Nüsu müdürlüğünde kaydım görünmüyor..........

turku442

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
21
0
36
İstanbul
arkadaşlar ben nişanlıyım ve 16 haziranda düğünüm var.nikah işlermlerimiz için pazartesi günü başvuru yapıcaz ama benim muhtarlıkta ve nüfus dairesinde kaydım görünmüyo.6 yıldır aynı adresteyiz ailemle ama yok.çalıştığım için işlemleri 1 günde bitirmek istiyorum kayt için ne yapmam gerekiyo bilgim yok bilginiz varsa bana yol gösterirmisiniz.(not:faturalarımızda benim adıma geliyo ama kayıt yok ne muhtarlıkta ne nüfus müdürlüğünde):50:

ev değiştirdinizmi,eski oturduğunuz yerin muhtarlığında olmasın:44:pekte bilgim yok ama anneminde başına böyle bir iş gelmişti,kaydını aldırmamış taşındığı yere:44:

şehir değiştirmediyseniz nüfus müdürlüğünde kaydınız vardır ya :S detaylı incelenmesi için dilekçe yazın bence. yada nerde olduğunu bulsunlar.

nüfus müdürlüğüne gidip ikametgah alıp bakın. nerede kayıtlı olduğunuz yazar büyük ihtimalle.

e peki annenin babanındamı haberi yok,internetten bir araştır istersen canım faydası olur belki...bilgisi olan arkadaşlarda yardımcı olur burdan

çok saçma bi durum oluştu adıma faturalar geliyo her ay oy kullandım geçen seçimde ama kayıt yok muhtarlığı aradım nüfus müdürlüğünde görünmezse burda görünmez diyo of offff:2:

Back