Gebeliğe Hazırlık O ay, bu ay mı acaba?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mavilimonata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
1.738
3.490
83
Merhabalarrr

Şubat ayında bir kimyasal gebelik yaşamıştım.
Doktorum doğurganlığımda bir problem olmadığını söylemişti.
Bu ay 9 haziran da reglm bitti, 10.unda korunmasız bir ilişkimiz oldu ama eşim göreve gitti maalesef.

İlk gebeliğimde hiç kimse inanmasa da ben mide bulantısı yaşamıştım, hissetmiştim de ama "olmaz." diyorlar bilemedim...
Aynı zamanda ilk gebeliğimde de eşim göreve gitmişti yine, tek ilişkiyle hamile kalmıştım, yine aynı görev olunca bi heyecan depreşti.

Hiç olmaz normalde, dün akşamdan bu yana şeffaf ve kokusuz akıntım var. yoğun değil çiş kaçırmışım gibi.
Salı günü doktoruma gidicem normal muayene için ve folik asit için.

Bilemedim şimdi, 1 haftada böyle belirti olmaz dimi? "mavilimonata abartma." demenize ihtiyacım var sanki şuan.

Valla Allah’ın takdiri tabiki bilemeyiz oladabilir ama adeti gittikten sonraki gün hamile kalan ben duymadım hiç. Ama inşallah hislerinde yanılmıyorsundur. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.

Valla Allah’ın takdiri tabiki bilemeyiz oladabilir ama adeti gittikten sonraki gün hamile kalan ben duymadım hiç. Ama inşallah hislerinde yanılmıyorsundur. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.

Evet, dejavu olmuşum sanırım ben.
Bugün doktora gittim, “benden bile sağlıklısın maşallah” dedi. Bu defa da psikolojik olarak hazır mıyım diye sorguladım kendimi.. Bebiş topiklerinde biraz takılmam lazım sanırım. :)

Edit: Kontrole gittim tahliller için, kısmet öbür aya artık inşallah. :)

Umutlandirmak istemem ama Bi kav yerde okudum aslında adet bitimi sonrasında hemen hamile kalani. Inşallah gönlünüzce olur. Ben de herşey karıştı adet günü ovulasyon günü akışına yaşıyoruz bakalım.

ben adet bitimi sonrası ve adetten hemen önce hamile kalıyordum tabii bunlar gençkendi ahhh eski günler :)) şimdi ayda bir kere yumurtlarsam şükrediyorum :)) yani olabilir canım yumurtlamanı takip etmen lazım adet bitimi akıntın ağrın oluyorsa mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…