Bebek Beslenmesi Nutrigen vegy şurup kullanan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kardln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
119
2
26
Kahramanmaraş
bebeğim sebzeyi fazla yemiyor.o yüzden bu şurubu almak istiyorum.aranızda bu şurubu kullananlar fikirlerini yazabilir mi?

bebeğim sebzeyi fazla yemiyor.o yüzden bu şurubu almak istiyorum.aranızda bu şurubu kullananlar fikirlerini yazabilir mi?

Ben daha önce vegy kullandım simdi de nutrigen omega kullanıyorum bi süre sonra tekrar vegy başlayacağım dönüsümlü olarak ikisini de kullanmaya özen gösteriyorum. Omeganın da vegynin de tadı baya güzel hatta kızım vegy içerken miiss gibiiymiş miisss diyor akşamları gidip babasına anlatıyor :) biz çok memnunuz :) tavsiye ederim ben

aranızda bu şurubu kullanan yok mu? halen almadım.sizden bir fikir bekliyorum

Merhaba, biz kullandık Nutrigen Vegy hatta birkaç farklı çeşidi var onları da kullandım oğluma, vegy farklı güzel bir ürün bence tadı da güzel benim oğlum bitirdi valla şişeyi sonrada Nutrigen üzüm aldık iştah açıyor,tavsiye ediyorum ben.

iştah için olduğunu bilmiyordum.sadece bazı sebzelerin yeterince yenilmediğini düşündüğüm için almayı düşünüyordum.

peki aynı anda hem vegy hem de üzüm şurubu kullanılabilir mi?

evet bence kullanılır çünkü ben Nutrigen'in 2 şurubunu aynı anda kullanmıştım oğluma eczacı olur demişti,ya da bir gün birini diğer gün diğerini kullanın siz bilirsiniz. Ama bir sorun olmadı bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…