Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kullandım harika bir krem.günde 3 kez banyodan hemen sonra yani gözenekler açıkken kullandım.tabi öncesinde kilo vermiştim karnım bayaa sarkmıştı ve sezeryandan ötürü belirgindi.1 tüpü bitirdim.2.ye başladım ama şu aralar süremedim sınavlarım vardı.ona rağmen çok faydasını gördüm.kesinlikle tavsiye ederim.
ben kullandım harika bir krem.günde 3 kez banyodan hemen sonra yani gözenekler açıkken kullandım.tabi öncesinde kilo vermiştim karnım bayaa sarkmıştı ve sezeryandan ötürü belirgindi.1 tüpü bitirdim.2.ye başladım ama şu aralar süremedim sınavlarım vardı.ona rağmen çok faydasını gördüm.kesinlikle tavsiye ederim.
Varmı bi gelişme canım işe yarıyomu ya bende almayı düşünüyorumdaevet paraya kıyıp eczanemden aldım 75 tl ye
bugün aldım daha
hayırlısı olur inşallah kötü olmaz , karnıma sürcem sadece hergün sabah akşam sürebilirim
öğlen işte oluyorum cünkü
kesinlikle sonuçları yazacağım bu arada bol su içeceğim ve yediklerime dikkat edeceğim,
zaten 56 kılo 168 boyunda ama doğumdan dolayı karnı pantolonlardan fırtlayan biriyim:)
orama sürcem bakalım sadece
gözüm burda yazacağım güngün ayrıntıları