• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O benim kocam artık...

RooSE

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
1.004
11
358
35
:nazar::nazar:Bu zamana kadar hiç bukadar çok sevmedim.Canım kocam benim.Şuan evliyiz ama aynı evde yaşayamıyoruz henüz düğün yapmadık.Nikahımız 07.08.09 tarihinde oldu.Özellikle o tarihi istemedik denk geldi ve çook güzel oldu.Bazı işlerimiz için nikahımızın olması gerekiyordu ve oldu.Daha 6 günlük evliyiz ve ben kocamın yakınında olmama rağmen ona dokunamıyorum bile.Her akşam başka evlere gitmek artık zor geliyor..Tüm gün işyerinde beraberiz ama ya ayrılınca..İnsan bir garip oluyor tek hissediyosun kendini.Kocam o benim ama dokunamıyoruz bile birbirimize.Kendi evimiz bile yok..Bi yandan bir an önce evimiz olsun istiyoruz biyandan ekonomik sıkıntılar zorluyor bizi..Bazen mutsuzluğa düşüyorum yanımda ama aslında uzağız..Birazdan evime gidicem ve o yanımda olmayacak ve ben ona kavuşmak için yarını beklemek zorunda kalıcam...Yine de onu çok seviyorummmmm o beenimm kocammm:kedi::kedi: :nazar:

Son düzenleme:
tek ayrılığınız bu kadar olsun ALLAH bir daha ayırmasın..

hadi sen yarın görüceksin en kötü...biz napalımm uzakta olanlar naapsın çok yazık bizeeeeeeeee :(

allah ayırmasın bu günlerin acısını cıkarırsınız inşallah bol bol minish haklı biz ne edek nerelere gidek :) benimde sevgülüm uzak cok özledim :(

:Saruboceq:
allah ayırmasın bu günlerin acısını cıkarırsınız inşallah bol bol minish haklı biz ne edek nerelere gidek :) benimde sevgülüm uzak cok özledim :(

amin canım çok teşekkür ederimmm allahh tüm sevenleri tezz zamanda kavustursunn inşallahhhhh:Saruboceq:

bu son ayrılıgınız olur ınsallah
Allah sızı tez zamanda kavusturup bıdahada ayırmasın:asigim:

bizimde nikahımız sizin gibi önceden oldu 4 ay sonra düğün yapabildik ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim Allah sizi hiç ayırmasın bir an önce birleşmeniz dileklerimle

Allah ayirmasin sizi,umarim en kisa zamanda kavusursunuz birbirnize ve tümdilekleriniz gerceklesir opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canlarım benim allah hepimiiz mutlu etsinn...opuyorumnanaktan

inşallah bütün ömrün boyunca o senin kocan olarak kalır.. kaydirigubbakcemile3 Allah mutluluğunuzu daim etsin canım opuyorumnanaktan

:nazar::nazar:Bu zamana kadar hiç bukadar çok sevmedim.Canım kocam benim.Şuan evliyiz ama aynı evde yaşayamıyoruz henüz düğün yapmadık.Nikahımız 07.08.09 tarihinde oldu.Özellikle o tarihi istemedik denk geldi ve çook güzel oldu.Bazı işlerimiz için nikahımızın olması gerekiyordu ve oldu.Daha 6 günlük evliyiz ve ben kocamın yakınında olmama rağmen ona dokunamıyorum bile.Her akşam başka evlere gitmek artık zor geliyor..Tüm gün işyerinde beraberiz ama ya ayrılınca..İnsan bir garip oluyor tek hissediyosun kendini.Kocam o benim ama dokunamıyoruz bile birbirimize.Kendi evimiz bile yok..Bi yandan bir an önce evimiz olsun istiyoruz biyandan ekonomik sıkıntılar zorluyor bizi..Bazen mutsuzluğa düşüyorum yanımda ama aslında uzağız..Birazdan evime gidicem ve o yanımda olmayacak ve ben ona kavuşmak için yarını beklemek zorunda kalıcam...Yine de onu çok seviyorummmmm o beenimm kocammm:kedi::kedi: :nazar:

niakhın war ama neden beraber kalamıorsunuz..artık ewlisiniz annen baban karısamaz kiii.. birlikte kalabilirsiniiiizfisfisfis ayy harika bişey yaa Allah mesut etsiiin.DARISI BASIMAAAAAalkisalkisalkis

canımmm...

bütün zorluklara rağmen yılmadın başardın ya,

işte seni bu yüzden seviyorum! :asigim:

sen güçlü bir kadınsın... sinan eniştemin bitanesisin..:nazar:

elbet bu günlerde geçicek...

karşılıklı göbecikler atıcaz düğününde sositososito :teytey: kaydirigubbakcemile3

canımmm...

bütün zorluklara rağmen yılmadın başardın ya,

işte seni bu yüzden seviyorum! :asigim:

sen güçlü bir kadınsın... sinan eniştemin bitanesisin..:nazar:

elbet bu günlerde geçicek...

karşılıklı göbecikler atıcaz düğününde sositososito :teytey: kaydirigubbakcemile3

İnşallah aslı yevrimmmmmm :emir_bebek::emir_bebek: bi kızım olsun adıda hazır zaten döndü kaydirigubbakcemile3 anladın sen onuu allah sanada nasip etsin benden daha iyileriniiii aminnnnnnnnnnnnnnnnnn delikafaduldendelikafadulden

Back