- Konu Sahibi minik kuslarim
-
herkese iyi pazarlar
sabah sabah evde herkes uyuyo beni uyku tutmadı deli dana gibi evde turluyorum
artık kalksalarda karnımı doyursam...
kızlar ben barıştım
gece bir işkembe çorbası yaptım
kuzene gittik gece 12 de
çorbamızı içip geldik
erkeğin kalbine giden yol midesiymiş
merhaba kızlar eşim benim de sebebi hayatım
zaten olmayanları anlamıyorum
perşembe günü başbaşa bir de dün ailesiyle olmak üzere iki kere onun için sürpriz doğumgünü yaptım canım çıktı ama onun yüzündeki o tatlı mutluluk için herşeye değer
biz daha 7 aylık evliyiz herkes cicim ayları diyor
ama sizigörünce öyle olmadığını anlıyorum yıllar da geçse heyecan sevgi bitmiyor
mutlulugun daim olsun canım kesinlikle cicim ayı falkan degil bak biz 5.yılımızdayız hala ilk günki gibiyiz çok seviyoruz birbirimizi..hiç bir degişiklik yok ilk günden bu güne sadece tatlı degişilikler var mesela zilli bi kızımız var........
katrem cicim ayı olayına bende katılmıyorum
şu anda ben eşimi ilk günlerden daha çok seviyorum ve yine onunla birlikte vakit geçirmek beni mutlu ediyor.7 yıllık evliyim eminim 7 yıl sonrada bu böyle olucak inşallah
bu arada benim eşim çok anlayışlı bir insanda sayılmaz sinirlidir ama bana olan sevgisinden eminim bunu hissediyorum ve kendimi şanslı görüyorum.:asigim:
maşallah Mihriban inşallah o günleri biz de bu kadar güzel bir şekilde geçiririz
etrafımızda neler görüyoruz
benim eşim çok anlayışlıdır kaprissiz bir insandır onun da başka başka yönleri var
birbirimizi sevince ortada sorun kalmıyor.
kimbilir bizim ne huylarımız var onlara göre
ben onu şartsız seviyorum karşılıksız eminimki o da beni
katrem cicim ayı olayına bende katılmıyorum
şu anda ben eşimi ilk günlerden daha çok seviyorum ve yine onunla birlikte vakit geçirmek beni mutlu ediyor.7 yıllık evliyim eminim 7 yıl sonrada bu böyle olucak inşallah
bu arada benim eşim çok anlayışlı bir insanda sayılmaz sinirlidir ama bana olan sevgisinden eminim bunu hissediyorum ve kendimi şanslı görüyorum.:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?