''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

bende varım benim kocişim de yaşama sebebim,onun için gerekirse canımı veririm.çoooooooook seviyorum onu

Yengeç burcu erkeği

Yengeç erkeği mükemmel bir partnerdir. ilgilenilmeyi ve hayatın problemlerinden korunmuş olmayı çok sever. Bebeklik döneminden itibaren Yengeç tiplerinin hayatını etkileyen en önemli faktörün genellikle anne olduğu görülür. Bir çok yengeç erkeğin, çok güçlü olan, ya da yetişkin bir erkek olduklarında bile annelik yapma konusunda ısrarlı olan anneleri vardır. Annenizle ilişkinizin bir zamanlar zor olup olmadığını hesaba katmadan kendinizi yargılamayın
mükemmel kocam benim:)

haklısın valla minik kuşum. bende test falan yok ama yazdıklarınızı uygular sonuçları yazarım kaydirigubbakcemile3 buarada paylaşımın için teşekkür canım a.s.

kamileee canım benim kocişte boğa burcuuuuuuu kaydirigubbakcemile5

İkizler burcu erkeği

Bir İkizler Erkeği, ayaklarınızı yerden havalandırıp gökyüzünün bulutları arasında dolaştırabilir. Kendinizi, dünyayı ve her şeyi bir anda unutabilirsiniz. Fakat, bu anın ne kadar süreceğini ne siz bilebilirsiniz, ne de karşınızdaki İkizler Erkeği… Zaten size böyle bir güvence de vermiş değildir. Ayrıca da kendisinden herhangi bir söz almaya kalkışmayın. Alsanız bile bu sözün yerine getirileceğini fazla beklemeyin. Aslında İkizler Erkeği’nin sabah gittikten sonra akşam dönmesini bile beklemeyin. Ve dönüp geldiği zaman da nerelerde olduğunu sormayın. Tabii onu istiyorsanız.
kız benim kocişim ikizler ama bu güvensizlik eşimde hiç yok nereye gitse nerde dursa haberim olur öle kaçıp giden biri degil yani anacım.. bu arada bende ikizlerim kız .........

a’lar çoğunluktaysa:
Bu dünyada sizin kadar çok seven biri daha olamaz. Siz resmen kendinizi aşkınıza adamışsınız. Bir çeşit “mutluluk perisi” gibi sadece onun mutluluğunu düşünüyorsunuz. Siz de böyle olmaktan dolayı mutlusunuzSevdiğiniz kişi gerçekten çok şanslı. Umarım o da bunun farkındadır! :asigim: :asigim: :asigim:

a’lar çoğunluktaysa:
Bu dünyada sizin kadar çok seven biri daha olamaz. Siz resmen kendinizi aşkınıza adamışsınız. Bir çeşit “mutluluk perisi” gibi sadece onun mutluluğunu düşünüyorsunuz. Siz de böyle olmaktan dolayı mutlusunuzSevdiğiniz kişi gerçekten çok şanslı. Umarım o da bunun farkındadır!

bende varım benim kocişim de yaşama sebebim,onun için gerekirse canımı veririm.çoooooooook seviyorum onu

hosgeldın canım aramıza allah mutlulugunuzu daım etsın ınsaallah
omur boyu mutluluklar dılıyorum

haklısın valla minik kuşum. bende test falan yok ama yazdıklarınızı uygular sonuçları yazarım kaydirigubbakcemile3 buarada paylaşımın için teşekkür canım a.s.

kamileee canım benim kocişte boğa burcuuuuuuu kaydirigubbakcemile5

sagol canım benım tesekkur ederım
ne demek sekerım hersey sebebı hayatlarımız ıcın degılmı ama??

İkizler burcu erkeği

Bir İkizler Erkeği, ayaklarınızı yerden havalandırıp gökyüzünün bulutları arasında dolaştırabilir. Kendinizi, dünyayı ve her şeyi bir anda unutabilirsiniz. Fakat, bu anın ne kadar süreceğini ne siz bilebilirsiniz, ne de karşınızdaki İkizler Erkeği… Zaten size böyle bir güvence de vermiş değildir. Ayrıca da kendisinden herhangi bir söz almaya kalkışmayın. Alsanız bile bu sözün yerine getirileceğini fazla beklemeyin. Aslında İkizler Erkeği’nin sabah gittikten sonra akşam dönmesini bile beklemeyin. Ve dönüp geldiği zaman da nerelerde olduğunu sormayın. Tabii onu istiyorsanız.
kız benim kocişim ikizler ama bu güvensizlik eşimde hiç yok nereye gitse nerde dursa haberim olur öle kaçıp giden biri degil yani anacım.. bu arada bende ikizlerim kız .........

oh oh karulu kocaları aynı burclar
ıkınızde ıyı anlasırsınız tabı zevkler renkler hep aynı sekerım
sevdıklerı sevmedıklerı hersey ortak olunca sorun olmaz tabıkı
ben bogayım esım yay esım sagolsun herseyıme ok dedıgınden bızdede hersey cok guzel :roflol::roflol::roflol:
saka bır yana boga kadını cok zordur ondan dedım enıstenıze bısey yapmıyom sekerler :roflol:

benimde a lar çocunlukta kızlar ben ona remen aşıkım....................

hadı bakalım bendede a lar cogunlukta cıktı
canım kocıskom benımmmmmmmmmm
olurum sana ben :asigim::asigim:

di mi canım ya?bebek düşünmeyen bana bile bu ay noldu anlamadım.
kocişlerimiz var çok şükür:1hug:

oda olur canım hayırlısıyla sen dogru ınsanı bulduysan gerısı noproblem.
rabbım bebekte nasıp eder en kısa zamanda ınsallah

kocasına aşık hanımlar nerdesiniz:uhm:

kocıskolara yemek hazırlıgında olabılırler canım
ben kızlarla markete cıktım geldım aksama kahvaltı gıbı yapmak ıstedı canım kızartma cesıdı falan onun ıcın sımdılık oturuyorum
senden naber??

Kova burcu erkeği

Bir Kova erkeğinin, aşıklardan beklenen davranışları göstereceğini hiç ummayın. Eğer böyle bir beklenti içindeyseniz, sizi bir dizi sarsıntı bekliyor demektir. Arkadaşlığa gelince, güvenilir bir arkadaşlıkta aradığınız herşeyi onda bulabilirsiniz. Kova erkeği herkesten hoşlanır. Herkes onun arkadaşıdır. Sizden hoşlanmıyormuş gibi davrandığı zaman oltaya takılmak üzeredir. Bir Kova erkeği, en değerli zamanlarını başkalarının duygularını anlamaya çalışarak geçirse de, kendi gerçek duygularını açıkça göstermek istemez. Kendi tepkileri ve niyetleri karışıktır ve sırf sizi yanıltma zevkini tatmin etmek için, onları öyle muhafaza etmeye çalışır. Bu adam gerek aşkta, gerekse arkadaşlıkta birçok garip tecrübeler geçirecek ve bunların her birini büyük bir dikkatle inceleyecektir. Tüm dikkatine rağmen o da aldatılabilir.

benim kocamda neymiş ya
birde kova erkekleri sabit fikirli oluyorlar
en azından benim kova öyle

Boğa burcu erkeği

Aylarca ve yıllarca kusursuz, dengeli ve kontrollü davranışlar içinde, çiçeklerin kokusunu içine çekerek ve çevresindeki tüm o sinirli gürültü patırtılara aldırmadan yaşayıp gider. Derken hiç ummadığınız bir gün, saldırganın biri onun geniş sırtına fazladan bir çöp yüklemeye kalkınca, hızla soluyarak ön ayağıyla toprağı eşelemeye başlar, gözleri kısılır ve saldırır. Olabildiğince çabuk yolundan çekilin ve canınızı kurtarmak için kaçın!

benim ki aynen canım
değişik birşeylerde koysak iyi olacak haklısın şekerim bu konuda

allah yardımcın olsun sekerım yaa
bogalar zordur kendım boga karusu olaraktan bılıyorum
bazen hıc cekılmem kendıme bıle fazla gelırım
:roflol::roflol:
tesekkur ederım canım benım opuyorum senı

yemekdiyet.jpg
Aşkın dereceleri var mı? Peki bu neye göre belirlenir?
Birlikte olduğunuz kişinin sizi ne kadar sevdiğini merak ediyorsunuzdur. Peki siz ona ne kadar aşıksınız? Bu sorunun yanıtını gerçekten biliyor musunuz?
Kendinizden emin bir şekilde “Tabii ki onun beni sevdiğini biliyorum” demeyin. Aşağıdaki soruları bir yanıtlayın. Daha sonra puanlama bölümünü okun, ne kadar aşık olduğunuzu görün. Haydi bakalım, sıvayın kolları…
1- İlk buluşmanızda gittiğiniz yeri hatırlıyorsunuzdur. Peki o gün üzerine giydiklerini de hatırlıyor musunuz?
a) Net olarak hatırlıyorum
b) Biraz düşünmem lazım
c) Şeyyyy, aklımdan çıkmış
d) Bunun ne önemi var ki?
2- Kendinizde bir değişiklik yaptınız (saç şekli, yeni kıyafetler v.b.) ama fark etmedi. Tepkiniz ne olur?
a) Dalgınlığına veririm
b) Üzülürüm, belli etmem
c) Yüzüne vururum
d) Aylarca konuşmam
3- Arkadaşlarıyla buluştu ve size söylediği saatten biraz geç geldi. Ne dersiniz?
a) Nasıl geçti gecen?
b) E yani aşkolsun!
c) Beni aldatıyorsun
d) Seni terk ediyorum
4- Siz bir restoranda otururken eski sevgilisi geldi. Sevgiliniz tedirgin davranmaya başladı. Ne düşünürsünüz?
a) Bu çok doğal bir tepki
b) Yoksa onu unutmadı mı?
c) Bunun hesabını sorarım
d) Anında kalkar giderim
5- Hafta sonu için yaptığınız planı, “Acil bir işim çıktı, gelemiyorum” diyerek iptal etti. Şimdi ne olacak?
a) Kaderime razı olurum
b) Başkası var mı acaba?
c) Rezil bir hafta sonu olacak
d) Programıma onsuz devam ederim
6- Ailesiyle tanıştınız ancak, kültürel açıdan farklılıklarınız var. Bundan sonra ne yapacaksınız?
a) Her zaman saygı duyarım
b) Pire için yorgan yakmam
c) Ailesiyle hiç görüşmem
d) İlişkimiz kesin biter
7- İşten çıkarıldı. Artık paranız çok az. Eğlenceye para ayıramıyorsunuz. İlişkiniz nasıl etkilenir?
a) İyi günde, kötü günde…
b) Biraz yıpranırız tabii
c) Mutsuz olacağımız kesin
d) Parasız aşk yaşanmaz
8- Doğum gününüzde hiç hoşunuza gitmeyen bir hediye aldı. Hediyeyi beğenmediğinizi ona nasıl belli edersiniz?
a) Belli etmem, hatırlaması yeter
b) Bir kenara koyar, ilgilenmem
c) Bana bunu mu layık gördün?
d) Sen bu hediyeyi al da…
9- Herhangi bir nedenden dolayı günlerdir çok üzgün. Resmen bunalımda. Nasıl yardım edersiniz?
a) Gerekirse onunla ağlarım
b) Kendi haline bırakırım
c) “Fazla uzattın ama” derim
d) Herkesin derdi kendine
10- Saçma sapan bir nedenden dolayı kavga ettiniz. Üstelik hatanın da sizde olduğunu anladınız. Evet?
a) Hemen özür diler barışırım
b) Ortamı yumuşatmaya çalışırım
c) İlk adımı ondan beklerim
d) Ben asla hata yapmam!
Sonuç
a’lar çoğunluktaysa:
Bu dünyada sizin kadar çok seven biri daha olamaz. Siz resmen kendinizi aşkınıza adamışsınız. Bir çeşit “mutluluk perisi” gibi sadece onun mutluluğunu düşünüyorsunuz. Siz de böyle olmaktan dolayı mutlusunuzSevdiğiniz kişi gerçekten çok şanslı. Umarım o da bunun farkındadır!
b’ler çoğunluktaysa:
Aşıksınız ama aynı zamanda şüphecisiniz. Her zaman aklınızda “O da benim onu sevdiğim kadar seviyor mu acaba?” sorusu var. Üstelik bu soruya kesin bir yanıt da bulamıyorsunuz. Bu kadar şüpheci olmak aşkınıza zarar verir.
c’ler çoğunluktaysa:
Bencillik sizin kanınızda var. Kendinizi o kadar fazla düşünüyorsunuz ki, sevgilinizi düşünmeye vakit bile kalmıyor. İlişkiniz onun sayesinde sürüyor. Açıkçası, o sizi daha çok seviyor. Kendinizi birazcık yontmanızda fayda var. Aksi takdirde onu elinizden kaçıracaksınız.
d’ler çoğunluktaysa:
Aşk ve siz asla bir araya gelemezsiniz. Mümkünse karşı cinsten mutlaka uzak durun. Hani, “Böylesi düşman başına” dene insanlar vardır ya, siz onlardansınız. Kiminle birlikte olursanız ona zarar verirsiniz. Dünya insanlarının sağlığı açısından sizi acilen bir yere kapamak gerekiyor!
ilk test benden olsun dedim

tesekkurler canım guzel paylasımın ıcın
opuyorum senı sekerım
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa larım cogunlukta
askum benım yerım ben onuuuuuuuuuuuuu farkında canım farkında merak etme sen :roflol::roflol::roflol:

Kova burcu erkeği

Bir Kova erkeğinin, aşıklardan beklenen davranışları göstereceğini hiç ummayın. Eğer böyle bir beklenti içindeyseniz, sizi bir dizi sarsıntı bekliyor demektir. Arkadaşlığa gelince, güvenilir bir arkadaşlıkta aradığınız herşeyi onda bulabilirsiniz. Kova erkeği herkesten hoşlanır. Herkes onun arkadaşıdır. Sizden hoşlanmıyormuş gibi davrandığı zaman oltaya takılmak üzeredir. Bir Kova erkeği, en değerli zamanlarını başkalarının duygularını anlamaya çalışarak geçirse de, kendi gerçek duygularını açıkça göstermek istemez. Kendi tepkileri ve niyetleri karışıktır ve sırf sizi yanıltma zevkini tatmin etmek için, onları öyle muhafaza etmeye çalışır. Bu adam gerek aşkta, gerekse arkadaşlıkta birçok garip tecrübeler geçirecek ve bunların her birini büyük bir dikkatle inceleyecektir. Tüm dikkatine rağmen o da aldatılabilir.

benim kocamda neymiş ya
birde kova erkekleri sabit fikirli oluyorlar
en azından benim kova öyle

nıye oyle dıyon kıs begenemedınmı enıstemı aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sensın sabıt fıkırlı ayol ne ıstıyon bırıcık enıstemdenkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

allah yardımcın olsun sekerım yaa
bogalar zordur kendım boga karusu olaraktan bılıyorum
bazen hıc cekılmem kendıme bıle fazla gelırım
:roflol::roflol:
tesekkur ederım canım benım opuyorum senı

tesekkurler canım guzel paylasımın ıcın
opuyorum senı sekerım
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa larım cogunlukta
askum benım yerım ben onuuuuuuuuuuuuu farkında canım farkında merak etme sen :roflol::roflol::roflol:
rica ederim tatlım hepimizin a ları çogunlukta eminizde eğlenelim istedim

zavallı kocişkom boğa ama bende aslanım öyle olunca malesef mevlam ona kolaylık vermek zorunda:roflol::roflol:

ay ne bu tatlı cadılardan çektiğimiz kocalarımıza ortak olmaları yetmiyor
bide kk da takılmamıza engeller:))))))))))))))))))))))
benimkilerde ne yazıyorum diye onu okumaya çalışıyor cadılar

ben oğlak burcuyum kocişkomda boğa :asigim: mükemmel uyumluyuzdur zaten :nazar:

minik kuşumm bak sende boğaymışsın ben onun için senle çok iyi anlaştımmm Şeniz

Back