O bir cumhurbaşkanı ama acil'de sıra bekliyor

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Uruguay Devlet Başkanı Jose Mujica bir hastanenin acil servisinde sıra beklerken görüntülendi.

Başkan Mujica rahatsızlanınca hiç kimseye haber vermeden normal bir vatandaş gibi numara alarak sırada kuyruğa girdi. Özel bir hastaneye gitme yerine devlet hastanesini seçen devlet başkanı Jose Mujica fotoğrafının çekildiğinden haberdar olmadan sırasını beklemesi sosyal medyada en fazla paylaşılan fotoğraf oldu.
Uruguaylılar başkanları ile gurur duyduklarını belirterek “Kimi devlet başkanları özel hastaneler açarak reklam yaparlar kimileri ise bizim başkanımız gibi kimseye haber vermeden hastaneye gider” sözlerini paylaştılar.

Mehmet ÇİFTÇİ

yuzdeyuzhaber

yine uruguay cumhurbaşkanı.
nerede böyleleri bizde.

Son düzenleme:
ahmet necdet sezerin seçimde sıra beklerkenki fotosu geldi aklıma, gerçi eski cumhurbaşkanı ama olsun, bizde genelde koltuk sahipleri, eski de olsalar birinciyim moduna geçer, gerçi geçmelerine de gerek yok, zaten herhes doğalından açılır, açılmayanıda açarlar

Bu tür şeyler sadece bu ülkeye özgü sanırım ki daha önce de buna benzer haberler vardı.
Ancak özenilen Amerika’da ya da Avrupa’da başkanın hastaneye gitmesi durumunda alınan önlemleri bilmiyor muyuz?

Necdet Sezer’in aile hayatını kimse bilmez, en azından çoğu insan.
Oğlunun normal bir vatandaş gibi bir bankada çalıştığı kendi hakkıyla girdiğini..
Oğlu evlenirken köşkte kullanılan elektrik, su gibi masrafların kendi bütçelerinden ödendiği…
Hiçbir zaman VIP araç kullanmadıkları..
Çocukları gelecekleri zaman araç göndermek yerine kendilerinin geldikleri ve bir sürü ayrıntı..
Gerçekten iyi bir liderdi ama bazı şansızlıkları da oldu tabi.

sırf hükümet karalamak için konu açılıyor...hayret

çok şanslı bir ülke; komşusu, ırak, suriye gibi sorunlu ülkeler değil, zamanında avrupalılar tarafından işgal edilip yerli halk devre dışı bırakıldıktan sonra zaten bu tür bir girişim söz konusu olamaz, önemli bir stratejik konumu olmadığı içinde zaten etnik çatışmalar gibi fazla heyecan ve enerji isteyen işlerle uğraşmak zorunda değiller. Herşey serbest, yehuuuu, esrar, eşçinsel evlilik bu kadar serbestlikten neden maraz doğmuyo hayret. :44:

sırf hükümet karalamak için konu açılıyor...hayret

Ne alaka şimdi. haber bu. bölümünde özelliği bu. haber paylaşmak.
muhalefeti karalamak için açılan konularada bakın isterseniz. ayrıca bu sadece ülkemiz için değil çoğu ülke için örnek olmalı.

rahatsızsanız girmezsiniz bu bölüme.
dipmot.
yarası olan gocunur

Son düzenleme:

girmiyorum zaten yazıp çıktım....

girmiyorum zaten yazıp çıktım....
bakmada..
hoşuna gitmiyorsa bakma..
. çünkü burası siyaset bölümü. ve her görüşten konu açılacak.ve açılıyor..
muhalefettende iktidardanda.
bölümün özelliği bu.

Son düzenleme:
bakmada. çünkü burası siyaset bölümü. ve her görüşten konu açılacak. muhalefttende iktidardanda.

konu açılabilir bende konunun açılma sebebi hakkında düşüncemi yazdım....buna hakkım var sanırım....başka bir arzunuz varsa emredin.....tövbe yarabbim ya....:44:

konu açılabilir bende konunun açılma sebebi hakkında düşüncemi yazdım....buna hakkım var sanırım....başka bir arzunuz varsa emredin.....tövbe yarabbim ya....:44:
yoo. öneriyorum sadece. senin lehine. rahatsız olmaman adına. benim tarafım belli zaten. nasıl senin tarafındalki arkadaşlarda muhalefet aleyhine konu açıyorlarsa yada iktidarı savunma adına bende açarım. bunu eleştirmen yanlış. ben kalkıp bu arkadaşlara bunu yazmam mesela.
çünkü bu hakkım yok.
onunda en doğal hakkı buraya kendi düşüncesindeki bir yazıyı paylaşmak.
kaldıki sadece şu anki hükümet değil olay. bizde buna aykırı hayat yaşayan çok devlet adamı oldu geçmişte

Son düzenleme:

sizi sürekli böyle konular açarken gördüğümden.......tarafınızı bilmemek için aptal olmak lazım....eleştirmedim sonundada duygumu ifade ettim ....hayret
yani hayret ettimm oky..hadi canım sağlıcakla.

Başlığı okuyunca kesin Uruguay'dır dedim, yanılmadım. Bu adam efsane zaten kimse böyle olamaz. Hele ki bizim ülkemizde, " ooo kockoca cumhurbaşkanııı sıra mı beklermişşş" diyecek tebası varken niye beklesinler ki

sizi sürekli böyle konular açarken gördüğümden.......tarafınızı bilmemek için aptal olmak lazım....eleştirmedim sonundada duygumu ifade ettim ....hayret
yani hayret ettimm oky..hadi canım sağlıcakla.
valla magazinde açıyorum. siyasettende açarım ,gündemdeki başka konulardanda açarım. bu keyfime kalmış.
bunun yasaklaması söz konusu olmadığından,tabiiki kendi siyasi görüşme uygun konu açacağım , ve buda hakkım olduğundan, kimse bunun hesabını soramaz bana.
hayret edecek bir şey yok.
.konumu dağıtmayalım artık.
iyi günler...

Son düzenleme:
Cumhurbaşkanı olarak da biraz giyimine kuşamına dikkat etseymiş keşke.

ben biraz önce kapatmıştım konuyu sanırsam..... ben hesap sormadım algılamanızda sorun var bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…