''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

gun4.gif

günaydın şekerpareler opuyorumnanaktan

mihribanım meleğim günaydınlar canlarım
keyifler ne alemde bakalım?
melekkk kıs ne alımlı şeker bir hatun o öyle çok aradınmı?:)))))))))))))))
ay şekerparem sanada günaydınlar yafrummmmm
güzel bir gün diliyorum canlarım
opuyorumnanaktan sizleri

selamlar şekerlerrrrr
hayırlı cumalar canlarım
güzel bir gün diliyorum
mihribanım valla koşturmacadan yoruluyorum pcyi açmak zor geliyor kızzzz:(
inşaallah okullar kapanınca daha bir rahat edeceğim evde pineklemenin tadını çıkaracağım diyorum ama bakalım ne çıkar ozamanada
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerr
melekim sen nasılsın kuşummmmmmmm??

selamlar şekerlerrrrr
hayırlı cumalar canlarım
güzel bir gün diliyorum
mihribanım valla koşturmacadan yoruluyorum pcyi açmak zor geliyor kızzzz:(
inşaallah okullar kapanınca daha bir rahat edeceğim evde pineklemenin tadını çıkaracağım diyorum ama bakalım ne çıkar ozamanada
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerr
melekim sen nasılsın kuşummmmmmmm??

sen yine birşey çıkarırsın canım
anladım ben sana rahat batıyor ama azcık da keyfine bakyerimseniben
bu sene çok yoruldun dinlenmeyi hakettin bence

Toprağı üzerimden atarak, altmışlı yaşlarında kendi halinde bir nine olsaydım. Gün geçtikçe kendimi daha iyi hissetseydim. Vücudumdaki tüm hastalıklar yavaş yavaş azalmaya başlasaydı. Ellili yaşlarıma geldiğimde benden önce ölen eşimle tekrar birlikte olsaydım. ıkimiz mutlu mesut olsaydık. Zaman geriye doğru geçse kırklı yaşlarıma gelseydim. Rahat rahat gezip dolaşabilen komşularıyla eğlenebilen bir kadın olsaydım. Önce özür dilesem gönüllerini alsam daha sonra kırsaydım. Otuzlarıma gelip çocuklarımın okuldan gelişini heyecanla bekleseydim. Ailecek gezmelere cıksak, akşam birlikte oturup televizyon izleyebilsek… iş hayatımda önce hatalarımın bedelini ödesem kaybetsem, zarara uğrasam, ekonomik sıkıntılar çeksem sonraysa kazansam, ekonomik hiçbir sıkıntım olmasa… Önce kız kardeşimin mezarına gidip ağlasam, sızlasam… Daha sonraysa kız kardeşimle tekrar yaşasam. Kim bilir değerlerini ne kadar iyi bilirdim kaybettiklerimin… Yirmili yaşlarıma gelsem eşimle ilk tanıştığım zamanları yaşasam. Üniversiteli olsam önce sınıfı geçsem sonra rahat rahat çalışsam… Üniversitedeki arkadaşlarımla gezip eğlensem sonra zaman geçse onlarla yeni tanışsam daha da geçse zaman, kaldığım bir seneki derslerin finallerini versem sonra yaşasam rahatça… On sekizli yaşlara gidip deli dolu zamanlar geçirsem… Önce üzülsem aşklar için sonra yaşasam aşklarımı. Liseli olsam önce azar işitip sonra okulu assam, önce karneyi alıp notlarıma göre ders çalışsam. ılkokula başlasam masumlaşsam iyice. Dışarı çıkıp sokaktaki çocuklarla seksek oynasam. Eve gitsem annem yemeği hazırlamış olsa yesem… küçülsem küçülsem okuma-yazmayı unutsam. Annem üzerimi giydirse, ayakkabımın bağcıklarımı bağlasa. Zaman geçse yürümeyi unutsam, kucağa alınmaya başlasam. Konuşamayı bıraksam ağlayıp pışpışlansam. Herkes beni çok sevse… Küçülsem yeni doğduğum zamanlara gitsem. Bir hastanede annemin karnına yerleştirilsem, dokuz ay sonra yok olsam. Ah! Ne güzel olurdu hayatı tersten yaşasam…

Alıntıdır..

sen yine birşey çıkarırsın canım
anladım ben sana rahat batıyor ama azcık da keyfine bakyerimseniben
bu sene çok yoruldun dinlenmeyi hakettin bence

aynen valla canım hiç canımın kıymetini bilmiyorum oturmak mı rahatmı hangisi bilmem ama bişeyler batıyo kesin:))
ilerde çıkar acısı hastalık hastası olurum erkenden kocarım:((
valla canım sorma yaa bu hafta okullar bitecek tam ohh diyecekken sınav sonuçları açıklanacak sonuçlara göre ya rahatlayacağım yada büte ders çalışılacak ama en azından yoğunluğum bitecek ve bu sene tatilde yok bize:((
malum evi taşı masraf eşyalar derken tatile gidemeyiz sanırım dinlenmeyi ankarada karada yapacam:)))

Toprağı üzerimden atarak, altmışlı yaşlarında kendi halinde bir nine olsaydım. Gün geçtikçe kendimi daha iyi hissetseydim. Vücudumdaki tüm hastalıklar yavaş yavaş azalmaya başlasaydı. Ellili yaşlarıma geldiğimde benden önce ölen eşimle tekrar birlikte olsaydım. İkimiz mutlu mesut olsaydık. Zaman geriye doğru geçse kırklı yaşlarıma gelseydim. Rahat rahat gezip dolaşabilen komşularıyla eğlenebilen bir kadın olsaydım. Önce özür dilesem gönüllerini alsam daha sonra kırsaydım. Otuzlarıma gelip çocuklarımın okuldan gelişini heyecanla bekleseydim. Ailecek gezmelere cıksak, akşam birlikte oturup televizyon izleyebilsek… iş hayatımda önce hatalarımın bedelini ödesem kaybetsem, zarara uğrasam, ekonomik sıkıntılar çeksem sonraysa kazansam, ekonomik hiçbir sıkıntım olmasa… Önce kız kardeşimin mezarına gidip ağlasam, sızlasam… Daha sonraysa kız kardeşimle tekrar yaşasam. Kim bilir değerlerini ne kadar iyi bilirdim kaybettiklerimin… Yirmili yaşlarıma gelsem eşimle ilk tanıştığım zamanları yaşasam. Üniversiteli olsam önce sınıfı geçsem sonra rahat rahat çalışsam… Üniversitedeki arkadaşlarımla gezip eğlensem sonra zaman geçse onlarla yeni tanışsam daha da geçse zaman, kaldığım bir seneki derslerin finallerini versem sonra yaşasam rahatça… On sekizli yaşlara gidip deli dolu zamanlar geçirsem… Önce üzülsem aşklar için sonra yaşasam aşklarımı. Liseli olsam önce azar işitip sonra okulu assam, önce karneyi alıp notlarıma göre ders çalışsam. İlkokula başlasam masumlaşsam iyice. Dışarı çıkıp sokaktaki çocuklarla seksek oynasam. Eve gitsem annem yemeği hazırlamış olsa yesem… küçülsem küçülsem okuma-yazmayı unutsam. Annem üzerimi giydirse, ayakkabımın bağcıklarımı bağlasa. Zaman geçse yürümeyi unutsam, kucağa alınmaya başlasam. Konuşamayı bıraksam ağlayıp pışpışlansam. Herkes beni çok sevse… Küçülsem yeni doğduğum zamanlara gitsem. Bir hastanede annemin karnına yerleştirilsem, dokuz ay sonra yok olsam. Ah! Ne güzel olurdu hayatı tersten yaşasam…

Alıntıdır..

güzel gibi görünsede başta okurken sonrası kötü kısssssss:utangac::utangac::utangac::utangac::utangac::utangac::utangac::utangac::utangac:
teşekkürler paylaşımın için kuzummmmmm muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bebekima.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydınlarrrrrr aşık şekermi şeker hatunlarım
meleğim mihribanımmmmmmmmmmm muckkkkkkk şekerciklerim
opuyorumnanaktan sizleri yafruşlar
güzel bir gün vede hafta diliyorum herkese

Back