NUTEZ'in nacizane evi 27.07.09

nutez

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
1.138
7
683
46
İzmir
arkadaşlar evim eşyalarım neredeyse 10 yıllık.ev alıcaktık almıycaktık derken ben eşyalarımın objelerimin çoğunu topladım koliledim,ama taşınmaktan vazgeçtik şimdilik inşallah kendi evime en kısa zamanda geçicem ve bu eşyalar yazlığa gidicek son şeklini çekeyim hatıra olsun dedim hemde kk arkadaşlarım bir konuk olsun bakalım.

salonum

yatak odam yatağn büyüklüğü bu değil tabiki beroşumun yatağıda bizimki ile birleşince yayla gibi oldu:roflol:

büyük oğlumun odası.pembe koltuğa bayıldığım için almıştım pufu ile beraber ama oturma odası kullanmadığım için hiç oturamadım benimki şımarıklıktı boşuna aldım yani.beyaz mobilyalarda görenler bilir benim yaptığım boyadığım eski mobilyalarım beroşa yapmıştım.

buda koltuklarımın kışlık hali biliyorsunuzkiii ben ördümm.

picture.php

picture.php

balkonumuda koyayım bari dimi...

Son düzenleme:
tatlım öncelikle yeni evin hayırlı ugurlu olsun rabbim banada nasip eder inşallah....
yerde gezen meleginede nazar degmesin.....bu eşylarında da çok sıklar 10 yıl olmasına ragmen güzeller...iyi bakmışsın......yeni eşyalarını görmeyi isteriz..yeni eşyaların gelince kahve içmeye gelürük nerdeeeeeeeee
sositososito

nutezcim esyalarin cok hos zevklisin canim evine misafir ettigin icin tesekkürler yeni evininde hayirli olmasini diliyorum allah güle güle oturmak nasip etsin insallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan

10 yıllık olmasına rağmen çok hoş yeni görünüyor.
koltuklara ördüğünüz peluşada bayıldım.
huzurla oturun..

çok sağolun arkadaşlar.eşyalarım 2001 model,halım falan 4 yaşında canım zemuszemus

sanırım biraz dikkatli kullanıyorum

Nutezcim her şey güzel görünüyor...Ben koltukların üstüne ördüğün örtülere bayıldım ama...alkisalkisalkisBir heves geldi ben de öreyim kış için bari...Sakallı ip dedikleri ipten sanırım di mi?:uhm:

maşallah çok güzel bir zevkle döşenmiş Allah ağız tadınızı bozmasın :) bütün evi olmayanlara en az böyle güzel evler nasip etsin :)

:delphin:
Nutezcim her şey güzel görünüyor...Ben koltukların üstüne ördüğün örtülere bayıldım ama...alkisalkisalkisBir heves geldi ben de öreyim kış için bari...Sakallı ip dedikleri ipten sanırım di mi?:uhm:

desibelcim bak sana link vereyim burda daha açıklamalı anlattım bir bak istersen.örersin güzelim neden olmasın süper olur hemde bir günde bana gelirsin kahve içeriz yerinde görür bakarsın şekerim beklerimzemuszemus opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...riniz/259951-sakalli-ip-koltuk-ortulerim.html

güzel ve zevkle döşenmiş bir ev..
yeni evinizde de meleklerinle sağlıkla, mutlulukla oturun inşallah..