arkadaşlar evim eşyalarım neredeyse 10 yıllık.ev alıcaktık almıycaktık derken ben eşyalarımın objelerimin çoğunu topladım koliledim,ama taşınmaktan vazgeçtik şimdilik inşallah kendi evime en kısa zamanda geçicem ve bu eşyalar yazlığa gidicek son şeklini çekeyim hatıra olsun dedim hemde kk arkadaşlarım bir konuk olsun bakalım.
salonum

yatak odam yatağn büyüklüğü bu değil tabiki beroşumun yatağıda bizimki ile birleşince yayla gibi oldu:roflol:

büyük oğlumun odası.pembe koltuğa bayıldığım için almıştım pufu ile beraber ama oturma odası kullanmadığım için hiç oturamadım benimki şımarıklıktı boşuna aldım yani.beyaz mobilyalarda görenler bilir benim yaptığım boyadığım eski mobilyalarım beroşa yapmıştım.

buda koltuklarımın kışlık hali biliyorsunuzkiii ben ördümm.
balkonumuda koyayım bari dimi...

salonum

yatak odam yatağn büyüklüğü bu değil tabiki beroşumun yatağıda bizimki ile birleşince yayla gibi oldu:roflol:

büyük oğlumun odası.pembe koltuğa bayıldığım için almıştım pufu ile beraber ama oturma odası kullanmadığım için hiç oturamadım benimki şımarıklıktı boşuna aldım yani.beyaz mobilyalarda görenler bilir benim yaptığım boyadığım eski mobilyalarım beroşa yapmıştım.

buda koltuklarımın kışlık hali biliyorsunuzkiii ben ördümm.
balkonumuda koyayım bari dimi...

Son düzenleme: