• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"O bir vatan haini ve asılacak

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.868
40.718
698
o-bir-vatan-haini-ve-asilacak-1003141200_m.jpg

"O bir vatan haini ve asılacak"

541

Times dünya haberleri sayfalarındaki bir haberde ve bir başyazısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AKP hükümeti hakkındaki yolsuzluk iddialarını ele alan bir habere yer veriyor. Gazetenin İstanbul Muhabiri Alex Christie Miller'ın Erdoğan'ın İstanbul Büyükçekmece'deki seçim mitinginden geçtiği haber "Rüşvet skandalı seçim kampanyasında Erdoğan'ın peşini bırakmıyor" başlığını taşıyor.
BBC Türkçe’nin yansıttığı habere göre, Times haberinde Büyükçekmece mitinginde Erdoğan'ı "Hoş geldin büyük usta" yazılı bir pankartın karşıladığını ancak Erdoğan'ın birkaç bin taraftarına konuştuğu yerin biraz ötesindeki Büyükçekmece sakinlerinin adının anılmasından öfkelendiğini belirtiyor.
Alex Christie Miller yakındaki bir manavda bir müşterinin "Halk onun nasıl bir hırsız olduğunu anladı" dediğini aktarıyor ve elleriyle asılma jesti yapıp, "O bir vatan haini ve asılacak" dediğini anlatıyor. Haber şöyle devam ediyor;
“SADAKAT VE NEFRET UYANDIRAN LİDER”
"Erdoğan'ın kendisi 30 Mart'taki seçimlere girmeyecek olsa da, yerel seçimler sadakat olduğu kadar nefret de uyandıran bir lider hakkında kutuplaştırıcı bir referanduma dönüştü. Ankara ve İstanbul'da belediye başkanlığı yarışı yapılacak ve Erdoğan'ın partisinin ikisini de kazanacağı kesin değil. Yolsuzluk iddialarının tetiklediği bir meşruiyet kriziyle karşı karşıya kalan Erdoğan seçmenlerden sandıkta AKP'yi destekleyerek kendisini aklamalarını istedi."
Haberde Erdoğan'ın aynı günkü bir başka konuşmasında seçimden birinci parti olarak çıkamaması durumunda parti liderliğinden istifa edeceğini söylediği de aktarılıyor."
“SONUN BAŞLANGICI OLABİLİR”
Times yolsuzluk skandalına karşın son kamuoyu yoklamalarına göre AKP'nin yüzde 42 ila 47 oy alacağı belirtilirken, seçimden önce yeni iddiaların gündeme gelmesinin beklendiğini ve seçimde beklenenden düşük oy alınmasının Erdoğan'ın başbakanlığında sonun başlangıcına işaret edebileceğini vurguluyor. Milliyet yazarı Aslı Aydıntaşbaş'ın "Yüzde 40'ın altında oy alınması AKP içinde liderliğinin daha fazla sorgulanması anlamına gelebilir" şeklindeki sözlerine de yer verilen haber şöyle devam ediyor;
“MENDERES BENZETMESİ”
"Erdoğan yolsuzluk iddialarını Türkiye'nin geleceği adına bir ölüm kalım mücadelesi olarak tanımlıyor ve iddiaları ülkenin siyasi ve ekonomik çöküşünü amaçlayan iç ve dış düşmanların uydurduğunu savunuyor. Seçim konuşmalarında birçok kez kendini 1950'de ülkenin ilk serbest seçimlerinde iktidara gelen Adnan Menderes'e benzetiyor. Erdoğan gibi Menderes de karizmatik ve popülist bir liderdi ve iktidarının son yıllarında otoriter bir tutum almıştı. 1960'taki askeri darbeyle devrildi, yargılandı ve asıldı. Erdoğan Bakırköy'deki mitingde 'Menderes'e yaptıklarını bana da yapmak istiyorlar' dedi. Rakiplerini ana muhalefetteki Cumhuriyet Halk Partisi'nin temsil ettiği eski laik seçkinler, müphem dış güçler ve ABD'de yaşayan imam Fethullah Gülen'in liderliğindeki İslami hareket olarak saydı. Erdoğan seçmenden oy isterken etkileyici siciline işaret ediyor. 11 yıllık iktidarında dev altyapı programları ve sağlıkta reformlar gerçekleştirdi, dindar çoğunluğun üzerindeki laik kısıtlamaları kaldırdı ve Türkiye'nin bölgesel bir güç olarak ortaya çıkmasına liderlik etti."
Seçim mitingindeki kalabalığın arasında bulunan Şemsi Özata adlı bir seçmenin "Erdoğan sayesinde Türkiye başka bir döneme, başka bir yüzyıla girdi" dediğini aktaran Times mitingdeki herkesin yolsuzluk iddiaları doğru olsa bile Erdoğan'a oy vereceğini söylediğini aktarıyor. Fatma Murat adlı bir seçmenin de "Yolsuzluk hep vardı. Ama aynı zamanda bizim için çok çalıştı" dediği belirtiliyor. Haber şöyle sona eriyor;
"Ancak başka yerlerde iddialar Erdoğan nefretini genel olarak meşruiyetinin sorgulanmasına dönüştürdü. Büyükçekmece'deki manav Aydın Yılmaz, 'Erdoğan hükümetin başına geçen en tehlikeli kişi. Gitmeli' diyor."
YOLSUZLUK İDDİALARI: "İKTİDAR YOZLAŞTIRIR"
Times Erdoğan hakkındaki yolsuzluk iddialarını "İktidar yozlaştırır" başlıklı bir başyazısında da ele alıyor. 'Laik Türkiye’nin başbakanın kayırmacı tavırlarını cezalandırma şansı var" denilen başyazıda, makalede 10 yıldan uzun bir süredir ilk kez Recep Tayyip Erdoğan'ın bir seçim kaybetmeye yakın olabileceği söyleniyor ve bunun hem Türkiye, hem de komşuları için iyi bir şey olacağı vurgulanıyor.
Times'ın başyazısı şöyle devam ediyor;
"Bir yıl önce Türkiye'nin frenlenemeyen başbakanı Batı'ya olağandışı gibi görünen bir sorun çıkardı. Popüler, demokratik yollardan seçilmiş ve ekonomide çok başarılı bir liderin tırmanan İslamcılığına nasıl yanıt verilmeli? Erdoğan artık o kadar da özel görünmüyor. Hala büyük ekonomik büyümeye işaret edebilir. Ama bu göz korkutucu derecedeki çok yakından idaresi sayesinde olduğu kadar, buna rağmen de olabilir. Artık iddia edemeyeceği şey de ahlaki üstünlük. Geçen yaz 11 kişinin öldüğü, binlerce kişinin de yaralandığı çatışmalarda, İstanbul'daki barışçıl protestoculara karşı güç kullanıp, bir çadır kenti dümdüz etti."
"Telefon konuşmalarında adalet bakanından laik bir rakibine karşı soruşturmayı hızlandırmasını istediği duyuldu. Yandaşları üzerinden milyonlarca dolarlık yolsuzluk iddialarıyla ilişkilendirildi. Buna 2,5 milyar Dolarlık köprü projesi de dahil” diyen gazete, "Erdoğan'ın yolsuzluk iddialarını soruşturan, yüzlerce yargıç ve binlerce polisin kovulmasını ya da görev yerinin değiştirilmesini ayarladığını" da söylüyor.
“KENTLİ LAİKLER ÖFKELİ”
Gazete makaleye şöyle son veriyor;
"Son olarak da iktidarına karşı çıkan ABD'deki bir din adamının zarar veren iddialarını yaymak için kullanıldığından Facebook ve Youtube'u kapatma tehdidinde bulundu. Erdoğan kirli oyunların kurbanı olabilir. Öyleyse şimdiye kadar bunun bu işin ayrılmaz bir parçası olduğunu öğrenmiş olmalı. Anadolu'daki esaslı Müslüman desteği sayesinde üç kez, özgür ve adil olarak değerlendirilen seçimleri kazandı. Bu destek her zamanki kadar güçlü, ama laik kentli rakipleri de her zamankinden daha öfkeli. Bu ayki yerel seçimlerde bunu gösterme şansları olacak. Eski kalesi İstanbul'u kaybetmek yüzüne atılacak yararlı bir tokat olur."
Odatv.com
http://www.odatv.com/n.php?n=o-bir-vatan-haini-ve-asilacak-1003141200

bu arada ben siyesette idama karşıyım. yanlış anlama olmasın..

bu arada ben siyesette idama karşıyım. yanlış anlama olmasın..

İdam edilmesin zaten. Günlerini hapis hücrelerinde geçirsin, bunca gencin ahı çıksın er ya da geç.. Dokunulmazlık zırhı kalktığı zaman kaçar mı kalır mı bilinmez ama kimsenin yanına kalmaz ettiği. Herşeyden önce Yaradan var..

Tayyipi bitirmek isteyenler atağa geçmiş durumda .
Bu zamana kadar dünya lideri diyorlardı ,şimdi nefret kusuyor oldu.
İşlerine gelmedi ,diş geçiremediler tabi şimdi de onu yıkma peşindeler.
Kimse heveslenmesin ,sonu menderes gibi olmayacak inş.
Çünkü bir çok insanın duasını arkasında taşıyor.
Menderesi idama götürenler girmeli asıl hapse ,onlar çürümeli ,Kenan Evren yırttı ama öbür dünyada bakalım nasıl yırtacak..
Menderes kısa kaldı rahmetli bu arenada ama TAYYİP uzun yıllardır bu arenada at koşturuyor ,işin erbabı oldu iyice.
TAYYİPİ yıkmak kolay değil ,en ufak kıvılcımda bu halk kaosa gider haberleri olsun ,gerçi onların istedikleri de o ..
Boşuna konuşsun dursunlar ,it ürür kervan yürür.:ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
o-bir-vatan-haini-ve-asilacak-1003141200_m.jpg

"O bir vatan haini ve asılacak"

541

Times dünya haberleri sayfalarındaki bir haberde ve bir başyazısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AKP hükümeti hakkındaki yolsuzluk iddialarını ele alan bir habere yer veriyor. Gazetenin İstanbul Muhabiri Alex Christie Miller'ın Erdoğan'ın İstanbul Büyükçekmece'deki seçim mitinginden geçtiği haber "Rüşvet skandalı seçim kampanyasında Erdoğan'ın peşini bırakmıyor" başlığını taşıyor.
BBC Türkçe’nin yansıttığı habere göre, Times haberinde Büyükçekmece mitinginde Erdoğan'ı "Hoş geldin büyük usta" yazılı bir pankartın karşıladığını ancak Erdoğan'ın birkaç bin taraftarına konuştuğu yerin biraz ötesindeki Büyükçekmece sakinlerinin adının anılmasından öfkelendiğini belirtiyor.
Alex Christie Miller yakındaki bir manavda bir müşterinin "Halk onun nasıl bir hırsız olduğunu anladı" dediğini aktarıyor ve elleriyle asılma jesti yapıp, "O bir vatan haini ve asılacak" dediğini anlatıyor. Haber şöyle devam ediyor;
“SADAKAT VE NEFRET UYANDIRAN LİDER”
"Erdoğan'ın kendisi 30 Mart'taki seçimlere girmeyecek olsa da, yerel seçimler sadakat olduğu kadar nefret de uyandıran bir lider hakkında kutuplaştırıcı bir referanduma dönüştü. Ankara ve İstanbul'da belediye başkanlığı yarışı yapılacak ve Erdoğan'ın partisinin ikisini de kazanacağı kesin değil. Yolsuzluk iddialarının tetiklediği bir meşruiyet kriziyle karşı karşıya kalan Erdoğan seçmenlerden sandıkta AKP'yi destekleyerek kendisini aklamalarını istedi."
Haberde Erdoğan'ın aynı günkü bir başka konuşmasında seçimden birinci parti olarak çıkamaması durumunda parti liderliğinden istifa edeceğini söylediği de aktarılıyor."
“SONUN BAŞLANGICI OLABİLİR”
Times yolsuzluk skandalına karşın son kamuoyu yoklamalarına göre AKP'nin yüzde 42 ila 47 oy alacağı belirtilirken, seçimden önce yeni iddiaların gündeme gelmesinin beklendiğini ve seçimde beklenenden düşük oy alınmasının Erdoğan'ın başbakanlığında sonun başlangıcına işaret edebileceğini vurguluyor. Milliyet yazarı Aslı Aydıntaşbaş'ın "Yüzde 40'ın altında oy alınması AKP içinde liderliğinin daha fazla sorgulanması anlamına gelebilir" şeklindeki sözlerine de yer verilen haber şöyle devam ediyor;
“MENDERES BENZETMESİ”
"Erdoğan yolsuzluk iddialarını Türkiye'nin geleceği adına bir ölüm kalım mücadelesi olarak tanımlıyor ve iddiaları ülkenin siyasi ve ekonomik çöküşünü amaçlayan iç ve dış düşmanların uydurduğunu savunuyor. Seçim konuşmalarında birçok kez kendini 1950'de ülkenin ilk serbest seçimlerinde iktidara gelen Adnan Menderes'e benzetiyor. Erdoğan gibi Menderes de karizmatik ve popülist bir liderdi ve iktidarının son yıllarında otoriter bir tutum almıştı. 1960'taki askeri darbeyle devrildi, yargılandı ve asıldı. Erdoğan Bakırköy'deki mitingde 'Menderes'e yaptıklarını bana da yapmak istiyorlar' dedi. Rakiplerini ana muhalefetteki Cumhuriyet Halk Partisi'nin temsil ettiği eski laik seçkinler, müphem dış güçler ve ABD'de yaşayan imam Fethullah Gülen'in liderliğindeki İslami hareket olarak saydı. Erdoğan seçmenden oy isterken etkileyici siciline işaret ediyor. 11 yıllık iktidarında dev altyapı programları ve sağlıkta reformlar gerçekleştirdi, dindar çoğunluğun üzerindeki laik kısıtlamaları kaldırdı ve Türkiye'nin bölgesel bir güç olarak ortaya çıkmasına liderlik etti."
Seçim mitingindeki kalabalığın arasında bulunan Şemsi Özata adlı bir seçmenin "Erdoğan sayesinde Türkiye başka bir döneme, başka bir yüzyıla girdi" dediğini aktaran Times mitingdeki herkesin yolsuzluk iddiaları doğru olsa bile Erdoğan'a oy vereceğini söylediğini aktarıyor. Fatma Murat adlı bir seçmenin de "Yolsuzluk hep vardı. Ama aynı zamanda bizim için çok çalıştı" dediği belirtiliyor. Haber şöyle sona eriyor;
"Ancak başka yerlerde iddialar Erdoğan nefretini genel olarak meşruiyetinin sorgulanmasına dönüştürdü. Büyükçekmece'deki manav Aydın Yılmaz, 'Erdoğan hükümetin başına geçen en tehlikeli kişi. Gitmeli' diyor."
YOLSUZLUK İDDİALARI: "İKTİDAR YOZLAŞTIRIR"
Times Erdoğan hakkındaki yolsuzluk iddialarını "İktidar yozlaştırır" başlıklı bir başyazısında da ele alıyor. 'Laik Türkiye’nin başbakanın kayırmacı tavırlarını cezalandırma şansı var" denilen başyazıda, makalede 10 yıldan uzun bir süredir ilk kez Recep Tayyip Erdoğan'ın bir seçim kaybetmeye yakın olabileceği söyleniyor ve bunun hem Türkiye, hem de komşuları için iyi bir şey olacağı vurgulanıyor.
Times'ın başyazısı şöyle devam ediyor;
"Bir yıl önce Türkiye'nin frenlenemeyen başbakanı Batı'ya olağandışı gibi görünen bir sorun çıkardı. Popüler, demokratik yollardan seçilmiş ve ekonomide çok başarılı bir liderin tırmanan İslamcılığına nasıl yanıt verilmeli? Erdoğan artık o kadar da özel görünmüyor. Hala büyük ekonomik büyümeye işaret edebilir. Ama bu göz korkutucu derecedeki çok yakından idaresi sayesinde olduğu kadar, buna rağmen de olabilir. Artık iddia edemeyeceği şey de ahlaki üstünlük. Geçen yaz 11 kişinin öldüğü, binlerce kişinin de yaralandığı çatışmalarda, İstanbul'daki barışçıl protestoculara karşı güç kullanıp, bir çadır kenti dümdüz etti."
"Telefon konuşmalarında adalet bakanından laik bir rakibine karşı soruşturmayı hızlandırmasını istediği duyuldu. Yandaşları üzerinden milyonlarca dolarlık yolsuzluk iddialarıyla ilişkilendirildi. Buna 2,5 milyar Dolarlık köprü projesi de dahil” diyen gazete, "Erdoğan'ın yolsuzluk iddialarını soruşturan, yüzlerce yargıç ve binlerce polisin kovulmasını ya da görev yerinin değiştirilmesini ayarladığını" da söylüyor.
“KENTLİ LAİKLER ÖFKELİ”
Gazete makaleye şöyle son veriyor;
"Son olarak da iktidarına karşı çıkan ABD'deki bir din adamının zarar veren iddialarını yaymak için kullanıldığından Facebook ve Youtube'u kapatma tehdidinde bulundu. Erdoğan kirli oyunların kurbanı olabilir. Öyleyse şimdiye kadar bunun bu işin ayrılmaz bir parçası olduğunu öğrenmiş olmalı. Anadolu'daki esaslı Müslüman desteği sayesinde üç kez, özgür ve adil olarak değerlendirilen seçimleri kazandı. Bu destek her zamanki kadar güçlü, ama laik kentli rakipleri de her zamankinden daha öfkeli. Bu ayki yerel seçimlerde bunu gösterme şansları olacak. Eski kalesi İstanbul'u kaybetmek yüzüne atılacak yararlı bir tokat olur."
Odatv.com
http://www.odatv.com/n.php?n=o-bir-vatan-haini-ve-asilacak-1003141200

ıdam edılır mı bılmem ama eger kı edılırse ve bızler bundan haz alırsak bızımde onlardan bır farkımız kalmaz devlet mal varlıgına el koyacak ve muebbet hapısle cezalandırılması gerekmekte kı soyle bır durumda var ha ocalan he rte ıkısıde aynı bok oda bılalı ekmek almaya gondersın taksıme belkı tasımız sekerde bılalı bulur yıyecek bır lokma ekmege mhtac kalsınlar kul hakkı masumların canı olumu korkunc olacak

Menderesi idama götürenler girmeli asıl hapse ,onlar çürümeli ,Kenan Evren yırttı ama öbür dünyada bakalım nasıl yırtacak..
Menderes kısa kaldı rahmetli bu arenada ama TAYYİP uzun yıllardır bu arenada at koşturuyor ,işin erbabı oldu iyice.
TAYYİPİ yıkmak kolay değil ,en ufak kıvılcımda bu halk kaosa gider haberleri olsun ,gerçi onların istedikleri de o ..

Kenan Evren'in işlediği suçlar kadar suç var Tayyip'in dosyasında o ne olacak. Dokunulmazllık zırhı kalktığı an hapsi boylayacağnıı sanırım bilmiyorsunuz. Bugün 15 yaşında bir çocuk öldü. Erdoğan'ın polisim destan yazdı hadi yürü be aslanım dediği polisler ekmek almaya giden bir çocuğu vurdu ve yanında 7 genç daha yaralananları, hayatı kayanları saymıyorum bile. Biraz vicdan biraz insanlık.. Ateş düştüğü yeri yakar! montaj derler ispat edemezler, polisi azmettirirler tereyağındna kıl çeker gibi çekilirler bir özür bile dilemezler. Göreceğiz er ya da geç olacakları.

Kenan Evren'in işlediği suçlar kadar suç var Tayyip'in dosyasında o ne olacak. Dokunulmazllık zırhı kalktığı an hapsi boylayacağnıı sanırım bilmiyorsunuz. Bugün 15 yaşında bir çocuk öldü. Erdoğan'ın polisim destan yazdı hadi yürü be aslanım dediği polisler ekmek almaya giden bir çocuğu vurdu ve yanında 7 genç daha yaralananları, hayatı kayanları saymıyorum bile. Biraz vicdan biraz insanlık.. Ateş düştüğü yeri yakar! montaj derler ispat edemezler, polisi azmettirirler tereyağındna kıl çeker gibi çekilirler bir özür bile dilemezler. Göreceğiz er ya da geç olacakları.

dosyada suç yok ,sadece iftira var ,ispatlanmış bir şey yok henüz ,tayyipi istemeyen medyanın uydurmasyonları var ,paralel devlet var ..ispatlanmamış şeyler üzerinden konuşmak çok kolay tabi ..vicdan meselesine gelince bizler vicdanı da vicdansızlığı da çok iyi gördük ,yaşadık , o yüzden kime ne kıymet vereceğimizi de çok iyi biliriz.Tayyipde vicdan yok diyenler önce ispatlanmamış şeyler üzerinden günah aldıkları için kendi vicdanlarını sorgulasınlar..
Kenan Evren gibilerin bir numaralı halk düşmanı olduğunu bilmeyenler bilmiyorlar orası ayrı da yaşayıp görenler bilir ne olduğunu .Halkın düşmanı olanlar listesinde başta geliyor kendileri ..
Göreceğiz tabi ki er ya da geç olacak olanları ..

dosyada suç yok ,sadece iftira var ,ispatlanmış bir şey yok henüz ,tayyipi istemeyen medyanın uydurmasyonları var ,paralel devlet var ..ispatlanmamış şeyler üzerinden konuşmak çok kolay tabi ..vicdan meselesine gelince bizler vicdanı da vicdansızlığı da çok iyi gördük ,yaşadık , o yüzden kime ne kıymet vereceğimizi de çok iyi biliriz.Tayyipde vicdan yok diyenler önce ispatlanmamış şeyler üzerinden günah aldıkları için kendi vicdanlarını sorgulasınlar..
Kenan Evren gibilerin bir numaralı halk düşmanı olduğunu bilmeyenler bilmiyorlar orası ayrı da yaşayıp görenler bilir ne olduğunu .Halkın düşmanı olanlar listesinde başta geliyor kendileri ..
Göreceğiz tabi ki er ya da geç olacak olanları ..

Sizinle tartışmaya girmek istemiyorum ama ayan beyan kameralar önünde benim polisim destan yazdı diyen, emri ben verdim diyen bir insanı mı koruyup vicdan diyorsunuz yoksa ben mi yanlış anlıyorum.

Tek bir şey diyorum yolsuzluğu, yalanları herşeyi bir kenara bırakın çok açık soruyorum. İmralı'da gerçek bir katil var, yüzlerce şehidimizin katili, bebek katili daha ötesi var mı beslediler, büyüttüler, önlerine gittiler çözüm süreci adı altında adam oradan ahkam kesiyor emirler veriyor. Peki bu gençler ne yaptı soruyorum size kimin canını aldı, kim öldü onlar yüzünden taş attılar, kaldırım taşı söktüler, cam kırdılar hadi en fazla Molotof attılar diyelim ölmeyi mi hakettiler. O fanatikçe savunduğunuz başbakan onları terörist ilan etti, vatan haini ilan etti. Ne yaptı bu çocuklar kimi şehit etti. Ne bir özür geldi, ne bir utanma o çocukların ölüsü üzerine tepindi resmen asıl iftira budur o gencecik çocuklara terörist demektir. Polisin durması gereken yerler vardır polis öldüremez, polis gaz fişeğini direk yüze, göze, kafaya hedef alamaz. Yaptğı an görevinden alınması gerekir ama bu polisler primle ödüllendirildiler ne için kendi ülkesini evladını öldürdüğü için aferin dediler.

Uydurmasyon öyle mi o zaman neden bir tek kuruma bile montaj olduğunu ispat ettiremedi bunca gün onun cevabını verin, daha birkaş ay önce cemaat ile eleleyken, ülkene dön diye ağlayarak cemaat liderine seslenirken şimdi mi kötü oldu. Madem suçsuz neden polisler görevlerinden alındı, neden oğlu ifadeye gidemedi, hem bakanlar istifa edecek hem savcılar görevden alınacak. Erdoğan yalakası gazeteler zamanında o savcıyı kahraman ilan etmişti, Ergenekondan bugün tahliye olanlar seçim öncesi tesadüfe bakın ki o zamanlar karalanmıştı onlarında evine sabah baskınları yapılmıştı cemaatla kötü olunca mı beraat geldi seneleri gitti o insanların. Halaa fanatikçe, babanızın oğlu gibi koruyorsunuz şu adamı ve ben hala inanmakta güçlük çekiyorum. Sadece bir an kendi çocuğunuz olduğunu düşünün o çocuğun ve ekranda emri ben verdim diyen başbakanı o zaman bunları yazabilecek misiniz aynı ülkenin evlatları olduğumuzu nasıl unuttunuz bir başbakan sevdasına bravo daha bir şey yazmam size.

Son düzenleme:
Sizinle tartışmaya girmek istemiyorum ama ayan beyan kameralar önünde benim polisim destan yazdı diyen, emri ben verdim diyen bir insanı mı koruyup vicdan diyorsunuz yoksa ben mi yanlış anlıyorum. Tek bir şey diyorum yolsuzluğu, yalanları herşeyi bir kenara bırakın çok açık soruyorum. İmralı'da gerçek bir katil var, yüzlerce şehidimizin katili, bebek katili daha ötesi var mı beslediler, büyüttüler, önlerine gittiler çözüm süreci adı altında adam oradan ahkam kesiyor emirler veriyor. Peki bu gençler ne yaptı soruyorum size kimin canını aldı, kim öldü onlar yüzünden taş attılar, kaldırım taşı söktüler, cam kırdılar hadi en fazla Molotof attılar diyelim ölmeyi mi hakettiler. O fanatikçe savunduğunuz başbakan onları terörist ilan etti, vatan haini ilan etti. Ne yaptı bu çocuklar kimi şehit etti. Ne bir özür geldi, ne bir utanma o çocukların ölüsü üzerine tepindi resmen asıl iftira budur o gencecik çocuklara terörist demektir. Polisin durması gereken yerler vardır polis öldüremez, polis gaz fişeğini direk yüze, göze, kafaya hedef alamaz. Yaptğı an görevinden alınması gerekir ama bu polisler primle ödüllendirildiler ne için kendi ülkesini evladını öldürdüğü için aferin dediler. Uydurmasyon öyle mi o zaman neden bir tek kuruma bile montaj olduğunu ispat ettiremedi bunca gün onun cevabını verin, daha birkaş ay önce cemaat ile eleleyken, ülkene dön diye ağlayarak cemaat liderine seslenirken şimdi mi kötü oldu. Madem suçsuz neden polisler görevlerinden alındı, neden oğlu ifadeye gidemedi, hem bakanlar istifa edecek hem savcılar görevden alınacak. Erdoğan yalakası gazeteler zamanında o savcıyı kahraman ilan etmişti, Ergenekondan bugün tahliye olanlar seçim öncesi tesadüfe bakın ki o zamanlar karalanmıştı onlarında evine sabah baskınları yapılmıştı cemaatla kötü olunca mı beraat geldi seneleri gitti o insanların. Halaa fanatikçe, babanızın oğlu gibi koruyorsunuz şu adamı ve ben hala inanmakta güçlük çekiyorum. Sadece bir an kendi çocuğunuz olduğunu düşünün o çocuğun ve ekranda emri ben verdim diyen başbakanı o zaman bunları yazabilecek misiniz aynı ülkenin evlatları olduğumuzu nasıl unuttunuz bir başbakan sevdasına bravo daha bir şey yazmam size.

İmralıyı tayyip büyütmedi ,onun hesabını idam edilmemesi için altına imza atanlara sorun .
APOYU milliyetçi olduğunu söyleyen bahçeli ile Ecevit ve mesut yılmazın imzaları olduğunu ne çabuk unuttunuz ..
şimdi bunun hesabını tayyibe mi soruyorsunuz.
getirip güzelce yerleştirdiler ülkenin içerisine ,terör tırmandı ,tayyip de bu sorunu çözmek istedi ..
bu basit bir milliyetçilik davası da değildir öyle şehit muhabbeti üzerinden yapılacak.
bu mesele çok uluslu bir altyapısı olan bir mesele ve ilk defa türkiyede özaldan sonra tayyip Erdoğan bu meseleyi çözmek için kolları sıvadı .
hep aynı şeyler yazılıyor o yüzden cevap vermekten gerçekten sıkıldım ..
cemaatle tayyip meselesini başka bir konuda açıklayıcı bir şekilde anlatmıştım orayı okuyun burada tekrar etmeme gerek yok
Ergenekondan tahliye edilenlerin yargılaması bitmedi ,basit bir tahliye değil bu iş öyle ,adli kontrol altında durumları devam edecek ,zaman aşımından çıktılar .
Fanatik olan sizsizniz. Ben doğruları anlatıyorum .Asıl siz fanatikçe ispatlanmamış şeyler üzerinden konuşuyorsunuz.Madem ergenekoncuları savunuyorsunuz onlar nasıl tahliye oldu suçsuzlukları aklandı diye savunuyorsanız aynı şey Başbakan için de geçerli işte bunu unutuyorsunuz.
Çünkü ne tek bir yargı kararı ne de bir ispat var.
Size göre özgürlük ergenekonculara bir tek ..Hakeza ergenekoncular tahliye edilince suçsuz oluyor ama hiçbirşekilde suçluluğu ispatlanmamış birisi sadece uydurma haberlerle suçlu ilan edilebiliyor.
İşte burada vicdan meselesi giriyor işin içine .
Özgürlük sana bana göre işlemez .Özgürlüğün açılımı tektir.Birisi ispatlanmamış şeyler üzerinden suçlu ilan edilemez.Ha edilebiliyorsa en büyük suçlu ergenekoncular o zaman ..
Aynı ülkenin evlatlarıyız doğru ama farkımız sizin hala gözlüklerinizi çıkarmamış olmanız .
Ayrıca şunu artık aklınıza sokun ,Başbakanı seviyor olmak da bir haktır ,sizlerin sevdiği ergenekoncular gibi ..
Başbakana kişisel olarak bir sevgim yok ,icraatlarınadır benim sevgim ,bu ülke belki de yüzyıldır bu kadar icraat görmedi ,yaşamadı ,çocuğuma gelince siz kendi çocuklarınızı düşünün ,ben kendi çocuklarımın geleceğini düşünürüm .
Hakeza gelecekte çocuklarımın hiçbir hakkı olmayacaktı bu düzen devam etseydi ,şimdi geleceğe dair umudum var ..:ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
bunların bu kadar bağırdığını korktuğunu çığlıklarını yükselttiklerini gördükçe diyorum ki Türkiye doğru yolda. Allah şaşırtmasın . küfür tek millet

olduğunua göre bu ülke hatrı sayılır büyüyor ve işbirliği yaptıkları içimizdeki İralandalı ların kuyruk acısına bakılırsa bu millet bu başbakanı kimseye

yedirmez.

bunların bu kadar bağırdığını korktuğunu çığlıklarını yükselttiklerini gördükçe diyorum ki Türkiye doğru yolda. Allah şaşırtmasın . küfür tek millet

olduğunua göre bu ülke hatrı sayılır büyüyor ve işbirliği yaptıkları içimizdeki İralandalı ların kuyruk acısına bakılırsa bu millet bu başbakanı kimseye

yedirmez.

:50::50::50:

Yazık,çok çok yazık...

Her şeyi geçtim esas idam edilmesi gereken insanın bile hapisten çıkması hafiften konuşulmaya başlanmışken, bir ülkenin başbakanı için böyle bir söylemi kabul edemiyorum.. İçerikte haklı noktalar var ama kimsenin idam edilmeli demeye hakkı yok. Bu haber gerçekten üzücü.. İyi yere gitmiyoruz..

yedirmez.

İrlanda tarihini bir açıp okuyun isterseniz kulaktan doma bilgilerle içimizdeki İrlandalı yazmazsınız.

Siyasi idamların hepsine karşıyız..
İnsanların yaşam hakları ellerinden alınmamalı..

Ama cezası öbür dünyaya kalmasın inşallah..Benim umudum bugün berkinle kırıldı. Hakkım sorumlu ve destekçilerin hiç birine helal değildir.

ülkemde idam söz konusu olsaydı bebek katili çoktan asılırdı ....

yedirmez.

Didonun hesabı çok kısa süreli aktif kalıyor, ben hiç yakalayamıyorum ya .
içimizdeki iralandılar ahhh hep onlar yüzünden dido. sana oyun oynuyorlar.. İnşallah ben de ban yemem şimdi :27::10:

Bu ülkenin icraatlarının hemen hemen hiç birinden hoşlanmıyorum.
Kendi fikrimdir; bir ülke eğitimi, adaleti ve güvenliğiyle ülkedir. Eğitimi karıştır, adaleti bitir, onu bunu görevden al, orduyu mahvet sonra YOL YAPTIM. Haklı olduğum bir konuda göğsümü gere gere mahkemeye gidemiyorsam o yollarda yürümenin de bir manası yok. Eğitim sisteminin gün geçtikçe berbatlaştığı okullara da içi boş kitapların bedava dağıtılmasının, tablet verilmesinin bir anlamı yok. İyileştirme kökten yapılır ve uzun solukludur. Hadi bugün bu kanunu getirdim seneye olmadı değişiriz, hooop ben bir yasa çıkardım, hadi bunu içeri attım olmadı geri çıkartıyorum diye bir anlayış olamaz. Alttan çürüyen binanın yüzünü istediğin kadar boya, istediğin kadar beze nasıl olsa yıkılacak...

Şükür ki elma şekerine kanmıyorum çocukluğumdan beri...

Son düzenleme:
Zaten yazıda mübağla var. İdam edilsin diyen yok sadece o noktaya gelsin diyenler var zaten.
Ama gerçekten ve gerçekten duruşu dahi batmaya başladı insanlara.
Eskiden bazı noktalarda sempatik olabiliyorken son zamanlarda maskeler iyice düştü.
Zaten millet onu indirerek idam edecek umarım.

İdamı hiç kimse desteklemiyor elbette. Ama biz olmak varken neden öteki oluyoruz acaba. Ölen gençlerimiz bizden değil mi bu ülkenin evladı değil mi. Neden üzülmüyoruz, neden hala Erdoğan'ın parmağı yok diyebiliyoruz neden bizi yönetenleri birazcık sorgulamıyoruz körü körüne bağlanıp herşeyi o doğru yapar modundayız.

11 senedir başbakan olan biri var hala daha ama şu parti bu parti yaptı diyorlar sadece idamına karşı çıkmak için imza atıldı ama oraya gidip el skışmak anlaşmak için imza atılmadı. Demokratikleşme paketi adı altında tavizler verişecek veriliyor da zaten. Diyarbakırda alenen kürt bayrakları açılıyor, polisler askerler gönderiliyor, açık açık isteklerimiz yapılmazsa görüşürüz iye tehdit ediliyor ama başka partiler yapmış. Bu istekler nedir ne tavizler verilecek seçim bitince göreceğiz. O çocuklar boşa şehit oldu o zaman toprak vereceksek. Benim üzerimden elektrik su kullanacaklar geçinecekler ve sonra bizi atmaya kalkacaklar yöneticiler de göz yumacak.

Hala iftira, kanıt yok diyorsunuz. Emri ben verdim diyen başbakan, polis destan yazdı deyip öldürdükleri için polisi kutlayan başbakan zerre üzülmeyip af dilemeyen başbakan. Bu çocuklar onca şehidin katilinden daha mı fazla suçluydu ona cevap verin bu ülkede idam yoksa bu çocuklar neden öldü ha darağacında ha sokak ortasında fişekle aradaki farkı biri bana anlatsın lütfen. Kaldırım taşı, cam çerçeve daha mı değerli bu insanların canından. İcraata bakarsınız öyle mi başbabakan yol köprü, metro yapıyor diye yitip giden o kadar genci görmezden gelelim öyle mi yolumuz var yaa daha ne! Şunu soruyorum o çocuklar ölmeyi haketti mi çok açık ve net ve öldüren polisleri Erdoğan kutlayıp prim verdi mi vermedi mi bunu herkes duydu kulaklarıyla demek bir siz duymadınız. En fazla tutar kolunda karakola çekersin bir polis can ve mal güvenliği sağlar öldürmez. Hala hakkındalki ses kayıtlarının montaj olduğunu söyleyebilecek tek kurum bulamadı buna ne diyeceksiniz. Haa durun ben diyeyim iftira, yalan, dış mihraklar..

Back