• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O benim canim

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
63
Biz esinle ilk goruste asik olduk.o bana bende ona ilk bakista tutuldum kalbim agzimdaydi o da ben bu kizla evlenecegim demis kendi kendine.O kadar zor gunler yasadikki anlatamam nasil guclukler cektim hem maddi hem manevi.cok sukur 3cu yildir birlikteyiz 7 aydir evliyiz.bizim askimiz tam baskadir.3yilin bir gunu kus uyumadik iyi geceler demeden uyumadik.cok buyuk kavgalarimiz oldu her kes gibi ama sabah kavga etdiysek aksam baristik.bir gun bile ayrilik yasamadik.mesafe vardi evet 4 saatlik mesafe ama beni gormeye gelmedigi bir ay olmadi. Beni gormek icin telefonunu satmis bir keresinde tabi ben bunu yeni ogrendim.yuz felci gecirdim ve 6 aya iyilesdim yine yanimdaydi iyilesmesen bile kabulumsun dedi. Ve daha bir suru ornek saya bilirim.Evlendik cok sukur bende cok seyi goze aldim hic maddi sikinti cekmemis el bebek gul bebek buyutulmus biri.ailemden 4 saatlik uzak bir mesafede oturuyorum bunu yalniz onun icin yapa bilirdim baska biri icin asla.Babam öldu cok destek oldu bana agladi benle defalarla sardi sarmaladi yaralarimi.HER gece seni seviyorum demeden ellerimi tutmadan uyumaz.birde birakma elimi der )Simdi maddi sikintilari saymazsam cok guzel bir evliligimiz var sevgi dolu.isden gelecegi saati iple cekiyorum.Onu cok seviyorum oda beni cok sevoyor her kese bizim sevgimizden nasip etsin Allah.sadece yazmak istedim her kese anlatmak istiyorum sevgimizi ♡♡♡ bebek gibi seviyorum onu. Saclarini seviyorum en cokta her zaman ona sen 25 yasindasin ama saclarin 5 yasinda derim.cok yumusak bebek saclari gibi.her gun dizime uzatip sevmesem artik beni sevmiyormusun der ))))) ne zaman keyfim olmaz bana maymunluk yapar guldurur .kime desem inanmiyor o kadar ciddi biri nasil maymunluk yapar ) Allah nasip etsin birde bebegimiz olsun baska bir sey istemem.Her kese sevgi dolu gunler

Son düzenleme:
Back