Bir kac saydafa Nutriway selenyum e kullanip hamile kalanlari okudum. Yumurta gelisimini artiriyormus ve adetleri duzenliyormus. Erkeklerde de speem hareketlerini vs artiriyormus. Burda kullananlar var mi acaba ? Siparis verdim bekliyorum
3 yıl çocuğumuz olmadı. Gerekli taramaadsn geçtik esinle bir sorun da görünmüyordu ama hamile kalamiyordum. Asilama denedik olmadı tam tüp bebek tedavisine baslayacaktik arkadasim selenyume kullansana dedi. Hic inanmasam da başladım adetimle birlikte 2 aylık bir vitamin zaten kutu bitmeye yakin hamile kaldim fakat düşük yaptım. Selenyum e yi arka arkaya kulanmamalisiniz her kutu aralığı en az 3 ay olmalı. Düşükten sonra 3 ay bekledim yine adetimle birlikte selenyum e (amway) kullanmaya basladim yine kutu bitmeye yakin hamile kaldım çok şükürler olsun ki oğlum simdi 3 yasında . 2. Bir evlat istiyoruz selenyum e lerimi sipariş ettim. Allah'in izniyle yine hamile kalırim inşallah. Benim durumunda olan herkese tavsiye ediyorum. Ama her kutu aralığı 3 ay dan az olmalı fazla selenyum zararli. Sevgiler