Sevgili kk bayanları bu forumdan bir çok şey öğrendim. O yüzden bu konuyu açmayı kendime borç bildim. Ankara'da oturuyorum kızılayda devamlı alışveriş yaptığım Amerikan malları satan bir dükkandan Nutrine Garlic Shampoo adından Amerika'da çok meşhur olan bir şampuan aldım. Uzun bir süre kullanmadan yazmak istemedim. Saçlarım ince telli ve her gün maşa, düzleştirici yapmaktan canlılığını yitirmişti. Şimdi çok mutluyum, şükürler olsun iyiki bu şampuanı almışım. Saçlarım canlılığını kazandı, eski halinden bin kat iyi oldu. Herkese tavsiye ederim. Eğer bulabilirseniz mutlaka alın derim.
Eki Görüntüle 763268 Eki Görüntüle 763269 Eki Görüntüle 763271
Ankarada nerede bulabilirim bu şampuanı? Tam olarak kızılayın neresinde?
Cnm izmir caddesinde amerikan malzemeleri satan bi pasaj var biliomusun orda öztuğ pasajı var merdivenle asağı iniosun karşına ilk gelen dükkan Birol bey var sorarsan gösterirler.
Ben ankaralı değilimde burda okuyorum ama nişanlım buralı sanırım o biliyodur bi sorarım :) çok teşekkür ederim
Önemli diil cnm sende kullanınca inşallah memnun kalırsın burayada yaz mutlaka güzeel, gür, havalı saçlarla haberlerini bekliyorum:)
canım internette yabancı sitelerde bu şampuanla ilgili çok bilgi var içeriğini içeri gitmeye üşendim oyüzden netten baktım o şekilde yazıorum. Onun dışında ben ithal olmayan gerçek amerikan mallarına ilgi duyduğum için ithallerinden çok daha farklı oluyorlar emin olabilirsin ben Ankarada yaşadığım ve bildiğim için oradan alıyorum senin yaşadığın şehirde amerikan malları satan yerler varmı bilmiorum. içeriği şöyle INGREDIENTS : Deionized Water, Ammonium Lauryl Ether Sulfate, Cocamide DEA, Sodium Lauryl Sulfate, Gylcol Stearate (and) other ingredients, Sodium Chloride, Pure Garlic Extract, Quaternium 15, Phosphric Acid, Methylparaben, D & C Red # 33. SIZE : NET WT. 16 OZ.içeriği nasıl şampuanın:26:
birde acaba sadece ankarada mı satılıyor?
canım internette yabancı sitelerde bu şampuanla ilgili çok bilgi var içeriğini içeri gitmeye üşendim oyüzden netten baktım o şekilde yazıorum. Onun dışında ben ithal olmayan gerçek amerikan mallarına ilgi duyduğum için ithallerinden çok daha farklı oluyorlar emin olabilirsin ben Ankarada yaşadığım ve bildiğim için oradan alıyorum senin yaşadığın şehirde amerikan malları satan yerler varmı bilmiorum. içeriği şöyle INGREDIENTS : Deionized Water, Ammonium Lauryl Ether Sulfate, Cocamide DEA, Sodium Lauryl Sulfate, Gylcol Stearate (and) other ingredients, Sodium Chloride, Pure Garlic Extract, Quaternium 15, Phosphric Acid, Methylparaben, D & C Red # 33. SIZE : NET WT. 16 OZ.
Canım şampuanın içinde sülfat ve paraben görünüyor daha çok saç dökülmesi yapmasın,sende öyle bir etkisi oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?