Nusret Gökçe, 'Narcos' dizisinde

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Gökçe, tuz serpme hareketiyle tüm dünyaya adını duyurmuştu

inPaylaşın
Tuz serpme hareketiyle dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe, fenomen dizi 'Narcos'ta konuk oyuncu olarak rol aldı. Sürpriz, Gökçe’nin paylaştığı fotoğrafla ortaya çıktı.

Kolombiya’da bir filmde de rol alacağı konuşulan Nusret Gökçe, geçen hafta başkent Bogota’ya gitti ve orada dünyanın en çok konuşulan dizilerinden 'Narcos' için kamera karşısına geçti. Gökçe, konuk oyuncu olarak yer aldığı dizide kendisine hiç de uzak olmayan bir rolü canlandırdı.

Et servisi yaptı
Gökçe, çekimlerde dizinin önemli karakterlerine bir restoranda et servisi yaptı. Çekim arasında da başrol oyuncusu Pedro Pascal’la fotoğraf çektirdi. 'Narcos'un ilk iki sezonu Pablo Escobar’ın hayatını anlatıyordu. Medellin Karteli’ne odaklanan üçüncü sezon ise ağustos ya da eylül ayında başlayacak.

Nusret bu hareketiyle dünyada fenomen olmuştu...
http://t24.com.tr/haber/nusret-gokce-narcos-dizisinde,396531

Tuz serpmeyle meşhur oldu yolu açık olsun
Adam ünlüleri bile geçti dünyaya adını duyurdu

bence nusret ali ağaoğlundan farkı olmayan bi insan, et öpüp koklayarak tuzlayarak meşhur olmak

Etle olan halleri resmen midemi bulandiriyor. Yetmez kendisi de iticinin onde gideni.

aynen çok itici bi tip, ama eğer organik besicilik çiftliği zincirleriyle ünlü olmuş olsa çok taktir ederdim kendisini....

Ben bu adama çok gülüyorum bana komik ve karikatür gibi geliyor. aojksdopqjdı tipe bak, hep aynı tip, insan uğraşsa yapamaz hep aynı duruşu bakışı

Normalde şişirilmiş ünlüleri sevmem, hele ki hiç bir vasfı olmayıp birkaç video ve foto ile gündem olan, prim alan ve gençlerin ilahlaştırdığı tipleri. Ama bu adam en azından emeğiyle bir yere gelmiş. Çok fakirken, beş parasızken Amerika'ya gidip mesleki eğitim almış. Her ne kadar abartıldığını düşünsem de en azından emek var ve emeğine saygı duyabilirim.

ama emeğiyle ünlü olmadı ki:)
bunu özellikle yapıyorlar, aynı atlet aynı cepken aynı gözlük
bi tane daha kasap vardı o da ingilterede kasaplık okumuş o da boydan boya bıyıkları ve kovboy şapkasıyla çıkıyordu kanallarda, o daha sevimliydi bence

Son düzenleme:
O zaman Escobar abinin de dediği gibi: "Malparidos"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…