ahmet necdet sezerin seçimde sıra beklerkenki fotosu geldi aklıma, gerçi eski cumhurbaşkanı ama olsun, bizde genelde koltuk sahipleri, eski de olsalar birinciyim moduna geçer, gerçi geçmelerine de gerek yok, zaten herhes doğalından açılır, açılmayanıda açarlar
sırf hükümet karalamak için konu açılıyor...hayret
Ne alaka şimdi. haber bu. bölümünde özelliği bu. haber paylaşmak.
muhalefeti karaşamak için açılan konularada bakın isterseniz. ayrıca bu sadece ülkemiz için değil çoğu ülke için örnek olmalı.
rahatsızsanız girmezsiniz bu bölüme.
bakmada..girmiyorum zaten yazıp çıktım....
bakmada. çünkü burası siyaset bölümü. ve her görüşten konu açılacak. muhalefttende iktidardanda.
yoo. öneriyorum sadece. senin lehine. rahatsız olmaman adına. benim tarafım belli zaten. nasıl senin tarafındalki arkadaşlarda muhalefet aleyhine konu açıyorlarsa yada iktidarı savunma adına bende açarım. bunu eleştirmen yanlış. ben kalkıp bu arkadaşlara bunu yazmam mesela.konu açılabilir bende konunun açılma sebebi hakkında düşüncemi yazdım....buna hakkım var sanırım....başka bir arzunuz varsa emredin.....tövbe yarabbim ya....:44:
yoo. öneriyorum sadece. senin lehine. rahatsız olmaman adına. benim tarafım belli zaten. nasıl senin tarafındalki arkadaşlarda muhalefet aleyhine konu açıyorlarsa yada iktidarı savunma adına bende açarım. bunu eleştirmen yanlış. ben kalkıp bu arkadaşlara bunu yazmam mesela.
çünkü bu hakkım yok.
onunda en doğal hakkı buraya kendi düşüncesindeki bir yazıyı paylaşmak.
kaldıki sadece şu anki hükümet değil olay. bizde sadece buna aykırı hayat yaşayan çok devlet adamı oldu geçmişte
valla magazinde açıyorum. siyasettende açarım ,gündemdeki başka konulardanda açarım. bu keyfime kalmış.sizi sürekli böyle konular açarken gördüğümden.......tarafınızı bilmemek için aptal olmak lazım....eleştirmedim sonundada duygumu ifade ettim ....hayret
yani hayret ettimm oky..hadi canım sağlıcakla.
valla magazinde açıyorum. siyasettende açarım ,gündemdeki başka konulardanda açarım. bu keyfime kalmış.
bunun yasaklaması söz konusu olmadığından,tabiiki kendi siyasi görüşme uygun konu açacağım , ve buda hakkım olduğundan, kimse bunun hesabını soramaz bana.
hayret edecek bir şey yok.
.konumu dağıtmayalım artık.
iyi günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?