• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nyc marka ruj denedim markayi bilen var mi?(fotografli)

estefan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
87
23
28
32
gratisten nyc smooch proof lipstain 16H diye keceli kaleme benzeyen bir ruj aldim. benim aldigim rengin kodu 497 rock on ruby. ben dudakta durusunun cok cok begendim. cunku tamamen dudakla butunlesiyor. ve dogal durdugunu dusunuyorum. fiyati da cok uygun. 10 tl nin altinda bir seye aldim. ancak markayyi bilmiyorum. sonucta dudagimiza suruyoruz ne kadar guvenilir kaliteli bilgisi olan var mi ?
fotografta soluk cikmis cok daha kirmizi. yine de dogal gorunum isteyenlere daha uygun. ben burdayim demiyor.

Eklentiler

• Rock-On-Ruby-Lip-Stain-4.jpg
    Rock-On-Ruby-Lip-Stain-4.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 618
  • Fotoğraf2075.jpg
    Fotoğraf2075.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 328
nyc benim bildiğim sadece watsonslarda satılan bir marka. ben de oje, eyeliner ve rimelini kullanıyorum ve gayet memnunum. hem ucuz hem kullanışlı ürünleri var

nyc benim bildiğim sadece watsonslarda satılan bir marka. ben de oje, eyeliner ve rimelini kullanıyorum ve gayet memnunum. hem ucuz hem kullanışlı ürünleri var
tesekkur ederim isimlerini oldum olasi karistiririm gratisle watsons in aklimda yanlis kalmistir.

nyc new york cosmetics watsonslarda ve boyner gibi mağazalarda satıla uygun fiyatlı new york markası yani korkun olmasın canım hiç güle güle kullan rujunu :)

Back