- 25 Ocak 2009
- 1.004
- 11
- 358
- 35
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah ayırmasın bu günlerin acısını cıkarırsınız inşallah bol bol minish haklı biz ne edek nerelere gidek :) benimde sevgülüm uzak cok özledim![]()
Bu zamana kadar hiç bukadar çok sevmedim.Canım kocam benim.Şuan evliyiz ama aynı evde yaşayamıyoruz henüz düğün yapmadık.Nikahımız 07.08.09 tarihinde oldu.Özellikle o tarihi istemedik denk geldi ve çook güzel oldu.Bazı işlerimiz için nikahımızın olması gerekiyordu ve oldu.Daha 6 günlük evliyiz ve ben kocamın yakınında olmama rağmen ona dokunamıyorum bile.Her akşam başka evlere gitmek artık zor geliyor..Tüm gün işyerinde beraberiz ama ya ayrılınca..İnsan bir garip oluyor tek hissediyosun kendini.Kocam o benim ama dokunamıyoruz bile birbirimize.Kendi evimiz bile yok..Bi yandan bir an önce evimiz olsun istiyoruz biyandan ekonomik sıkıntılar zorluyor bizi..Bazen mutsuzluğa düşüyorum yanımda ama aslında uzağız..Birazdan evime gidicem ve o yanımda olmayacak ve ben ona kavuşmak için yarını beklemek zorunda kalıcam...Yine de onu çok seviyorummmmm o beenimm kocammm:kedi::kedi:
![]()
canımmm...
bütün zorluklara rağmen yılmadın başardın ya,
işte seni bu yüzden seviyorum! :asigim:
sen güçlü bir kadınsın... sinan eniştemin bitanesisin..
elbet bu günlerde geçicek...
karşılıklı göbecikler atıcaz düğününde sositososito :teytey: kaydirigubbakcemile3