada fotograf falan var:)
Belki ailelerine çok düşkün oldukları için fotoğrafları, aile yadigarlarını toplayıp gidiyorlardır
Fotografla yetinmemisler, butun kitapligi goturmusler:)))
Ne hasetsiniz aa
Belki adam rahatına düşkün
Koltuk takımı, sehpa vs toplayıp götürüyor
Cıks cıks
hahahahahavallahi hep bu A atlantistengelenkadin baslatti, haset kadin PPP:))) zaten nicki garip, birligimizi, dirligimizi bozmaya calisan bir bozguncu gibi geldi bana, ne dersin justcigim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?