arkadaşlar biliyorsunuz evi güzel evim bölümünde evimi görmüştünüz.
koltuğumu çeşitli kulaşlarla değişik kullanmayı severim.bugün güzel bir kumaş buldum ve ucuzdu hemen aldım ve dikim işi olmadan portatif serdim istediğim an istediğim kombinasyonumu dönüşümü kullanıyorum sizinblede paylaşayım dedim..
ama bunu kolayca yapabilmemin sebebi koltuk takımımın gövdesinin deri olması üzerine ne oysam kaldırıyor yakışıyor ve değişimde ucuza geliyor..kombinasyonları tek tek koyayım bari sizlerde görün..
resimler sorunlu yüklendi küçültemedim siz sayfanızı alttan küçültürseniz sanırım görebilirsiniz
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
buda kumaşın dokusu yakından bu bugün aldığım kumaş...
ay canım ne güzel değişik değişik kullanıyosun ..aklınla bin yaşa opuyorumnanaktan
bişi danışıcam bende koltuk takımı alıcam köşe yanları derili alsam senin gibi kullanışlı olurmu benimde küçük kızım var yoksa daha kolaylık mı olur bilemedim.. memnunmusun koltuklarından
ay canım ne güzel değişik değişik kullanıyosun ..aklınla bin yaşa opuyorumnanaktan
bişi danışıcam bende koltuk takımı alıcam köşe yanları derili alsam senin gibi kullanışlı olurmu benimde küçük kızım var yoksa daha kolaylık mı olur bilemedim.. memnunmusun koltuklarından
canım çok memnunum koltuk modelinden bundan sonraki aldığımda kesin kasası derili olur.
hem minderleriyle istediğim gibi oynuyorum hem benim oğlan sürekli kollarına falan dokunuyor siliyorum tertemiz.inan çok rahatlık canım
arkadaşım aslında deri kollu koltuk çocuklu evlere çok iyi döküleni silersin geçer diye düşünerek bende koltuğumu deri kollu aldım şu an bir felaket siyah derinin her yeri süt lekesi beyaz beyaz siliyorum gitmiyor sıkıntım büyük nutez arkadaşımız önermiş derili koltuğu evet bende önerecem ama alırken dikkat et deri dümdüz olsun çünkü benimki pütür pütür kendinden desenli o oyuklara sütler girdi çıkmıyor aman size tavsiyem kolları derili koltuk alırken dümdüz deri olmasına özen gösterin
bu arada koltuğun kolunda süt ne geziyor diye düşünmüş olabilirsiniz 2.5 yaşında yaramaz bir oğlum var elinde süt biberenu hery dökermafoldumbenmafoldumben
koltukl çok güzel olmuş ama ben en çok yerde oturan o tontiği beğendim
ne tatlı şey o öyle maşşalah
yerim ben onun kat kat kollarını ya allah bağışlasın
benim koltuklarımda krem rengi sırt ve kol kısmı
senin yaptığın gibi değiştiriyorum canım değişik polar kumaşalrla