O an, bittiğim andı...

kotyora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
75
0
kızlar perşembe günü büyük umutlarla 2. kez hcg ölçümü için doktora gittim. (1.de 33çıkmiştı) sonuç için 3saat kadar beklerken mutlu bir bayram sevinci vardı içimde. sonra doktorum eşimle beni görüşmeye aldı. yüzünden anladım zaten. ve - ilaçları kesiyoruz, şuan devam eden bi gebelik gözükmüyor dedi... yaa o ne kötü bi andı. sanki 1,5 yıl bütün tedavi boyunca çektiğim sıkıntılar ve bebeğimin hasreti bir anda kocaman bir gözyaşı yumağı olup içime aktı. hiç bişey söyleyemedim. sonra Konak'ta denize karşı oturup ağladım da ağladım. canım eşimde çok kötüydü ama beni teselli etmeye çalışıyordu. keşke dedim hiç başlamasaydık. çocuğum yoktu yine yok. ama hayal kırıklığı çok fena. bide güya olmama ihtimaline kendimi hazırlamıştım!!! tabiiki Allah dilediği zaman bebeğimi gönderecek ona şüphe yok ama insanız işte, içimin yanmasına engel olamadım. şimdi bir süre forumdan ve bu düşüncelerden uzaklaşmak istiyorum. kendimi çok yıpranmış ve bitkin hissediyorum. şimdilik 2. denemeyi yazdan önce düşünmüyorum. bilmem zaman ne gösterir. iki aydır beni merak eden bana heran destek olan bütün KK dostlarıma teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden. ve herkese dileklerine kavuştuğu güzel günler diliyorum. SEVGİLER... :a015:

ya ne guzel yaazmıssın allah ne zaman ısterse dıye evet allah nezaman isterse hepimiz anne olucaz bazen ben hic ugrasmıyalım kanser degiliz ulser degılız allah kalp hst.verse kor olmus olsak yada yatalak ozaman mecbursun her an onunla yasamaya tedavi icin ugrasmaya varsın yumurtalıklarımız calısmasın hayat saglıklı gecsın doacak bebegin yiyecek ekmeyi icecek suyu varsa asayı dıksen gene dunyaya gelir hic canını sıkma allah sırası gelince hepimizi bebeklendirir doacagı yazıldıysa tabi

allah sabrını arttırsın güzelim en kısa zamanda yüzünün gülmesi dileğiyle.......

seninle ayni duygulari yasamistim ilk asilamamin sonucunu aldigimda bensokakta aglamistim eve gelirken herkes bana bakiyordu ama umurumda bile degildi,insanin o an uzuntuden gozu bisey gormuyorki!!!

Canım arkadaşım, üzüntünü anlıyorum. Ama sende biliyosun kii çok zor bir süreçten geçiyoruz. Yüce rabbim bizi sınıyooo. Bütün kalbimle yanındayım üzüntünü paylaşıyorum. kk ya dönüşünüü umutla bekliyorum kocaman öpüyorum seni.

sabret canım dualarımız seninle inşallah bir gün güzel müjdeni paylaşırsın bizimle:1hug:

allahım inş yüzünü güldürür allahtan ümidini kesme çok dua et o ol derse olur bunu unutma inş birgün olucak

canım seni çok ii anlıyorum.. bende aynısını yaşamıştım ..sonucu öğrendiğimde hastane başıma göçtü zannetmiştim..o an sanki dünyanın sonu herşeyin bittiğini zannetmiştim..ama hayat ii ve kötüsüyle devam ediyo...Allahın dediği olur...

Sevgili Kotyora,insanın ümitlerinin bittiği an hayallerinin de bittiği anmış...sen hayal etmeyi hiç bırakma...Rabbim büyük...O isterse,ol derse olur...olacak inş.

allah yardımcın olsun inşaallah tez vakitte bu duguyu tattırsın amin inşaallah

Allah yardımcın olsun bunun peşini hiçbir zaman bırakma her düştüğümüzde yeniden kalkmak ve savaşmak zorundayız taki istediğimize kavusuncaya kadar.Bu tedavinin ne kadar yıpratıcı ve zor oldugunu emin ol cok iyi bilirim ama ne yapalım bizim payımızada bu dünyada bu düşmüş.Verdiğin karar konusundada cok haklısın bir sure kendinle başbaşa kalıp herşeyden kafanı temizlemen bencede senin için en hayırlısı.Kendine cok cok iyi bak unutmaki yanlız değilsin senin benim gibi 3 milyon insan bunu yaşamak zorunda.bize düşen biraz ağlamak biraz sabretmek birazda savaşmak ama en azından savaşacak mali gücümüz ve azmimiz var bunada binlerce şükür.

sevgili arkadaşım,
allah sabır versin ama güçlü olmak zorundayız...

sevgili kotyora
ne desen çok haklısın, üzülmemek elde değil ama Allah sabır versin. İnşallah bir gün hepimiz bebişlerimizi kollarımıza alırız. kelimelerle ifade edemiyorum bazı şeyleri ama bizlerin ilacı sanırım zaman ve sabır. kendine iyi bak arkadaşım yaza kadar enerji ve moral depola. umarım bir dahaki deneme senin için çok güzel sonuçlanır. sevgiyle kal...

oof zaöan yaklaştıkça daha çok korkuyorum bu cuma yumurta toplama şlemim var pazareteside transferim var ne olur dua edin bana

rabbim yardımcın olsun srnin şer diye gördügün şeyde mutlaka bi hayır vardır emin ol bu senin için en hayırlısımıs canını fazla sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…